Jakieś ćwiczenia bez drągów,przeszkód?
wątek zamknięty
ee tam bez dragow i przeszkod to w ogole nie ma po co wsiadac
🤔
wątek zamknięty
Polecam ciagniecie za ogon, druga osoba stoi z przodu i robi zdjecie jak kon wybausza oczy i wywala jezor;d
wątek zamknięty
boże co za debile tu są XD
wątek zamknięty
Rewir nie draznij lwa;d bo jeszcze zostaniesz debilem;d
wątek zamknięty
Co wy z tymi kotami? Wszędzie, gdzie nie spojrzę - tam kot. 😎 Może nowa fobia społeczna? Kociofotki? 😁
wątek zamknięty
Nie myślicie że lepiej by było grzecznie zwrócić uwagę, niż prawić od razu jakieś złośliwości ? Czy nie wszystkim byłoby wtedy milej ? : )
wątek zamknięty
Nie myślicie że lepiej by było grzecznie zwrócić uwagę, niż prawić od razu jakieś złośliwości ? Czy nie wszystkim byłoby wtedy milej ? : )
chyba raczej tak się nie da 🙁
teraz to na re-volcie dzieci poniżej 12 roku się wymądrzają
wątek zamknięty
Hmm, kiedyś ktoś napisał, że na re-volcie wcale nie musi być miło 😉. Taki lajf...
wątek zamknięty
no cóż, jeżeli większości re-voltowiczów taka atmosfera pasuje to mi już nic do tego : )
wątek zamknięty
No niestety, my 12 latki lubimy taką atmosferę 😎
wątek zamknięty
To jest smutne. W tym temacie wypowiedziało się tyle osób, że ja za chwilę nie będę miała kogo czytać. Wchodzę w temat, a tam ignor z ignorem gada.
agulec12, po co jeździć. najlepiej wypuścić konie wolno. niech natura je prowadzi. Howgh.
wątek zamknięty
W tej atmosferze mozna sie odmlodzic 😉
wątek zamknięty
To jest smutne. W tym temacie wypowiedziało się tyle osób, że ja za chwilę nie będę miała kogo czytać. Wchodzę w temat, a tam ignor z ignorem gada.
agulec12, po co jeździć. najlepiej wypuścić konie wolno. niech natura je prowadzi. Howgh.
zadałam jedno pytanie 🙂
CZY ZNACIE JAKIEŚ ĆWICZENIE NA ZIMĘ?
wątek zamknięty
Bez drągów i przeszkód- myślę że najlepszym ćwiczeniem jest tak w skrócie zwykły teren 🙂 Można tam ćwiczyć wszystko i nic.
wątek zamknięty
[quote author=agulec12 link=topic=78013.msg1225518#msg1225518 date=1324067396]
boże co za debile tu są XD
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/6c994fe9383727482f6f6eea46b2bfa2.jpg?1307703657 😎
[/quote]
cudny komentarz, hahaha dzieki Rewir! ale sie usmialam 🤣
wątek zamknięty
Jeżeli nie wiesz co innego można z koniem ROBIĆ poza drągami i skokami to powinnaś udać się do Kącika Żółtodziobów !
Wstyd i tyle i nie dziwne że doczekałaś się takiej reakcji, ponieważ temat jest założony bez przemyślenia, a już pierwszy post mówi o tym, że nie ma szans tu się toczyć sensowna konwersacja. Jaki koń? Jakie warunki, jakie podłoże? Co rozumiesz przez zimę? W taką zimę jak teraz nie widzę problemu żeby pracować na drągach i skakać.
To co tu piszesz to jest po prostu ignorancja dla ogólnie tutaj przyjętych zasad. Poza tym ja nigdy nie słyszałam żeby forum służyło temu, żeby komuś miło robić - tutaj chcemy się dowiedzieć czegoś, zapytać - ale nie w taki sposób jak Ty to zrobiłaś.
Skandal słowo daje. 🤦
wątek zamknięty
Jeżeli nie wiesz co innego można z koniem ROBIĆ poza drągami i skokami to powinnaś udać się do Kącika Żółtodziobów !
Wstyd i tyle i nie dziwne że doczekałaś się takiej reakcji, ponieważ temat jest założony bez przemyślenia, a już pierwszy post mówi o tym, że nie ma szans tu się toczyć sensowna konwersacja. Jaki koń? Jakie warunki, jakie podłoże? Co rozumiesz przez zimę? W taką zimę jak teraz nie widzę problemu żeby pracować na drągach i skakać.
To co tu piszesz to jest po prostu ignorancja dla ogólnie tutaj przyjętych zasad. Poza tym ja nigdy nie słyszałam żeby forum służyło temu, żeby komuś miło robić - tutaj chcemy się dowiedzieć czegoś, zapytać - ale nie w taki sposób jak Ty to zrobiłaś.
Skandal słowo daje. 🤦
Jestem na Rosji gdzie leży już śnieg,drągi i połowa przeszkód są pochowane z powodu śniegu
wątek zamknięty
agulec myslenie nie boli... czytanie tez nie... czytanie ze zrozumieniem rowniez nie...
zanim zaczniesz dalej nabijac sobie posty, to zapoznaj sie z zasadami tego forum
wątek zamknięty
o m g, na zimę to tylko czapka i szalik...
wątek zamknięty
a czy poza sezonem zimowy CODZIENNIE skaczesz i jeździsz drążki?
jeśli nie, to możesz robić to samo co latem 😂
jeśli tak - współczuje Twojemu koniowi 😵
wątek zamknięty
Nie ma co dyskutować. Zamknąć temat, jak mod się obudzi, a laskę zmoderować, żeby nie mogła sama zakładać już więcej głupich tematów. Jeszcze rozumiem, jak się dzieci głupio odzywają w istniejących tematach...no cóż....zrozumiem. Ale nie zrozumiem zakładania nowych tematów, tak strasznie bezsensownych. 🤔
wątek zamknięty
agulec12, fajna ta Rosja w Elblągu. Zaiste.
wątek zamknięty
Na Rosji powiadasz... A to gdzie można taką fajną mapę dostać żeby sobie pod tyłek podkładać? Nie gniecie się? Bo taka z papieru to odpada, ale chetnie bym sobie takową sprawiła żeby fotele i kanapę okryć. Zakładam, że bardzo oryginalnie to wygląda. Gratuluję gustu 🤣
wątek zamknięty
Na Rosji - no bo dosiada rumaka o tym imieniu zapewne
wątek zamknięty
Ćwiczenia na zimę, na zimę powiadasz... no nie wiem , let me think:
skłony, brzuszki, pompki, jaogging... byleby w ciepłych gaciach, podkoszulku, czapce i rękawiczkach...
chociaż skłony tylko ze stania bo ci dupa do gleby przymarznie...
wątek zamknięty
kotbury pompki też jej odradzam... Chociaż jak by jej ręce przymarzły do ziemi, to by przynajmniej jakis czas nie pisała pierdoletów 😁
wątek zamknięty