Końska rewia mody cz. V (2011)
Magdzior spójrz na owijki, on właśnie tak wygląda.
wątek zamknięty
xxagaxx
ES Smaragd i ES Peacock NAvy 🙂
Zdjecia komórkowe na razie niestety, bo peacock ma zaraz randkę z pralką 🙂
wątek zamknięty
ooo vs 😀 Pamiętaj o mnie jeśli chodzi o Peacocka "😀😀 Chętnie się nim zaopiekuje 😀iabeł: 😀iabeł:
Ze szmaragda się wyleczyłam na korzyść Jaspera Ankowego 😀
wątek zamknięty
A ty czasem peacocka nie kupiłaś tylko ze M dl?
A JAsper zaisty piekny....no ale ja po tym jak 3 razy na 4 zakupy sie na ANKACH ponacinałam to lubię na nie popatrzeć ...nie koniecznie posiadać 🙂
wątek zamknięty
Ja jeszcze niedawno nie byłam kompletnie za ankami. W ogóle pady były beeee... Kupiłam mista ze wzgledu na kolor i musze przyznac, że te pady są genialne i chyba właśnie zaczynam budowac ankowa kolekcje. Na razie mam tylko dwa kompleciki, ale mysle, że jest to kwestia czasu. 😉
Magdzior, jest. On na prawde własnie tak wygląda, a nie jak jakies spłowiałe zielono-niebieskie coś jak ktos tu wczesniej wklejał.
wątek zamknięty
asds to trzeba ze sklepu raz kupić :P
Mam właśnie DL, M. A ja lubię te buły z przodu 😀😀
wątek zamknięty
Klami w tamtym konkretnym dziennym świetle nie był tak nasycony jak na Twoim zdjęciu. Być może kwestia światła która w Ankach ma duże jeśli nie kluczowe znaczenie.
wątek zamknięty
Światło ma znaczenie, ale oglądając go dziś na wszystkie strony na dworzu w świetle dziennym nijak nie potrafie sobie wyobrazić żeby ten kolor mógł wyglądać jak jakieś na wpół spłowiałe niewiadomoco.
wątek zamknięty
No niestety wyglądał, dlatego nie wpadłam na to, że to jest jasper. Anki potrafią być jak kameleony. Nie choruję już na niego, mimo że Twoje zdjęcie piękne. Za to amber wydaje się być super pomysłem 😍
wątek zamknięty
nie cierpię Was ! Obie anky cudne... A jak z grubością materiału ?
wątek zamknięty
xxagaxx
A była Anka i ze sklepu prosto...ale co mi z tego było jak źle od spodu pozszywana i po 1dnej przymiarce do reklamacji poszła
wątek zamknięty
Klami, lomatko! Ten Jasper jest zupełnie inny niż ktoś wczesniej wklejał 😵 i w takiej wersji podoba mi się dużo bardziej 🙂
aga, już pisałam w Ankach że Amber cudny 🙂
asds, ja czekam na zdjęcia na modelu 🙂
wątek zamknięty
Livia, bo jasper w rzeczywistości wygląda własnie mniej wiecej tak. Prawie kopia szmaragda. Nie jest na wpół wyblakłym niewiadomoczym.
equi.dream, jak dla mnie w sam raz. W ogóle wykonanie bardzo ok, ale nie mam porównania do starszych anek. Prócz jaspera mam tylko mista.
wątek zamknięty
Klami to cieszy, mam nadzieję, że będzie się dało w styczniu kupić
wątek zamknięty
equi.dream, 😉
A tak w ogóle to w ramach mojej nowej ankowej miłosci chetnie bym jeszcze jakąś nabyła, ale kompletnie nie mam koncepcji. Od której kolekcji były VS ??
Jakieś sugestie może ?? Dla mojego skarego łogra ?
wątek zamknięty
Klami
Od kolekcji z kolorem Hortensja 🙂
Livia
Planowałam jutro coś obfocić, ale tu nad moją wsią się istne Tsunami z wiuchurą i deszczem zaczeło !!
wątek zamknięty
a ja nie moglam sie powstrzymac ( :icon_redface🙂 i zrobilam sobie dzisiaj taki swiateczny prezent 😍
wątek zamknięty
Klami, jednak co stare Anki to stare Anki - z nowych mam tylko Sangrię, jest fajna (mimo że mi zafarbowała w praniu), ale w porównaniu do starych... wolę stare 🙂
Ja bym poszukała Bright Red, Hortensii, jeśli lubisz brązy to może Shitake? Butterscotch też powinien fajnie wyglądać 🙂
asds, kurcze, ale pogoda 😲
wątek zamknięty
Klami- 🤬 przez Ciebie zgrzeszylam 😵 Powalilas mnie tymi fotkami jaspera, bo poprzednie zdjecia dziewczyn mnie wyleczyly z checi posiadania go, a tu masz 😁 I witaj w klubie lubiacych nowe Anky 🙂 Dla mnie te pady sa super, dla mojego konia maja akurat dobra wielkosc, dla mnie grubosc(nie lubie za grubych sztywnych padow) swietnie sie piora i użytkują.Ja mam mista i coffe, ciuram te pady przeokrutnie-szczegolnie coffe i po praniu pad wyglada zawsze jak nowy 🙂
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, fajnie w Madeirze, tak delikatnie 🙂
Livia dzięki :kwiatek:
wątek zamknięty
Livia bo ty kupujesz DLki więc nie dziwię się że wolisz stare 😉 ja nowej DL nie kupię, bo dla mnie pikowanie jest tragiczne i widok pod siodłem niezaciekawy. Za to vs są fajnie zrobione, dobrze się piorą. Naprawdę fajne pady 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, masz rację, w padach VS nie ma w ogóle różnicy w starych i nowych, pikowanie to samo i wyglądają przyzwoicie 🙂 Natomiast ciągle nie mogę mimo wszystko przeboleć tego pikowania w nowych DL, mimo że jakość całkiem w porządku.
wątek zamknięty
Dopiero teraz zauważyłam, że VS mają normalne pikowanie. Jasper strasznie mi się spodobał. Chyba taki kupię. Tylko myślałam o DL, żeby pasował i pod uj. i pod skokówkę, ale skoro tylko DL mają takie brzydkie pikowanie to sama nie wiem...
wątek zamknięty
idaczerwcowa też bym chciała robić sobie takie świetne prezenty ;p Cudowny 😀
wątek zamknięty
mogę zobaczyć to brzydkie pikowanie DL? zaczynam się wahać nad zakupem jakiejś anki w końcu... szczególnie że maber jest śliczna! ma ktoś może na kasztana ten kolor?
wątek zamknięty
A do mnie dotarła łezka Apricota 💘
Jak myślicie czy Niciak Cobalt pasowałby do niej.? 👀
wątek zamknięty
Negri, zmiejsz fotki bo rozjeżdżają forum. 😉
Apricot jako kolor wygląda fajnie, ale wszystko psuje ta lamówka... Istny oczopląs. Nie chcę nic mówić, ale brillant byłby lepszy 😁
wątek zamknięty
negri, zaje...fajnie! i kształt łezki pasuje do was jak ta lala 😉
wątek zamknięty
Euphorycznie- przecież oglądałyśmy Jaspera Zosii .. i na pewno nie był taki nasycony 🤔 był własnie lekko spłowiały i oglądałam go z każdej strony, w sklepie też tak wyglądał, może nie aż tak jak na zdjeciach,ale na pewno nie bł tak mocno nasycona jak u Klami 😲. Może w naszym okserze są jakieś inne 😂 😂 😎
wątek zamknięty
Negri kolor jak dla mnie fatalny, ale ksztalt faktycznie Wam pasuje! ale co sie dziwic- na tak ladnym koniu chyba wszystko ladnie wyglada 😎
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.