CZEKOLADA

Ja jestem absolutnie uzalezniona od tej,sprzedają ją u mnie w lidlu 🙂😉
http://allegro.pl/chateau-niemiecka-czekolada-kawowa-2-kolory-200-gr-i1959686486.html
wszamałam dziś pół tabliczki  😡
nie jadłam hmmm z 3 miesiące, a dziś nie mogłam się oderwać
madmaddie   Życie to jednak strata jest
07 grudnia 2011 17:50
pomarańczowa Wedel z chilli. fuj, fuj.
ja może się narażę, ale nie uznaje wedla, dla mnie jest paskudna, niekakaowa i mdła. Jedynie gorzka jest smaczna, ale to wciąż nie szał
a ja właśnie konsumuję wedla dietetycznego, mlecznego i jest mi z nim dobrze  😁
w sumie lubię czekoladę pod każdą postacią, ale nie rusza mnie jakoś super specjalnie, no chyba, że to milka karmelowa, albo wedel kokosowy, absolutny szał  🍴  😜

ja jem właśnie wiśnię z chilli, jakoś nie czuć tego chilli niestety
Ja w ogóle jakoś nie mogę się przekonać do czekolad z takimi dziwny6mi dodatkami. Kiedyś spróbowałam gorzkiej z gruszką,toż to paskudztwo było!
madmaddie   Życie to jednak strata jest
08 grudnia 2011 05:23
[quote author=madmaddie link=topic=2018.msg1213546#msg1213546 date=1323280226]

ja jem właśnie wiśnię z chilli, jakoś nie czuć tego chilli niestety
[/quote]
ja w sumie nie jadam chilli, więc nie wiem czy czuć, acz czekolada niedobra  😁
Mi smakowała, potem odkryłam, że jak się rozgryzie granulki, które w niej są, to się trochę uwalnia smak chilli, pikantny 😉
ja też nie przepadam za dziwnymi dodatkami, kiedyś kupiłam czekoladę z różowym pieprzem i smakowała jak mydło. Nie ma to jak lindor  😍
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
08 grudnia 2011 09:52
equi.dream, ostatnio miałam fazę na biała. no i kupiłam wedla. coś strasznego. mało 'mleczna', raczej kwaśna. Jedna z gorszych jakie próbowałam. białe są rewelacyjne z schogetten i nuss weiser (czy jakoś tak) z orzechami.

z chilly jest dobra z lindta. Delikatna, najpierw czuć czekoladę, a dopiero potem delikatny posmak chilly
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
14 grudnia 2011 14:25
Ja jestem absolutnie uzależniona od milki  😍 To jest moja najlepsza czekolada na świecie, Wedla nie znoszę, pozostałe zjem jak są, ale nic milce nie dorównuje jak dla mnie.
Czekolada biała KAŻDA mi smakuje, bo każda smakuje dla mnie prawie tak samo, chociaż milka oczywiście najlepiej 😉
ash   Sukces jest koloru blond....
14 grudnia 2011 14:27
We Włoszech uzależniłam się od białej czekolady Lindtt z migdałami i karmelem. Kupiłam 10 tabliczek  😜
Przy okazji nakupiłam 8 tabliczek mlecznej czekolady z orzechami 💃
ash ja też ją uwielbiam 😵 zwłaszcza te kuleczki...

a teraz w empiku było pro: czekolada 300 g Lindt'a z bakaliami lub mleczna za 12zł 😜 kupiłam trzy zeby miec jedna na świeta i dwie sobie ciamkać do świąt....i co ❓ ❗ przetrwały u mnie 2 dni  😵
jak bedziecie w Krakowie to na Rynku jest absolutnie swietny minisklepik z czekoladami  😜  pyyyyyyyyyysznosci!  mozna tez wypic tam spokojnie kawke np. no normalnie niebo w gebie te ich czekoladki i jaki wybor  😜  😍
Kiedyś milka produkowała takie czekolady.Szkoda ,że ich już nie ma w produkcji.Po prostu Pycha.
etosha ta pierwsza jest jak najbardziej w produkcji  😀 takie wieeelkie tabliczki  😀
Jak dla mnie najlepsza czekolada to słowacka "studencka" biała, gorzka czy mleczna wszystkie są po prostu pyszne.
dokladnie, Studencka bije wszystkie na glowe 😅
zawsze robie zapas na pol roku jak jade na Slowacje 😎
ChingisChan   Always a step ahead! :)
14 grudnia 2011 17:42
Ja kocham Lindt o smaku tarty cytrynowej 😵. Czekolada to złooo! 🤬
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
14 grudnia 2011 18:16
Om nom nom nom... mleczny Lindt z empiku wlasnie sie konsumuje.

Moim absolutbym numero uno byla Marabou ze szwedzkiego sklepiku wIkei,ale ostatnio jej nie ma :/
Marabou. 😜 Mój tata zawsze przywoził parę tabliczek ze Skandynawii, a następnego dnia nie było już żadnej. 😂
kupilam milkę taką ze na górze biala, nizej mleczna, a na dole gorzka.

kiepska szczerze mowiac, slodki ulepek tylko. sadzila ze tam jest ciastko i lapczywie bez ogladania wsadzilam do koszyka 🙁
a kto kojarzy te z Lidla?
[img]http://i.pinger.pl/pgr248/683cdef70021a2d24e133e21[/img]
Dla wersji kawowej jestem gotowa zabić  😵
Przez ten wątek mam taką ochotę na czekoladę...  😵 a jak już się dobieram to konkretnie - tabliczka od razu.
A ja jeszcze pamietam limitowane wersje milki i miedzy innymi arbuzowe....booooshe jaka ona byla pyszna 😜
Chciałam się zapytać czy są jakieś Polskie dobre czekolady oprócz Wedla?
Idril zawsze jak jestem w dojczlandii to robie mega zapas przeroznych smakow tych czekolad  😁  pyszne i tanie  💃
zawsze jak jesteś w dojczlandii? Ja robię zapas zawsze jak jestem w Lidlu  😁
ja w dojczlandii bywam czesciej niz w lidlu w Polsce 😉 (kraze nonstop miedzy PL i D) a pozatym w moim lidlu wiecznie brakuje tych najfajnieszych smakow...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się