desigual jest szalenie drogi. Raz się szarpnęłam na jedną bluzkę, swoje kosztowała, ale jest prześliczna 😍 Mają interesujące wizualnie ciuchy, ale te ceny... buf 🙄
w outlecie Faktory Outlet w Luboniu pod Poznaniem jest ich sklep - dzisiaj byłam - full ciuchów - takich właśnie odlotowych - ceny przyzwoite, bo przeceny do 60-70%
zaczęłam poszukiwania sukienki na studniówkę i nie wiedziałam, że okaże się to takie trudne... Szukam sukienki dość krótkej- do połowy uda (może kapkę dłuższą), najchętniej czarnej (ale może być również granatowa lub bordo), z zakrytymi plecami. Niby niewiele wymagań, a jednak nie mogę nic znaleźć co by mi się naprawdę podobało. Prawdopodobnie sukienkę będę szyła. Może znacie jakieś strony, gdzie mogłabym znaleźć trochę inspiracji?
ma, chłopak koleżanki zamówił u nich mnóstwo ciuchów w celu sprzedaży, i zamroził kasę bo coś nie może się do tego zabrać. co tydzień jest za tydzien :P
cieciorka, właśnie chyba będę szyła coś o takim kroju :kwiatek:. Tylko zastanawiam się jeszcze jaki kolor. Czarny będzie miało 3/4 szkoły, ale później mogę założyć na jakieś oficjalniejsze wyjścia. Znowu bardzo podoba mi się bordowy
ma, chłopak koleżanki zamówił u nich mnóstwo ciuchów w celu sprzedaży, i zamroził kasę bo coś nie może się do tego zabrać. co tydzień jest za tydzien :P
Cieciorka, to było do mnie? Jeśli tak, to gdzie jest taki outlet w Warszawie?
http://paniekscelencja.blogspot.com/ Ostatnio sobie podpatruję tego bloga. Styl do mnie nie przemawia, bo jest jakiś taki rockowo punkowy... ale pierwszy raz od dawna widzę coś co nie jest śliczną sukieneczką, ze ślicznymi bucikami o podobnych kolorach + mocny dodatek.
nine tak jak nie interesuję się modą a blogi o tej tematyce w większości wydają mi się być wieśniackie i zakładane przez osoby o zawyżonym poczuciu własnej wartości, tak PaniEkscelencja jest genialna 😁 Bardzo podoba mi się jej styl i taki... profesjonalizm?
Ajaj, a mnie odwrotnie. Koszmarek. Mogłaby kolczyki wymienić na srebrne i wyciągnąć te kółko-kulki z nosa. Podobają mi się tam tylko jej włosy. No i te buty z białymi sznurkami w połączeniu z zakolanówkami.
Do mnie przemawia innosc. Moda ma skłaniać do dyskusji, intrygowac, podobać sie lub nie. Ma wywoływać emocje. Ten blog jest kontrowersyjny, unikalny. Nie jest śliczny, puchaty, idealnie pasujący. 😉
Ona ostatnio stała się bardziej kolorowa i 'skejtowska', wcześniej mi się bardziej podobała, szczególnie, że u niej pierwszej widziałam tzw military boots i się zakochałam, bo nie mogę ze względów zdrowotnych nosić glanów :/ Włosy, to odgapiła ode mnie :P, a kolczyka jej zazdroszczę przeogromnie, ale mój chłopak powiedział, że jak z takim do domu przyjdę, to mnie osobiście spakuje 😉
zaczęłam poszukiwania sukienki na studniówkę i nie wiedziałam, że okaże się to takie trudne... Szukam sukienki dość krótkej- do połowy uda (może kapkę dłuższą), najchętniej czarnej (ale może być również granatowa lub bordo), z zakrytymi plecami. Niby niewiele wymagań, a jednak nie mogę nic znaleźć co by mi się naprawdę podobało. Prawdopodobnie sukienkę będę szyła. Może znacie jakieś strony, gdzie mogłabym znaleźć trochę inspiracji?
Gorąco polecam tą stronę http://figl.pl/ mają super sukienki i nie tylko i ceny równie fajne🙂