KLUB "STAREJ GWARDII" forum

Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
11 grudnia 2011 16:52
sznurka
Przykro mi :przytul:

szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
11 grudnia 2011 16:58
Sznurcia- przykro bardzo 🙁 znalismy ja tu wszyscy od prosiaczka... od prosiaczka co mial ubranka i korale... no smutno no
m.indira   508... kucyków
11 grudnia 2011 17:24
Sznurka...Linka, Paulino... takie jest życie, zwierzaki żyją za krótko...

dziś w odwiedzinach u starego znajomego wróciły wspomnienia, bo wybierałam choinkę...
wspomnienia świąt przed kompem, każdych, sylwka, choć ja na krótko zawsze by złożyć życzenia i polecieć dalej...
kłótnie, sprzeczki...
ech, tyle lat
a gdyby netu nie było?

a to coś by wam poprawić humor

Facet wszedł do swojej ulubionej eleganckiej restauracji i ledwo usiadł przy stole,
          gdy zauważył piękną kobietę siedzącą stolik obok, całkiem samą.

Zawołał kelnera i zamówił najdroższą butelkę Merlota,
          którą kazał dać tej kobiecie - myśląc oczywiście, że ona zgodzi się na to I będzie jego.

Kelner wziął butelkę I podał kobiecie mówiąc, że to od dżentelmena obok.
          Kobieta popatrzyła na wino I postanowiła przesłać notkę facetowi.
          "Żebym przyjęła tę butelkę, musisz mieć Mercedesa w garażu, milion dolarów w banku
          i  siedem  cali w majtkach."

Facet po przeczytaniu notki postanowił odpisać.
          "Dla twojej wiadomości - posiadam Ferrari Testarossa, BMW 750 i Mercedesa
          600 S w garażu, ponad dwadzieścia milionów dolarów w banku, ale nawet dla
          tak pięknej kobiety jak ty nie obetnę sobie trzech cali.!!!!!
          Oddaj wino !!!
dzięki kochane, łzy lecą jak groch,
jak przypomnę sobie jaka malusia była, jak co 1,5 h w nocy wstawałam ją karmić, jak spała w moim łóżku, objadała ściany i kradła cukier z szafy
fajnie, że jest ten wątek, dziś bardziej niż zwykle po prostu potrzebowałam wsparcia starej gwardii
sznurka, wspolczuje, trzymaj sie
dalas Peppie to czego nie zaznają nigdy miliony innych....

halo-  z dzieciowym wątkiem przeszlam dwie ciąze czyli troje dzieci.....a Michał urodzil sie w 2004 roku, dziewczyny w 2006, dzis mało tam piszę, bo wypadlam juz z nowinek pieluchowych , fotelikowych, wozkowych... ale sporo czytam
Gienia-Pigwa   Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P
11 grudnia 2011 18:33
sznurka, bardzo mi przykro  🙁 trzymaj sie!
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
11 grudnia 2011 18:56
Ja na Volcie od czasów srzewkowego forum 😉 Aż boję się liczyć ile to czasu...
Averis   Czarny charakter
11 grudnia 2011 18:59
sznurka, bardzo Ci współczuję, wiem co czujesz. Trzymaj się, miała u Ciebie cudne życie.
Ja nie od czasów drzewka, ale też mocno zamierzchłych - pamiętam Złota twoją ciążę i wyczekiwanie bliźniaczek 😀 I drugiego konia Koniczki też. Trafiłam na voltę dzięki jakiejś aferze z Karlą-vet w roli głównej, o której ktoś pisał na forum hatatitla.biz - pamiętam tylko imię klaczy, o którą chodziło - Superia chyba🙂? Kliknęłam linka i wsiąkłam 🙂 Kurcze, ale się pozmieniało od tej pory, aż ciężko uwierzyć że byłam takim nastoletnim szczypiorem jak zaczynałam 😀
sznurka, trzymaj sie! Szkoda zwierzatka 🙁

ej ja jestem zoltodziub w porownaniu, opowiedcie mi historie Koniczki, nie wiedzialam ze ona cos sprzedawala 🙂
11 grudnia 2011 19:06
Miałam drugiego konia, ale dylematów ze sprzedażą nie było, bo tamten próbował mnie zabić 😉
haha czyli decyzja byla prosta 🙂
oo Koniczka jest 🙂 Piszesz jeszcze na forum? A Sierra? Chyba tylko Burzę regularnie widuję, zaraziła mnie nawet ostatnio piosenkami z Dzwonnika i teraz mam przez Nią takie marzenie, żeby to kiedyś obejrzeć we Francji 😉
11 grudnia 2011 19:39
Jeszcze coś tam skrobnę od czasu do czasu 😉
konikczka, policz, bo ja chwile pozniej dolaczylam 😉

Lena, koniczka pisuje czasem
a co ty na wypad do Romy kiedys? (tez przez Burze bo sie zachwyca co chwile 😀 )
11 grudnia 2011 19:43
To było jeszcze zanim Groma kupiłam. A Groma mam 8,5 roku. Obawiam się, że to mógł być jakiś 2001-2002 rok.
wow. to niezle..
troche sie pozmienialo co 😉
Koniczka, myśmy się poznały w internecie, a potem spotkałyśmy się na obozie w Lewadzie w 2002roku 🙂 więc staż jest zacny  😅
kurczę, ja też byłam w Lewadzie, kiedy to było... na pewno przed moim "światem cyfrówek" bo foty mam analogowe stamtąd - czyli przed 2003... a o Lewadzie na 100% dowiedziałam się z volty... czyli ja na volcie na bank od 2001/02 o.O - szok...

sznurka, przykro mi bardzo 🙁
Ej a kto z revoltowiczow byl na gronie elite cos tam, na lonzy szydercow? Pamietam ze chyba kujka i Anaa, nyelle? 
o patrzę - na volcie mam konto jeszcze  😲 😲 rejestracja z 2005 roku - kwietnia, hasło nie działa - a doskonale je pamiętam  😀iabeł: 😀iabeł:
Cenciakos   Koń z ADHD i złośliwa zołza ;)
11 grudnia 2011 20:09
ja też właśnie sprawdzałam- konto jest a hasło nie działa.
zalogowana w listopadzie 2005.
kawał czasu, choć na re-volcie zdecydowanie mniej się udzielam.

sznurka, przykro bardzo ale trzymaj się.
Koniczka, jakiego Ty drugiego konia miałaś? To było jakoś bardzo dawno temu, czy ja to przegapiłam?...
Averis   Czarny charakter
11 grudnia 2011 20:23
Październik 2007, a wydawało mi się, że jakoś dłużej, ah 😀
11 grudnia 2011 20:36
kenna, to było bardzo dawno temu 😉 Jakiś 2005 rok.
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
11 grudnia 2011 20:37
o patrzę - na volcie mam konto jeszcze  😲 😲 rejestracja z 2005 roku - kwietnia, hasło nie działa - a doskonale je pamiętam  😀iabeł: 😀iabeł:

a mi działa jak najbardziej
Lotnaa   I'm lovin it! :)
11 grudnia 2011 20:40
Sznurka, trzymaj się ciepło  :przytul:  To strasznie smutne, pamiętam jeszcze maleńką Pepę, aż trudno uwierzyć, że jest już po drugiej stronie tęczy...

Próbowałam sobie przypomnieć, kiedy ja trafiłam na voltę. To były jakieś początki strony, znalazłam jakieś ogłoszenie-reklamę w Koniach i Rumakach i tak się zaczęło. 2000? 2001?
Fajnie zobaczyć tu stare twarze, hm, a raczej nicki.

Ha, a gdzie podziewa się busch?

Edit. literówka
kujka   new better life mode: on
11 grudnia 2011 20:45
sznureczko bardzo mi przykro z powodu Peppy. jestem pewna ze miala z Toba bardzo dobrze. trzymaj sie!

Lotnaa, bush raczej bywa na forum, nigdzie sie specjalnie nie 'podziewa' 😉

pamietam ze na pierwsza volte logowalam sie prawie rok. kilka razy probowalam i nie dochodzily do mnie maile aktywacyjne. 😉 a w ogole dlugo wczesniej tylko czytalam. zalogowalam sie pierwszy raz chyba kolo 2005 roku, czytalam jakos pewnie od 2003.
sznurka trzymaj się  :przytul:
slojma   I was born with a silver spoon!
11 grudnia 2011 20:49
sznurko- trzymaj się ciepło...  :przytul:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się