KBO :)

Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
15 października 2010 21:44
sekcję zwłok rozumiem, ale co jest fajnego w oglądaniu ciał po wypadkach?
darolga   L'amore è cieco
01 listopada 2011 09:10
Rany, ropa, trupy mnie ruszają. Ale to...ble!

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ZJThkIP-2EU

Edit - ta ropa i rana mnie jednak ruszyła:
1- nie obejrzalam do końca, wystarczy, że zobaczyłam te ohydne pająki.
2- dało się przeżyć
3- imo, jakiś fake, ale też ohydny..
jak można wrzucać na YT wyciskanie pryszczy?!  🤔wirek:
Wykluwające się pajączki wcale a wcale nie są obrzydliwe, są wręcz słodkie  💘

grzebanie paluchem na koncu, normalnie koszmar 😵
madmaddie   Życie to jednak strata jest
01 listopada 2011 11:14
co mnie podkusiło żeby oglądać ten wątek zaraz po zjedzeniu obiadu.  😵
Wilejka   nie. na wiele sposobów !
01 listopada 2011 12:01
Komentarz pod filmem wstawionym przez Isabelle: he could decorate cakes with that shit.  😁
A ja się martwię swoimi pryszczami ...
09 listopada 2011 21:42

yug!
ja jestem jakas nienormalna.. filmik wstawiony przez Isabelle prawie wywabil moja zawartosc zoladka, a filmik wstawiony przez darolge w ogole mnie nie rusza  🤔wirek:
Gillian   four letter word
09 listopada 2011 22:33
Katja, mam tak samo 🙂

z obrzydliwych. Obecnie masuję ludzi. Przeważnie Niemców. I nie wiem dlaczego i skąd ale oni mają jakieś nietypowe zaskórniki na plecach. Serio, obejrzałam już setki pleców i na polskich takich nie ma 😀 są wielkie, czarne i czuć je pod palcem bo lekko wystają. I tak łażą z nimi, jakby nie mogli sobie ich wydusić przy pomocy męża albo kogoś? ychhhh. W każdym razie - dzisiaj masowałam Niemkę z takowym właśnie wypukłym Obcym ma plecach i cóż - zahaczyłam o niego palcami dość mocno. Bez kitu, to co wylazło to myślałam, że zaraz ożyje i mnie zje, wielkie na pół paznokcia  😲 obleśne  😫
"wydusic przy pomocy meza" sorry za  🚫 ale strasznie mnie to rozbawilo  😁
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
09 listopada 2011 22:45
ja kocham dusić wszelkiego rodzaju zaskórniki mojemu mężowi...
To jest dopiero nienormalne, stoje z nim czasem w kolejce w supermarkecie i nie moge oderwać oczu, a rece mi juz same do duszenia ida jak zobacze np. wągra 😁
Gillian   four letter word
09 listopada 2011 22:46
o tak tak  😜
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
09 listopada 2011 23:04
to znaczy że nie jestem w tym swoim dziwactwie osamotniona? 🏇
10 listopada 2011 08:17
Mnie robaki i gnijące rany nieco ruszają. Nie jakoś strasznie, ale mam skwaszoną minę, kiedy to oglądam. Pozostałe rzeczy spoko.
Ale w tym wątku jest jeden link, który wywołał u mnie odruch wymiotny i naprawdę, ale to naprawdę mnie obrzydził.
Wstawiała to Busch, jakiś czas temu, o ten:

http://poetry.rotten.com/maggoted-ii/

Ile razy to oglądam, obrzydza mnie to. Samo wyobrażenie tego obrazka mnie obrzydza. BLE BLE BLE.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
10 listopada 2011 08:17
Marzę żeby takiego pryszcza osobiście wycisnąć 🙂😉
boshe po co ja tu weszłam 😵

a najgorsze jest to że....teraz będę śledzić wątek  😁

Zairka   ja nie rozumiem (tzn. nie wiem jak można to tak maniakalnie robić) takiego "zboczenia"  😉
sama sobie, jak już sie znajdzie, nie wyciskam nic-póki nie jest duże białe-na szczęście żadko kiedy 😉
ale zrozumienie w pełni mam hehe bo moja siostra....zmora. Byle wypatrzyła cokolwiek u mnie lub u swojego chłopaka już leciała z łapami. JA mogłam sie bronić 😁 on ...niestety. I tak potrafiła z pół godz. siedziec, wyciskać....szukać.
Scottie   Cicha obserwatorka
10 listopada 2011 08:43
Eeee tam... ta cysta nie jest taka straszna, to nawet nie jest pryszcz. Jakbyście na żywo coś takiego zobaczyły, to nie miałybyście nawet odruchu wymiotnego.

Mojej mamie się coś podobnego obok ucha zrobiło, wielkości może małego paznokcia u stopy. Nie było czerwone, nie miało żadnego białego czuba, ot górka na twarzy. Wcześniej miała w tym miejscu dziurę, tak jakby mocno rozszerzonego pora. To, co z niego wyciągneli wyglądało tak, jakby napakowała sobie tam mnóstwo kremu. Nic szczególnego 😉
Teli   Koń to zwierzak. Animal.
Rży i wierzga. Patrzy w dal.
Konstanty Ildefons Gałczyński

16 listopada 2011 15:14
Mnie robaki i gnijące rany nieco ruszają. Nie jakoś strasznie, ale mam skwaszoną minę, kiedy to oglądam. Pozostałe rzeczy spoko.
Ale w tym wątku jest jeden link, który wywołał u mnie odruch wymiotny i naprawdę, ale to naprawdę mnie obrzydził.
Wstawiała to Busch, jakiś czas temu, o ten:

http://poetry.rotten.com/maggoted-ii/

Ile razy to oglądam, obrzydza mnie to. Samo wyobrażenie tego obrazka mnie obrzydza. BLE BLE BLE.

Mnie sama rana i robale nie ruszają. Pewnie na miejscu bardziej, bo do tego dochodzi ohydny zapach. Bardziej żal mi tego człowieka.
cieciorka   kocioł bałkański
10 grudnia 2011 22:38
co zrobić z raną wielkosci grosza, na  palcu, do miesa, z ktorej obficie leje sie osocze (wyplywa jak krew, nie saczy sie)
w pon ide do lekarza, ale co póki co? pomózcie prosze...
pytam tu, z racji tego ze sprawa malo smaczna...
A nie masz pewnie żadnej maści na otwarte skaleczenia ? coś przyspieszającego gojenie ?
Cieciorka, żadnych maści. Powinnaś odkazić ranę - rivanol, spirytus salicylowy lub octenisept.
Jeśli masz to zabezpiecz gazikiem - przyklej jego brzegi do zdrowej skóry.
cieciorka   kocioł bałkański
11 grudnia 2011 21:07
użyłam riwanolu,przemywam teraz borasolem. kurcze, miałam iść jutro na basen, przecież nie nakleję folii na żywe mięso. z resztą i tak się odklei 🙄
Basen w tym wypadku, to bardzo kiepski pomysł.
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
12 grudnia 2011 09:00
ja bym moczyła w riwanolu  :icon_rolleyes :, w sumie to może poszłabyś do lekarza  😉
ale ja pewno też bym nie poszła, bo by mi sie nie chciało, wiec zostaje riwanol, albo babka - w sumie teraz nie ma śniegu, może by się coś wygrzebało 😀
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
16 stycznia 2012 17:40
Jeśli kogoś nie brzydzą odgłosy z ludzkiego ciała.... 😂 😂

🤔 🤔
😁
to znaczy że nie jestem w tym swoim dziwactwie osamotniona? 🏇

Nie jesteś 🙂 Mój mąż ucieka ilekroć widzi, że mu się za bardzo przyglądam w jakieś jedno miejsce... A sporadycznie mam "przyjemność", chciałabym mieć taką cerę jak on.

Te wrzody (bo raczej nie pryszcze) jakoś mnie nie brzydzą. Tylko nie chciałabym, żeby mnie coś takiego dotknęło. Przecież to musi strasznie boleć.
wykopuje watek, bo mam traume po kliknieciu w ten link...
[[a]]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IrFRi43IhvA&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DIrFRi43IhvA&has_verified=1[[a]]
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się