Targi jeździeckie w Poznaniu - CAVALIADA 10-12 grudnia 2010

Condina- Kiecon trzeci
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
09 grudnia 2011 21:24
jak z cenami na targach? jakies promocje na eskadrona albo esa? 👀
Są buty dla koni??  👀
Ceny sa normalne jak w sklepach, można wyhaczyc pare promocji, ale sząłu nie ma.
ZA ciepło też nie  jest, ale między halami jest tunel 🙂
w razie gdyby ktoś mnie zobaczył- dawać znać 🙂 na sobotnią imprezę też się pisze 🙂
Laguna, super 🙂 jak bedziesz jeszcze robic to tez poproszę 🙂 czemu Cię nie widziałam? 🙂

Bo wnioskując po fotach na fb siedzieliście na wysokiej trybunie.
A ja żeby robić zdjęcia zaraz przy parkurze na małej  🙂

Dzisiejsze pstryki

mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
10 grudnia 2011 01:05
ja wrzucam jedenego pstryka, bo jestem tak wykończona że nie mam siły przeglądać fot.. idę spać.. dobranoc - do zobaczenia.. jutro znów na 'wojnę'..  🤔

Laguna - uwaga techniczna - przeostrzone masz fotki.
W equishopie trochę przecen było wczoraj. No i warto się handlować. Np niektóre ogłowia prestige zamiast 800 kosztowały 600 i jeszcze dało się trochę pohandlować.
Ale ogólnie słabo w tym roku z wystawcami. Małe stoiska i mało sprzętu.
Liczyłam na przynajmniej to co w zeszłym roku a tu klops..
15.05 na TVP Sport
mbalicka- kwestia gustu.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
10 grudnia 2011 20:03
Laguna, nawiązując do twojego komentarza na fb - trzeba było przyjść,dopiero po potędze przeczytałam 🙁

na DR spotkaliśmy jeszcze koleżankę ciekawską,której szczerze nienawidzę i wie za co oraz baffinkę&horciakową.

nie było mnie na MTP 4 lata i bardzo nie podoba mi się rozdzielenie pawilonów.na konkurs DR wparowaliśy na styk i cholery dostawaliśmy,zanim znaleźliśmy wejście na właściwą halę...

na westernie zwiedzaliśmy zakupową cześć, widzieliśmy rozprężającą się paa, niestety samego pokazu już nie widziałam.

katering dobry w smaku,ale kiepski wybór.kawa super.
ceny na stoiskach normalne. koleżanka się obkupiła,ale to w lamri,więc wynegocjowałyśmy duży upust 😉

wrotka przyjaciółka w pierwszej rundzie obstawiła siwka na potędze... i cholera miała rację 😁
Ktosinka- bo ja was nie widziałam. Dopiero na fb po powrocie zanotowałam fakt waszej obecności i tego gdzie siedzieliście 😉
Jutro rano muszę iść do szkoły, ale już od 11.00 mam zamiar siedzieć do samego końca  😀

Ja kupiłam sobie dla Cyrona skórzany popręg z fartuchem, puśliska i skorzystałam z nieocenionej pomocy p.Kostrzewy w dopasowywaniu siodła na Cyronowy grzbiet :kwiatek:
A tak nie ruszałam dupska z okolic głównego parkuru 😀
10 grudnia 2011 20:12
zapomniałam się pochwalić,że dostałam od Badaszkowej prezent... który rano musiałam w trybie przyspieszonym zdjąć,bo niestety,moje uszy znów powiedziały "nie" 🙁
Co to było? 🤔
a ja cateringu nie polecam :p zatrulam sie pyra z gzikiem hehe.
Ogurek- czy Ty jutro bedziesz?
10 grudnia 2011 20:39
ja jadłąm naleśnika ze szpinakiem 😉

Laguna - kolczyki z HK :P
baffinka, raczej nie 🙁
Widziałam tyyyyyle osób, ale nie zagaduje, bo się tu nie udzielam więc większość mnie nie kojarzy 🙂 Jutro ciąg dalszy!
Ja jutro już jadę  😅  będę w czerwonej kurtce narciarskiej ,taki wredny wyraz twarzy to ja ,ogólnie  jestem miła  😁  Miło będzie poznać nowych voltowiczów  :kwiatek:
Ja dzisiaj widziałam Nalle i bodajże zduśkę, ale pewna nie jestem czy to była ona 🙂 Ja chodziłam w bluzie spongeboba, taka małolata 😁 Nikogo innego dzisiaj nie widziałam.
No ja byłam dzisiaj, zresztą ledwo co wróciłam 😀
Bardzo pozytywnie oceniam tegoroczny Speed & Music, było na co popatrzeć moim zdaniem 😀
Tylko faktycznie troszkę mało sprzętu...
Niby tyle ludzi a nikogo nie widziałam  🙁
Jutro będę chodzić z papierową re-voltową czapeczką na łbie, obiecuję Wam to! Jak nikt nie zagada, to...  🤬
Monia jak Cię gdzieś zauważymy to na pewno zaczepimy  😉
Buyaka 12.30- przy którym stoisku sobie życzysz?  😎
My w piątek widziałyśmy- Ponie, Ktośke, Wrotka, Honorate i Bogdana, z daleka MsCarmen i MBalicką, no i Paa i Romeo  😀

A tak przy okazji: (jakość komórkowa)  😀
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
11 grudnia 2011 00:38
o proszę, w końcu ktoś mnie widział 😀

My dziś byłyśmy na DR. w zasadzie żałuje trochę, bo podobno S&M były niezłe akcje i podobno fajne foty by były 🙁 jestem zła trochę, że nie zostałam.. ale jutro będziemy cały dzień..

p.s. - nie wzięłam suszarki, a myć głowy mi się o 1.38 nie chce  👿  😕

<edit>
a tu jeszcze mój japson by MsCarmen  😂  😂
Taki pomysł mi przyszedł do głowy... bo regularnie są kłopoty z "identyfikacją" re-volty na spędach jeździeckich. I sprawa rozbija się o dwie rzeczy - koszta, najlepiej żeby żadne i o to, żeby "identyfikator" był "do wszystkiego i do niczego" łatwy do zobaczenia, łatwy do ukrycia - elastyczny taki. I jeszcze żeby były wersje, a jednak coś z daleka rozpoznawalnego.
I wymyśliłam, że może by zaprojektować konika - origami, średnio dużego - jak duży kwiat w butonierce.
I wrzucić na forum jpg - kilka jpg w różnych wersjach graficznych, a kształt byłby ten sam. Takiego konika można by przypiąć "na piersi", na torbie, we włosach, przykryć kurteczką czy kamizelką, jakby komuś nie pasowało, schować do kieszeni, wyjąć z kieszeni etc. Każdy mógłby sobie wydrukować, złożyć, doczepić agrafkę, dopisać nick albo nie i voila!
Pomysł trochę zbliżony do osłon na mikrofonach mediów przeróżnych.
baffinka Miło mi będzie Cię poznać , będę koło 11  😉 
Jestem trochę zawiedziona, że nie znalazłam tego, co chciałam kupić. Wydaje mi się, że wbrew temu, co mówi komentator, wcale tych wystawców nie jest więcej, niż do tej pory. No cóż, przynajmniej zaoszczędzę 😉  Ja nikogo nie poznaję z r-v niestety. Jestem jak najbardziej za wykminieniem jakiegoś znaku rozpoznawczego.
Kawecan   Jeździec bez konia...
11 grudnia 2011 08:21
baffinka kto to jest na zdjęciu, bo wczoraj podziwiałyśmy amazonkę i jej konia na pokazie.  💘 A że z re-volty to się nie skapnęłam.  😁
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
11 grudnia 2011 08:29
Kawecan, to forumowa paa na Romeo.

Mamy plan pojawić się z baffinką na pokazie arabów. Znak rozpoznawczy - mój wielki brzuch  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się