Top model-zostań modelką

szkoda, że to Olga wygrała bo jak widzieliśmy w Paryżu każdemu projektantowi najbardziej podobała sie Ania. Chociaż wczoraj miała minę jakby sie napala.
maleństwo   I'll love you till the end of time...
08 grudnia 2011 07:47
Finał nuda, odpadłam na pierwszych reklamach. Moja faworytka poleciała juz dawno, więc wynik mnie nie rusza, choć przyznam - byłam pewna, ze wygra Ania
O rany oglądałam toto. produkcja z tvn-skiego koszmaru, maskara jakaś, nagrane byle jak, chaos, prowadzący pieprzą coś bez sensu i ładu i składu, mylą się a cały program był w stylu wiochmeńskiej "warszaffki", tak?  😎

Jak ta Olga mogła "zrobić wielki postęp w programie" i wygrać skoro jest już modelką od paru lat? To jest fair?
Anka wyglądała bardzo niekorzystnie we fryzurze i tych strojach. Reklama pasty do zębów słaba.
Łe show najniższych lotów IMO 😉
Dokładnie - prowadzący mylili się (oboje), kilka razy zaczynali coś mówić, a realizator wyciszał ich i dawał wstawkę filmową albo zalegała niezręczna cisza. Moim zdaniem Olga była w tym finale faworyzowana, przedstawiana w lepszym świetle, niż pozostałe finalistki. Ania była tak beznadziejnie umalowana, że miała jedno oko większe, drugie mniejsze. Michalinę specjalnie pokazywali w złym świetle - akurat w finale pokazanie jej focha w Kenii było bez smaku... Jeśli Olga faktycznie jest zawodową modelką już od kilku lat, a inne uczestniczki miały na to szlaban, to rzeczywiście przekręt... Szkoda, że ta edycja taka do kitu. Poprzednia bardziej mi się podobała.
Przed sekunda w ddtvn była Ania Rubik z Olgą. Pytano się jej czy to prawda, że nie weźmie udziału w 3 edycji TM, powiedziała, że prawda, bo nie odpowiada jej formuła programu, wiele rzeczy jest naciąganych, specjalnie rozdmuchanych po to, zeby przyciągnąć widza. Sesje nagie tez jej się nie podobały, mówiła, że by to całkiem inaczej zrobiła. No i ogólnie na minus raczej ocenia program. Aż dziw bierze, że jej nie przerwali wypowiedzi 😀
Kenna ja tam chyba nawet jakieś nie całkiem wyciszone damskie "ku...a" słyszałam 😀 Albo mam zwidy.
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
08 grudnia 2011 08:46
Mimo wypowiedzi Anki, które strasznie mnie drażnił liczyłam na jej wygraną.
Przekonajcie mnie teraz, że to nie było od początku ustawione, skoro w filmiku "otwierającym" każdy program na samym końcu, jako ta najlepsza, przebiegała Olga...
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
08 grudnia 2011 09:22
a nie dorota? 👀
Było ustawione na milion procent. Olga jakoś dziwnie się cieszyła do jury, do tego prawdą jest, że została przedstawiona w lepszym świetle. Nie skomentuję również tego konta na fashion spocie. 🙄
Doszukiwanie się spisków i podstępów to taki nasz sport narodowy :-)
Ale macie rację. W tym przypadku ciężko o inne wrażenie. Cały finał był bardzo... brzydki. Strasznie faworyzowali Olgę. Zauważyłyście,że po ogłoszeniu wyników kamera nie pokazała w ogóle Anki?... brzydko. Bardzo brzydko.
mozna gdzies final zobaczyc?
Ojej, faktycznie Ani zrobili jakiś kijowy makijaż, wygląda jakby miała kreskę po wewnętrznej stronie oka, a to zmniejsza optycznie oko...
Isabelle szukałam, ale jeszcze nie ma. Dopiero za 9 godzin na VODzie. Ale żal czasu na cały finał, możesz obejrzeć fragmenty najważniejsze na www.topmodel.tvn.pl
O ile odcinki nie na zywo dalo sie ogladac, to ten final byl totalna porazka. Najgorszy program TVN od kiedy pamietam. Sztu
Ania moze by i wygrala, w programie sie chyba jednak dosc mocno zmienila, ale w finale wypadla fatalnie - widac bylo, ze zjada ja stres i te jej miny, o zgrozo, to bylo straszne. Olga zreszta nie lepsza 😉
Do tego prowadzacy i to groteskowe jury. Litosci, Karolina Korwin-Piotrowska, taka wygadana, cyniczna i ostra w Maglu towarzyskim, a tu z siebie robi slodka idiotke zauroczona kiepskim show businessem i pustymi laleczkami. Tyszka i ten drugi tez wydaja mi sie sztuczni, pusci i groteskowi. Nie wiem, ale ten final przyprawial mnie o mdlosci po prostu.
Averis   Czarny charakter
08 grudnia 2011 10:07
A one u nas wszystkie nocują (w hostelu, gdzie pracuję). Czy jestem celebrytą? Kto wygrał, tak w ogóle?  😁
nie wiem czy taka ustawiona była wygrana olgi - w końcu przez połowę głosowania był pomylony numer bo podano numer michaliny która odpadła wcześniej. Więc smsy popłynęły w próżnię, a oldze w tym momencie zrzedła mina 😉 a pokazali ankę w finale przecież, zaraz po wygranej olgi. Ta edycja wydaje mi się mniej lewa niż poprzednia, gdzie nikt papierskiej nie lubił a wygrała 😉
opolanka   psychologiem przez przeszkody
08 grudnia 2011 10:13
Ja osobiście nie wierzyłam w wygraną Ani, chociaż jej kibicowałam. I tak uważam, że sobie poradzi, jeśli trafi na dobry grunt.

Szkoda, że okazało się, że Olga z modellingiem ma do czynienia już od przeszło 4 lat - uważam, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, bo to po prostu niesprawiedliwe.

Sam wynik nie był dla mnie zaskoczeniem. Ale finał oglądałam z bardzo dziwną miną, nie podobał mi się. Widać było wyraźnie kto jest faworyzowany, tekst o tym, że Olga jest faworytką J. Krupy uważam za poniżej pasa, prowadzący wydawali się być nieprzygotowani, wszystko sztuczne i rozbuchane, reklamy i przerywniki dłuższe niż sama treść prezentowana podczas finału. Wydawało mi się, że to "głosowanie" było jakby obok promocji Jury, prowadzących i projektantów oraz sponsorów. To im poświęcony był ten ostatni odcinek.

W ogóle odniosłam wrażenie, że to ten zagraniczny gość wybrał, którą dziewczynę chce do swojej agencji i głosowanie etc. nie miało znaczenia.

A tak na marginesie - mnie się w ogóle nie podobał ten spot z uśmiechem Olgi, uważam, że Ani się udał, wyglądała ślicznie, naturalnie i wszystko do siebie pasowało. A Olga była sztuczna jak lalka Barbie.
escada... na prawdę wierzysz w to całe głosowanie? 😉
wiem, że to tylko pudelek ale... http://www.pudelek.pl/artykul/36839/zwyciezczynie_top_model_wybieraja_sponsorzy/
jak obejrzałam reklamę Olgi to sie uśmiałam była taka nienaturalna, szczerzyła sie do kamery.Wyglądała jakby chciała ugryźć tego faceta 😂
Od początku Olga była moją faworytką i się cieszyłam , że wygrała. Ale jak piszecie , że z modelingiem miała do czynienia to uważam że nie sprawiedliwi wygrała.
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
08 grudnia 2011 11:40
Ja tam nie wierzę, że głosowanie wybrało, która ma wygrać. To tak samo jak tańce z gwiazdami etc etc etc, gdzie trzeba smsy wysłać. Ktoś musi w części pokryć koszty 😉 i zasponsorować to i owo 😉 a kto to zrobi ? Tępi widzowie ;P . Nie wierzę już w realność takich programów odkąd potwierdzono mi, że TzG są ustawione już przed rozpoczęciem programu 😉, więc podchodzę do tego z dużym dystansem.
Zgadzam się, reklama Olgi była fatalna  😵, z kolei Ani mi się bardzo podobała, Michaliny nie widziałam, bo akurat śledziłam kozę :P
I w sumie całkiem prawdopodobne, że to ten facet mógł wybrać sobie Olgę do zespołu.
Osobiście jakoś dziewoja wyjątkowo mi nie podpasowała, ale nie miałam konkretnej faworytki, więc mi wszystko jedno , która wygrała 😀
Reklamy Michaliny nie pokazali bo opadła wcześniej.
A  jakiej wy piszecie kozie  ❓
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
08 grudnia 2011 11:48
Dzięki  😉 
jaa tez chce obejrzec!! a nigdzie nie ma :/
jaa tez chce obejrzec!! a nigdzie nie ma :/

http://topmodel.tvn.pl/odcinki,odcinek-14,najnowsze,5470,1.html  jest już dostępny odc. finałowy do obejrzenia online
escada... na prawdę wierzysz w to całe głosowanie? 😉
wiem, że to tylko pudelek ale... http://www.pudelek.pl/artykul/36839/zwyciezczynie_top_model_wybieraja_sponsorzy/

bryziak na prawdę wierzysz w pudelka? 😉  😎

smsów do pogramów nie wysyłam i raczej nie interesują mnie plotki o tym, wierzę tylko w wielką kumulację rmf fm :P
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
08 grudnia 2011 13:32
Po waszych recenzjach aż mi się odechciało tej całej żenady oglądać... :/
Monny   bez odbioru .
08 grudnia 2011 13:37
Nie podobało mi się, że tak faworyzowali Olgę. A ona była zbyt pewna siebie. Jury powinno być w finale neutralne, a te kciuki wyciągnięte na 2 metry nad ziemią i uśmiechanie się do niej i pytanie o zdanie w jej wypadku tylko tego od NEXTA było żałosne....
Nie podobało mi się też, że po tym jak odpadła Michalina już w ogóle jej nie pokazywali w odcinku :/
A finał od strony technicznej do bani.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się