kącik skoków

Ja raz byłam druga za Kubiakiem  😀 Z Jończykiem też wyjechałam do dekoracji  😎
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
05 grudnia 2011 15:18
Ja raz byłam druga za Kubiakiem  😀 Z Jończykiem też wyjechałam do dekoracji  😎

jak już tak się chwalimy,to na każdym HPP startowałam z całym topem  🤣 😉
a raz,dawno temu,wygrałam Derby,w któych startował m.in Łukasz Kazimierczak  😎
Zapomniałam dodac ze ja na swoim starym doswiadczonym a oni na mlodziakach  😂

christine   zawodnikowanie reaktywacja. on the go.
06 grudnia 2011 12:30
oj   Dramka przeciez na regionalnych zawodach nikt wieku koni nie czyta 😉 założę się, że nikt się nie zorientował. mnie to zawsze zastanawialo jak oni na trzecich czy czwartych zawodach konia potrafia nim tak jechac, zeby wygrac z "doswiadczonymi w tej klasie regionalczykami". i jeszcze to wszystko tak spokojnie wyglada...a cala reszta szaleje, sciga sie, walczy i..i tak z tego nic nie wychodzi 😁
Ja byłam tylko parę razy przed Bobikiem w Ptce, ale kucykiem to łatwo ukręcić  🙂
Gillian   four letter word
06 grudnia 2011 13:34
a ja przed Markiem Lewickim - to był dopiero zaciesz, myślałam że mi majty pękną z dumy 😀
Ja też przed nim byłam!  😀 Zapomniałam  😡
Ale w sumie to oni na młodziakach startują, więc mają troszkę trudniej 😉
Gillian   four letter word
06 grudnia 2011 14:50
ot tam,oj tam  😁
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
07 grudnia 2011 22:38
"moja" 5latka zajeżdżona w tym roku i 110cm, myślicie ze coś z niej będzie? jak ktoś ma ochotę się wyżyć to przy okazji można i na mnie.

http://s19.photobucket.com/albums/b198/brzask/?action=view&current=P1040145.mp4
znowu to samo - młody koń, skoki i bez kasku... dziewczyny, dbajcie o zdrowie!
Konik na prawdę fajny, ale widac, że technika jeźdźca specjalnie mu nie pomaga.
W końcu to whitaker, urodził sie w siodle  😎
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
08 grudnia 2011 15:24
Eter pdo koleżanką ;D Szkoda, że mnie nie ma kto zrobić zdjęć 🙁
małe też może  💃
co zdjęcie, to odgięty w krzyżu  🤔
galopada_   małoPolskie ;)
08 grudnia 2011 16:40
a koleżance w głowe nie zimno? ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć jazde ,,po płaskim" bez kasku czy jakieś małe kopertki ale takie ekhem... większe przeszkody(szczegolnie na młodym koniu) to dla mnie mocno nieopowiedzialne  🙄
mils   ig: milen.ju
08 grudnia 2011 17:45
equi.dream a jak! Koń koleżanki też mały, a skacze jak piłka. 🙂
galopada_ może coś kiedyś przemówi takim ludziom do rozsądku...
ja już kasków itp nie komentuje 😉
mils w końcu koń wzrostem nie skacze ;D
08 grudnia 2011 20:05
tyskakonik, nie no koleżanka daje rade,fajne ujecię,przeszkoda wygląda na ogromną,a pewnie 110 wisi co? 😉
btw - następnym razem dokładniej przytnij fotkę,widać wskazówkę na fulę 🙂 i dorób koleżance kask w photoshopie 😉
08 grudnia 2011 20:35
Endurka oj chyba konia odgiętego w krzyżu nie widzialaś 😉
Koleżanka jest pełnoletnia, sama o sobie decyduje 😉 125 stało. A wskazówki nie  było, był tylko drąg z boku, mam nieprzycięte zdjęcie gdzieś, mogę wrzucić jeśli nie wierzycie 🙂
EDIT: koń aż tak wyjątkowo młody nie jest, ponad 6,5 roku.
deborah   koń by się uśmiał...
08 grudnia 2011 20:37
ja nie widzę tam żadnej wskazówki. Kolejna nadinterpretacja  🙄
08 grudnia 2011 20:53
a teraz deborah, idź do słownika i poczytaj znaczenie słowa ironia.

08 grudnia 2011 21:33
jasne....
08 grudnia 2011 21:54
uwielbiam merytoryczność twoich wypowiedzi...

tyskakonik, znamy już zdjęcia twojego konia z dużo większych skoków...jakie plany dalsze?
dzielnie zdecydowałaś się wstawić zdjęcie,by ruszyć wątek,to może porozmawiajmy,co tam u skoczków w robocie teraz na tapecie?

my po odpoczynku,powoli zaczynamy się odrywać od ziemi...nienawidzę zimy,mam klaustrofobię na hali 😉
A my kończymy pierwszą połowę sezonu w przyszłą niedzielę (wspólne zawody teamowe - no wreszcie mam z kim pojeździć w domu  :hihi🙂 i nareszcie przerwa!!!
Wszyscy mają już dość. Ja, konie, finanse  😁

Ufff ależ dawno mnie tu nie było  👀
Ktoś, leniuszku, nie chciało ci się policzyć dziurek w stojaku 🙂 - niżej niż 120 nie ma prawa być.
09 grudnia 2011 07:47
halo, "idź do słownika i przeczytaj znaczenie słowa ironia"  😂
bakalia07   Nigdy nie rezygnuj z marzeń!
09 grudnia 2011 09:08
tyskakonik Ech... jak ja bym chciała tak jak wy skakać 125 z taką  lekkością. 🤣    Jak na razie to ja z moją Bakalią  ''ciśniemy''  90  cm hahaha .  Także zazdroszczę i trzymam za was kciuki 😉 
09 grudnia 2011 10:36
dziękuję bakalia07, 🙂
halo, a czy wysokość ma tu jakieś większe znaczenie, szczególnie jeśli jest to 5 cm różnicy? Ja nie mam miarki w oczach, z koleżanką określiłyśmy, że będzie to koło 125 cm i już. Nie rozumiem Waszej ironii, co ona ma celu? Nic złego nie zrobiłam, konie w tym wieku chodzą konkursy 130cm 😉
Przeniosłam się do innej stajni, do kwietnia będzie tu stał. Mój ojciec zrobił awanturę, i mogę tam wrócić jak spłacę dług za pensjonat i kiedy koń będzie należał do mnie. Eter stoi na stanowisku, sama wyrzucam mu obornik. Dorabiam tam jako stajenny w weekendy. Koleżanka, która spory kawał czasu jeździła z Łukaszem Kozą, trenuje mnie, płacę tylko za dojazd. Brąz będę robić lada moment, obecnie zbieram pieniądze na pierwsze starty. Halówki L pojeżdżę trochę, od wakacji P, koło września N.
I jeszcze co do waszego podejścia- jak ktoś inny wstawia zdjęcia, nie będę mówiła kto, to choćby coś było źle, to Wy nie raczycie nigdy tego napisać, tylko rozpływanie się w komplementach. U mnie na siłę doszukujecie się nieprawidłowości. Nie wiem, zazdrość, że jednak koń skacze coraz lepiej i jesteśmy na tej dobrej drodze? 🤔 Wiem, co robimy, i wiem, że robimy to dobrze, bo mamy trenera, który nami kieruje.
tyskakonik i brawo że trenujesz i że skacze coraz lepiej .
Ja podziwiam  😉
I siwki najfajniejsze na świecie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się