sklepy internetowe
Z animalią też nigdy nie miałam problemów, nie mają najniższych cen ale poziom obsługi klienta jest super. Czasami kupuję w innych sklepach i zawsze na plus jest bergo.pl
W innych zawsze był z czymś problem 😤 Raz nawet kupiłam bryczesy, a w przesyłce dostałam o wiele droższe (rozmiar ok.) 🤣 czekałam aż się domyślą ale jakoś nikt się nie zorientował, a telefonów nie odbierali więc mam fajniejsze bryczesy niż zamawiałam 😂
Co do takich odpowiedzi, no szok 🤔 Widać, że ludzie nie mają w sobie kompletnie kultury osobistej, już przemilcze takie prowadzenie 'bisnesssu' 😵
Mage plusior dla
www.dryf.eu szybka realizacja zamówień 😅
A ode mnie wielki plus dla oksera. Kiedys miewalam z nimi problemy, a od ponad roku wspolpraca jest malinowa 😉
Do tego mam tam wypracowany rabat 🙂
Ode mnie plus dla Atosa. Dobry kontakt z klientem i mi nie zdarzyły się jakiekolwiek problemy z tym sklepem przez pół roku regularnych zamówień. Czekałam kiedyś ponad tydzień na paszę, ale zostałam mailowo i telefonicznie uprzedzona o terminie w którym nastąpi realizacja.
edit. poprawiłam ortografa 😡
Muszę pożalić się na siodlarnia.pl, ponieważ 13 listopada zamówiłam termo oficerki i nie ma ich dotąd a na moje emaile nie odpowiadaja 😤
Nieoceniony plus dla poznańskiego Salonu Pegaz :kwiatek: Elastyczny i bardzo sympatyczny właściciel!
quanta no proszę Cię, co jak co, ale nikt mi nic nie może kazać, nawet Pani z Atosa 😁 Z przyjemnością podzielilam się z Wami korespondencją - niech każdy sobie oceni czy pasuje mu taki kontakt ze strony sklepu.
Nie wyobrażam sobie jak można prowadzić biznes jakikolwiek nie szanując przy tym klientów 😵
Mam tylko nadzieję, ze pieniądze szybko wrócą na moje konto.
ja nic wcześniej nie pisałam, bo czekałam na zamówienie i chciałam je dostać 🙄
jest tylko jeden problem - oszczędności.... nie każdy może sobie pozwolić na większe wydatki, a w Atosie jest niestety najtaniej 😵
Endurka ale czy dla tego najtaniej (pomijam fak, że nie wiadomo czy wogóle otrzymasz zamówiony towar) jesteś w stanie przystać na to, by ktoś Cię traktował jak śmiecia? JA NIE. Ale jeżeli komuś to pasuje, to już nie mi w to wnikać.
generalnie NIE, ale i u mnie nie było aż takiej jatki
co nie zmienia faktu, że będę szukać po prostu najtańszego źródła pasz poza tym
ostatecznie zamawiać tylko to, co wiem, że jest - dla mnie różnica na worku ulubionego musli, która wynosi w stosunku do rynku jakieś 30zł, jest kolosalna
Naszła mnie taka refleksja - niektórzy sprzedawcy wiedząc, że mają produkt w bardzo konkurencyjnej cenie, czują, ze mogą sobie pozwolić na gorsze traktowanie klienta bo i tak wiedzą, że on u nich kupi.
Przykre to strasznie...
agull
😲 😲
Gratuluję Pani wyczucia. Pomijając totalny brak kultury, ma szansę zaistnieć na największym (chyba?) końskim forum w PL... A jak wiadomo zadowolony klient powie o zakupach 1 osobie, neizadowolony przynajmniej 10 😀iabeł:
Kolejne plusy dla:
animalia.pl - za dotzrymywanie terminu i świetny system informowania klienta o zamówieniu oraz dla
MKSklep - za elastyczność :kwiatek:
Uważam sprawę z Atosem za zakończoną - pieniądze wróciły na moje konto.
Ogolnie sklepu Atos nie polecam i daję -
Edit- ort.
Plus dla sklepu kegle.pl.
Mimo, że jednej z rzeczy, której nie było w magazynie nie kupiłam; nie było problemów w dogadaniu się czy przelewie za zwrot. Korespodencja też w bardzo dobry sposób prowadzona z kupującym.
Plus dla Etmika. Jak zwykle 😀
Wielki plus dla konik.com.pl
Mila obsluga, zmierzyli mi derke. Wczoraj zamawialam, a dzisiaj paczka u mnie 😀
Bardzo duży plus dla sklepu ATOS.
Szybka wysyłka, kontakt bardzo dobry, nawet nie było problemu domówić pierdółki w sobotę wieczorem. 😉
Atos atakuje na PW, miło 🙄 😵
armara? jak to atakuje?
ja polecam animalie 🙂
Dostałam PW, cytuję "dzięki za reklamę", ale okazało się że oberwałam rykoszetem bo wszystko (jak mniemam) miało trafić do agull...
😁
niezle...ciekawe czy takie zachowania mozna gdzies zglosic... 😲
Tak gdzieś na poczatku czerwca otrzymałam na priv wiadomość od właścicielki Atosa.
Wiadomość to była reklama sklepu.
Grzecznie ale stanowczo napisałam, że nie życzę sobie reklamowego spamu w prywatnej poczcie.
Odpowiedź była taka, że .....klękajcie narody.
Kpiąca, obraźliwa, szydercza i usiana kosmicznymi błędami.
Toteż cytowana przez Agull korespondencja wydała mi się całkowicie wiarygodna 😁
a co sadzicie o firmach api, waldhausen
i czy kupili byscie oglowie koloru czerwonego, niebieskiego, rozowego ,zielonego ??? i ile byscie za nie dali?
To chyba nie ten temat kgoda
od takich pytan sa inne watki, poza tym patrzac po podpisie...mhm badanie rynku przez kolejny sklep?
Fakt 🙂 Podpis cudny 🙂 I ta nagła aktywność z mądrymi pytaniami 😁
a co sadzicie o firmach api, waldhausen
Sądzimy, że fajniejszą firmą od nich jest PWN (Polskie Wydawnictwo Naukowe) i ich absolutny bestseller "Wielki słownik ortograficzny"...
i czy kupili byscie oglowie koloru czerwonego, niebieskiego, rozowego ,zielonego ??? i ile byscie za nie dali?
Po ukończeniu 12tego roku życia to już byśmy nie kupili. Ewentualnie za 3,5 pln.
Co to w ogóle za pytania?
Sio spamerze, do szkoły, się uczyć pisowni i interpunkcji, a nie za ebiznesy brać 🙄
przepraszam jezeli pomylilam watek, jezeli chodzi o moj podpis to mysle ze to normalne ze cos probuje zareklamowac...
nikt nie musi bystaki wredny...
a zreszta pisze na tel bo w trasie nie mam komputera wiec ciezko pisac mi dokladnie. moga zdarzyc sie male literowki....
kgoda, ja myślę, że lepiej nie próbować reklamować, bo reklamy w podpisie są zabronione w regulaminie forum. 😉