Ushia ale gdzie? bo nie wiem czy gapic sie na ta podlozna czesc -bo ze sruby tej szesciokatnej u gory przy scianie mam juz numer- 🤔
musisz podejść do śmigła 🙂
sorki Ushia - dopiero teraz przeczytałam, że prośba była do Ciebie :kwiatek:
spokojnie, przeciez nie ma monopolu na podpowiedzi 😉
karla, ja znalazlam, dopiero jak stweirdzilam, ze rzuce sie z balkonu z rozpaczy 😂
dupa ..wklepalam cyfry oelewej do prawej jak waz nakazuje i nic🙁
ja też tak miałam, musiałam wyjść i wejść jeszcze raz :/
yy jak to wyjsc? z czego wyjsc? z drabinki czy z gry i od nowa?
zeszlam i dalej nic- powiedzcie mi moze blad tkwi w tym, ze na skrypcie mam taki wzor-wiatrak,szescian,sruba,pokole, wiatrak-zaczynam od wklepania cyry ze skrzydla wg schematu slimaka,potem ow szescian,potem sruba i polkole-co zrobic z ost wiatrakiem?
robisz wszystko tak jak masz napisane, czyli jak Ci się powtarza wiatrak - to powtarzasz 😉
skończyłam RGB 😅
o, na koncu napisali, ze ten pokoj ma dwa wyjscia - chyba juz wiem gdzie drugie, ale musze synka ze szkoly najpierw odebrac 😉
ja mam tylko fragment zardzewiałego i nowy kluczyk
jesoo zjechalam na dol i jest jakas plansza na kulki i nie wiem o co go😀
mam ulozonego konika morskiego,slimaka,ludzika i nie wiem co dalej
karla jeszcze ptaszek i wąż, potem dopasuj kulki i juz
ogorek musisz znalezc reszte zardzewialego
to sprawdz czy wszystkie kreski sa prawidlowo polaczone i dopasuj kulki - wg ich tla
jejku jakiego tla?
na razie ptak-niebieska, waz zolta co widac na niej pustynie,nie wiem czy db tok myslenia:/
otworzyłem spowrotem balkon i dupa
każda kulka coś przedstawia, więc musisz dopasować ją do odpowiedniego rysunku 😉
poddaje sie...niebieska kulka ptak,brazowa waz,jasniejsza niebieska plawikonik zielona slimak?
ushia- 🙇 za pomoc przy przejściu.
Karolina- zabiję. przez przypadek kliknęłam i kolejny dzień z głowy ;/
no dobra
mam tak
coś brązowego
diwe zielone kulki
3 białe
1 szara
laska
kredka
szklanka
śrubokrent
czrwona kredke
2 śrubki
kartke z narysowanym ptakiem
i kartke z kotkami
pudełko
ii co dalej hmmmmm
skąd wzięłaś srubkowkręt i śrubki i kartkę z ptakiem?
kartka z kodem jest w biurku, trzeba kliknąć na bok przy kanapie, kartka jest w rurze...
śrubokręt był w szufladzie
śrubki wykeciłam ze ściany z kwiatem
a karteczke z ptaszkiem znalazłam w szufladzie w szafce koło drzwi
Ja nie mam w żadnej szufladzie srubkowkrętu.. .
no ja wyjełam z sejfu kluczyk i tym kluczykiem otwiera sie zamek w szufladzie z zieloną rączką ( tak mi sie wydaje że tam był śrubokręt 😉 )