Voltopirowe Zamówienia zbiorowe

macie link do przedmiotów tego użytkownika?
to ja z chęcią, tylko do kiedy? zbieramy chętnych?
Czy ktoś będzie coś zamawiał ze sklepu www.horse.com ???
w razie czego to ja też się piszę na zakupy z ebay  😉
też bym się pisała na zakupy z ebay'a 🙂
i ja 😉
Czy od reitsportklawun​de tylko opcja kup teraz wchodzi w grę?

chetnie bym się podlaczyla...tylko jakie koszta wysylki?
bardzo tanio maja proffesional's choice...

tak na zdjecia bym sobie nawet te wziela http://www.horse.com/item/tough-1-vented-sport-boots-4-pack/E003816/
penwie i tak lepsz eniz kazde z naszego rynku nawet te 2x drozsze ;]
majeczka   Galopem przez życie!
04 grudnia 2011 21:00
No dobra to ilu mamy chętnych na zamówienie od reitsport? Mogę też licytować Wam aukcje (przez snipa)
Warunki, bo dużo osób pyta na PW
1. Aukcje kup teraz podajecie link ja kupuje wpłacacie pieniądze za te rzeczy
2. Aukcje licytacje podajecie link+maxymalną kwotę jaką chcecie zapłacić, taką ustawiam na snipie, jak wygracie to cena + 0,60 zł bo tyle pobiera snip i wpłacacie pieniądze
3. Pieniądze wpłaca się w złotówkach przeliczamy 1 e = 4 pln
4. Po zakończeniu zamówienia dostaje od reitsport kwotę wysyłki, tą dzielimy na ilość osób, robię wpłatę pay pal, podaje Wam jakim kursem pay pal policzył wpłatę i robicie dopłatę.
5. Osoby, które są mi nieznane z forum muszą zrobić przedpłatę, bo nie będę potem tych rzeczy po raz kolejny sprzedawać bo ktoś nie raczył zapłacić
Proponuje termin zakończenia zamówienia do 11.12 żebym 12.12 mogła zrobić wpłate.
To rozumiem że chętni to:
konwalia,
Nadżafowa,
equi.dream,
Martuha,
jeszcze ktoś chętny?
majeczka, a kurs euro taki to czemu? Bo mysle ze to raczej bedzie albo 4,3 , albo nawet 4,5?
Arimona, myślę że dlatego, żeby było łatwiej liczyć. Po złożeniu zamówienia i tak dopłaca się za wysyłkę i dopiero wtedy majeczka będzie wiedziała jaki kurs wyszedł i trzeba będzie jej dopłacić🙂
05 grudnia 2011 07:22
dzięki D+A,  dokładnie dlatego, bo nie przewidzę jakim kursem paypal przeliczy
Livia   ...z innego świata
05 grudnia 2011 07:36
majeczka, ja jeszcze dam znać - czekam na info z innego miejsca czy dadzą radę, powinnam je mieć na dniach  :kwiatek:
[quote author=horse_art link=topic=43218.msg1210351#msg1210351 date=1323029070]

chetnie bym się podlaczyla...tylko jakie koszta wysylki?
bardzo tanio maja proffesional's choice...

tak na zdjecia bym sobie nawet te wziela http://www.horse.com/item/tough-1-vented-sport-boots-4-pack/E003816/
penwie i tak lepsz eniz kazde z naszego rynku nawet te 2x drozsze ;]
[/quote]

Narazie spytałam jaki koszt wysyłki do PL, ale i tak na tą chwilę jesteśmy tylko we dwie z zamówieniem 140$ a minimalne zamówienie jest 150$. Chciałam się dowiedzieć czy ktoś już może kupował w tym sklepie żeby wiadomo było czego się spodziewać.
a horse.com nie wysyła tylko na teren USA i Kanady?

edit:  przeczytałam regulamin i już wiem, że nie 😉 😡
ga, popytam jeszcze inne os., milosnikow professional choice 😉 to naprawde rewelacyjny sprzet wiec sie moze ktos skusi.
moze latwiej po weekendzie, bo teraz duzo os jedzie na targi do berlina lub poznania. jak se nie obkupią to beda miec kase na us 🙂

ja zamawialam, ze 2 lata temu, z innego sklepu to wysylka byla chyba 70 dolarow (moze mniej).
trzeba tylko bedzie zrobic tak zeby przeslali prywatnie jako paczke, a nei ze sklepu, a jak sklep to sporo zanizyc wartosc, inaczej dojdzie clo i vat (chyba ponad 20%) - tak sie wrobilismy w zeszlym roku 🙁 ale i tak taniej wyszlo niz w pl.

albo mozna zamowic tak, ze wysla do kogos znajomego w stanach i on do nas. jesli taniej wyjdzie.
popytam potem jak to z przesylkami i czy by sie np. moi znajomi zgodzili.
Spoko,

Ja też mam 1 osobę w USA na oku, która się sama do mnie zgłosiła ( :kwiatek🙂 ale odbiór byłby pewnie dopiero w styczniu osobiście - i to też nie jest pewne.

Ja znalazłam tam super ochraniacze podtrzymujące od dołu pęcinę - w sklepach europejskich tego jakoś nie widziałam, w PL są jedne ochraniacze tego typu i tej samej firmy ale niższe i 2 x droższe 😉
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
06 grudnia 2011 15:24
Majeczka, dostałaś moje PW  :kwiatek:
ga, ochranaicze westowe sa genialne - bo tworzone dla max przeciazen do max ochrony. jestem wielkim milosnikiem np. PCh  😍
chetnie zobacze co wynalazlas - moze nie dopatrzylam czegos fajnego 😀
fajne rzeczy mają fajne..... tylko klasycznych nie ma co szukac w stanach , te "europejskie" produkty maja przed epokowe:P

czyli daloby się, ze zamówienie przyjedzie z twoim znajomym za darmo? czas nie gra roli.... i tak zima :P zresztą paczka i tak dlugo idzie 😉
Livia   ...z innego świata
06 grudnia 2011 15:35
majeczka, wysłałam już PW, również chciałabym się dołączyć do zamówienia 🙂
06 grudnia 2011 19:20
arivle, dostałam, odpisałam 😉
Livia, oki

czekam na resztę która się zadeklarowała
konwalia,
Nadżafowa,
equi.dream,
Martuha
majeczka do kiedy zbierasz zamówienia?
06 grudnia 2011 19:57
tak jak napisałam wyżej, proponuje zakończyć 11.12
[quote author=horse_art link=topic=43218.msg1212112#msg1212112 date=1323185552]
ga, ochranaicze westowe sa genialne - bo tworzone dla max przeciazen do max ochrony. jestem wielkim milosnikiem np. PCh  😍
chetnie zobacze co wynalazlas - moze nie dopatrzylam czegos fajnego 😀
fajne rzeczy mają fajne..... tylko klasycznych nie ma co szukac w stanach , te "europejskie" produkty maja przed epokowe:P

czyli daloby się, ze zamówienie przyjedzie z twoim znajomym za darmo? czas nie gra roli.... i tak zima :P zresztą paczka i tak dlugo idzie 😉
[/quote]
PCH niestety nie lubię, kupiłam w USA i bardzo szybko się rzepy pourywały.... gdybym wiedziała to kupiłabym czarne a nie fioletowe bo znaleźć w PL fioletowy rzep...

Znalazłam te:
http://www.horse.com/item/pro-equine-tall-super-slide-skid-boots/E000243/
Mamy problemy ścięgnowe więc te mam nadzieję że podtrzymają pęcinę.

Dogadam się z koleżanką, myślę że niewielką ilość byłaby w stanie przywieźć samolotem. Ale oczywiście chodzi tu o zamówienie 2-3 par ochraniaczy a nie 10 derek 😉
Dowiem się dokładnie i napiszę PW 🙂
chym, mi i znajomych rzepy trzymaja sie z 10 lat juz a wsztsko jak nowe prawie wyglada:P na jakas felerna sztuke moze trafiłaś....choc fakt, po bordowych kolezani widac uzywanie ;/ (po czarnych praktyczne nie)

świetnie byloby z tym przywiezieniem z derkami nie bede szalec:P jaby co to kpl ochraniaczy lub 2:P - to czakam na pw na ten temat, jak juz sie cos dowiesz

te ochraniacze fajne...tylko one sa tylko tylne chyba? bo do slining-stopow (czy jak to tam si episze....no te takie szybkie zatrzymania z poslizgiem na tylnych nogach)
Uwaga Poznaniacy!
Mam możliwość by kupić siemię lniane po 4,2 zł/1kg. Szkopuł w tym, że przesyłka do 25 kg kosztuje 17 zł. Czy ktoś z Poznania i okolic chciałby się dołaczyć do zamówienia? Wyjdzie wtedy niecałe 5 zł za kg siemienia lnianego.
:kwiatek:
kup teraz to to sofort-kaufen, ja?  🥂
Ja mam pytanie co do tego zmaówienie z ebaya.
Jak znajdę przelicznik aktualny to sie dowiem o cene mniej więcej co nie?
jaka jest waluta w Niemczech?
ententa - jawohl!
Nuna - przelicznik PayPal'owski najlepiej obczaić... Z tą walutą to żarcik, tak? Oczywiście niemiecka Marka.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się