NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE
Dramka, Brzoza przestańcie już wywlekać te brudy 😤 Naprawdę jest to conajmniej niesmaczne 🙄
Ja się tłumaczyć nie będę, bo nie mam z czego. Winni się tłumaczą. Ciekawi mnie tylko co to za osoba, bo z tego co wiem dzierżawa Mundiala była pierwszą i ostatnią, z którą miałam jakikolwiek problem... 🤔
Moge dodać że wymieniałam sie z Severus i nie miałam problemu
Nasturcja-Renata Jakie brudy? 🙄 Tu jedna osoba wymyśla brudy.
Dramka brudy, w sensie, że jedna na drugą nadaje i wyciąga jakieś sprawy z przeszłości 👀
Zauwaz ze teraz brzoza nadaje na severus..
Czytam ten wątek i dochodzę do wniosku, że to kwintesencja polskiego piekła w wykonaniu koniarzy.
Może po prostu trzeba dać spokój z transakcjami za pośrednictwem re - volty? Czy nie prościej jest mieć konto na Allegro i za niewielką w sumie opłatą bezpiecznie sprzedawać i zupełnie bez opłat kupować?
Forum jest od dyskutowania, portale aukcyjne od handlowania.
Jak się miesza te funkcje, to potem są niespodzianki i rozczarowania.
Polecam pod rozwagę zarówno forumowiczom, jak i Administratorom i Moderatorom.
ooo cześc Mikołaj 😀 nie przejmuj sie taka już specyfika tego forum, ale naprawdę nie jest tu źle 😉
Dramka ja pewnych rzeczy jakoś nie ogarniam, ale cóz takie życie 🙄
Dramka jeśli jeszcze Ci się nie znudziło wymyślanie kolejnych teorii na mój temat to jestem pod wrażeniem. Jeśli masz zamiar nadal mnie obrażać, proszę bardzo, ale PISZ PRAWDĘ.
Jeśli ktoś jest nieuczciwy, będę o tym pisać, jak cała reszta Rv. To nie jest wyrzucanie żali, tylko rzetelne informowanie innych użytkowników.
I prosiłabym o nieidentyfikowanie zmyślonych żali Dramki z moimi rzetelnymi faktami. Dramko, cała Rv, która odwiedziła wątek o zwyrodnieniowcach wie, że rozważałam zwrot konia. Może powinni mnie za to ukamieniować? 🤬 I niemalże wszyscy pisali do mnie PW, że na moim miejscu zwróciliby konia 😁 Bandyci... 😁 I konia bym zwróciła, gdyby nie kolejne zdjęcia, tym razem dr Golonki. Mam się wstydzić tego, co robi każda rozsądna osoba? 😵
Dziewczyna jest pełnoletnia, a z rodziców ma chyba wyłącznie matkę - sama matką jest / lub zostać też miała, mieszka z chłopakiem
Co to ma wspólnego?
Brzoza Nie zwróciłaś tylko dlatego ze poprzedni właściciel sie nie zgodził 😵 Straszenie sadem to jest "rozważanie"? 😁
Wstyd pisać jak ci zalezy i sie troszczysz 😡 dopóki nie zobaczyłaś zdjęć RTG 😂
Zadzwoń do stadniny, z której kupiłam konia i spytaj się czy ich straszyłam sądem. Czy w ogóle użyłam słowa sąd/sprawa sądowa w rozmowie z właścicielką 🤔wirek: Kompletnie nie rozumiem co masz na myśli pisząc o zdjęciach? Dramka kup sobie Nervosol, bo zaraz zaczniesz pisać, że truję swojego, bo mi się znudził...
Dramka nie rozumiem o co Ci chodzi z tym cytatem????????? To było chyba do innej osoby nie do Ciebie ,ani Brzozy i nie tyczace sie Was w ogóle.
Wydaje mi sie,że ten temat zszedł totalnie na psy i nie ma już wiekszego sensu.
Proponuje założyć sobie nowy temat - bo poszło o puśliska a zeszło do dzierżawy ,zaraz zacznie się wytykanie jakis innych pierdół 🤔
Dziewczyny przystopujcie już!! To się robi śmieszne. Jedna druga próbuje w jaki sposób oczernić na forum.
Przejdzie na PW . Albo zakończcie spór zdala od tego wątku.
siwaaa gdzie ja Dramkę oczerniam? Nawet mi nie odpisuje na sms, jej zależy wyłącznie na tym, by ktos uwierzył w te wszystkie bzdury i kłamstwa, byle tylko zrobić zadymę. Dyskusja już raz była zakończona to ją znów histeria dopadła, mimo, że moje puśliska okazały się nierozciągnięte, bo takie je sprzedaje, więc już w ogóle nie rozumiem o co teraz chodzi.
No ok, zgadza się nie opisujesz jej życia jak Dramka Twoje związane z koniem.
Ale najlepiej zakończcie juz nie odpisując sobie na posty.
siwaaa uwierz mi, że nie znoszę takich żałosnych dyskusji. Ale nie mogę pozostawić bez odzewu tych wszystkich zarzutów, bo ludzka mentalność niestety jest taka, że potem będę kojarzona z tą co boi się swojego konia, który jest świrem, nie da się na nim jeździć i w ogóle mam go gdzieś. Pół biedy, żeby choć jedna z tych, lub wcześniej wymienionych, rzeczy była prawdą...
Doskonałe Cię rozumiem, sama zwróciłabym konia gdyby wyszło coś nie tak od razu po kupnie. i nikomu nie powinno być cos do tego. Ale naprawdę powinien to już być koniec, bo same robimy 🚫 😡
siwaaa ale nie piszesz o "trosce" 🙄 Zrobiłabyś koniowi po 3 miesiacach od kupna zdjecia i chciała na tej podstawie zwrócić?
Brzoza Przecież o tym mówiłaś głośno w stajni.
Twój koń nie jest świr, da się na nim jeździć, problem masz tylko ty.
Dramko jeśli działo by się to w niedługim czasie od kupna, a poprzedni właściciel o tym by mnie nie powiadomił to na 90% bym zwróciła, pewnie po przyzwyczajeniu było by ciężko, ale nie po to człowiek wydaje tyle kasy na niby zdrowego konia aby go potem tyle lat leczyć.
Ale ja już kończę 🚫 Mam nadzieję ,że spór zakończycie w zgodzie 😉
siwaaa ale po konsultacji z innym wetem ( dr Golonką) okazało się że koniowi nic nie jest 😵
To dobrze, ale ja pisałam o sytuacji jakby się taka wydarzyła i koniowi na prawdę coś by się działo.
galopada_ pokuszę się o jeszcze jeden mały off top 😉 W żadnym wypadku nie osądzałabym źle stadniny, z której kupiłabym konia ze zwyrodnieniem. Takie rzeczy się zdarzają, nikt przecież specjalnie do tego nie doprowadza. W przypadku wątpliwości zdecydowałam się zrobić ponownie zdjęcia, tym razem zlecając je profesjonaliście z bardzo dobrym sprzętem. Nie wiem co bym zrobiła, gdyby okazało się, że koń nie ma zdrowych nóg. Mimo tak krótkiego okresu zdążyłam się do niego przywiązać.
Dramka jeśli bardzo chcesz, żebym Cię ośmieszyła to mogę tutaj wstawić skan badania z datą z lipca, a koń był kupiony w czerwcu. Mamy jakieś 2 miesiące pomiędzy czerwcem, a lipcem? 🤔
chcesz wydzierzawic konia swira
Twój koń nie jest świr
Dramka już wszyscy widzą, że co post pogrążasz się jeszcze bardziej, nawet sama sobie zaprzeczasz. Nie wiem czy modzi mają możliwośc uciszenia Cię, ale to chyba jedyne rozwiązanie, bo Ty sama nad sobą nie potrafisz zapanować.
a wcześniej zdjęcia robili nieprofesjonalista z kiepskim sprzętem i jeszcze go tutaj nie obsmarowałaś? 🤔 Nie wierze ❗ a jak zbada 3 wet i jednak cos bedzie?
Ma szczęście chłopak ze ma zdrowe nogi 🤣
Dawaj! 😜 skan umowy, pierwszych zdjęć i drugich 😅 ośmieszaj mnie 🤬
Jasne uciszyć za fotkę przetartych strzemion. Mam nadzieje ze wygodnie sie noszą moje bryczesy pikeur.
To nie oddała ci tych bryczesów jednak ???? 🤔
Woli mi pisać smsy 😂
Pierwszy raz tak sie nacięłam przy wymianie, zazwyczaj obie strony były zadowolone, nawet frajda 🤣
Właśnie przez takie sytuacje później padają wnioski żeby na forum nie handlować/wymieniać..żal.
Nie wiem czy modzi mają możliwośc uciszenia Cię, ale to chyba jedyne rozwiązanie, bo Ty sama nad sobą nie potrafisz zapanować.
modzi maja mozliwosc uciszenia zarowno dramki jak i ciebie, co niechybnie sie stanie jesli nie zakonczyce tej dyskusji wlasnie teraz.
Jestem naprawdę mocno zniesmaczona.
Szczerze mówiąc, Brzózko jawisz się jako mocno problematyczna osoba - nie znam Cię, dużo przegadałyśmy na PW ( :kwiatek🙂, ale kurczę... masz bardzo dużo uwag do wielu osób i często się pojawiasz w tym wątku jako oskarżyciel. Ciebie też to stawia w złym świetle, czy tego chcesz czy nie...
Piszesz, że nie umiesz siedzieć cicho jak ktoś opowiada głupoty - a moze czasem warto? Nie ma co prowadzić tego typu dyskusji, bo to miecz obosieczny :kwiatek:
po otrzymaniu pw od Brzozy, ja absolutnie juz nie mam watpliwosci co do jej osoby. 😎
amnestria, ciebie rowniez bardzo prosze o niekontynuowanie tego tematu. :kwiatek:
Ktoś coś kupował od julandia1980? Mój rocznik 🤣
katija Dasz sie przekupić? 😀iabeł: od razu sama sobie daje po łapach 🤬
amnestria ostatnio mam po prostu pecha, przez ok. rok nigdy nie miałam problemu z żadną z transakcji, a ostatnio w 3 przypadkach zostałam oszukana lub w ogóle nie otrzymałam towaru. W takich przypadkach niestety reaguję i nie omieszkam pojawić się tu ponownie, gdyby znów komuś przyszło na myśl przeprowadzenie nieuczciwej transakcji ze mną. Domyślam się jak to może wyglądać w oczach innych spokojnych użytkowników 😎 jednak to w żaden sposób nie wpłynie na moją reakcję. Nie toleruję oszustwa i się z tym nie kryję 😉
katija wzajemnie. Twoja odpowiedź utwierdziła mnie w przekonaniu, że absolutnie nie nadajesz się na moda.
OT: Teraz to ja chyba idę po popcorn. Reflektuje ktoś? 😀
Dziewczyny, dajcie już spokój. Te same argumenty + wyciąganie spraw nie związanych z transakcją. A co ma tu koń Brzozy i jego choroby? Po cholerę wyciągać takie rzeczy?
Nikt nie lubi oszustwa, ja też się nim brzydzę ale Wasze przepychanki stały się już atrakcją wątku i to wątpliwą. Dorosłe baby jesteście to może warto podjąć dialog i się dogadać?