Stajnie w Warszawie i okolicach

Szukałam w szukajce i nie znalazłam tej informacji którą chciałam znaleźć od Krakowianach. Możecie mi podać dokładny adres tej stajni i ile tam kosztuje pensjonat? 😉
Krakowiany są za Młochowem jadąc od strony Katowickiej cena za pensjonat 1500 zł, ale nie wiem czy są tam teraz wolne boksy.
Dzięki 😉 a może znasz taki dokładny adres? Bo przejeżdżałam dzisiaj koło jakiejś stajni za Młochowem i nie jestem pewna czy to nie były Krakowiany, dlatego chcę wiedzieć.  🙂 Po za tym stajnia blisko mnie, więc może nad nią pomyślimy.
Niestety nie wiem jaki jest dokładny adres, ale jeśli widziałaś szarą dużą halę i w oknach powyklejane czarne ptaki to tam. Musiałabyś jechać, żeby zobaczyć stajnie, trasą z Młochowa do Tarczyna.
Cedryk, szara halę widziałam i białe ogrodzenie? To jest ta stajnia? 😉
Tak, tam jest białe drewniane ogrodzenie, padoki są tak pogrodzone i plac do jazdy. Od drogi asfaltowej padoki, halę, stajnię i plac oddziela jeszcze kawałek pola.
No to w takim razie to były pewnie Krakowiany. 🙂 Zwróciłam uwagę też na to, że na padoku bodajże była jakaś górka 😉
gabb. dokladny adres to Krakowiany 6d  😉
Hej!
Wie ktos może czy w okolicy wschodniej części warszawy jest jakiś klub w którym byłby możliwość startowania w zawodach na koniach klubowych?
Hej:
Szukasz stajni W Okolicach Grodziska Mazowieckiego.Chciałabym bardzo polecić Ci stajnie Kastylię!
Stajnia jest zadbana i wyremontowana. Jest mnóstwo pastwisk i naprawdę świetny plac.
Nie jest specjalnie drogo .
Naprawdę Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stajnia mieści się w miejscowości Grzmiąca.
Zobacz:http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl
karolciaequilano   marzenia się spełniają
29 listopada 2011 19:30
Dziewczyny wiecie może do jakiej stajni mogę wstawić konia na 3-4 dni z możliwością wejścia na halę za jakieś normalne pieniądze ?  🙂
za odpowiedź z góry dzięki    :kwiatek:
Pewnie Aromer🙂
29 listopada 2011 20:26
właśnie Aromer zaklepany na dzień dzisiejszy, ale myślałam, że znajdę coś tańszego niż 90zł za dobę...  🙂
boks w czasie zawodów kosztuje 90zł/doba, na codzien pobyt kosztuje 50zł/doba
29 listopada 2011 21:04
...ale w ten weekend właśnie są zawody 🙂
Jakie stajnie w Warszawie polecacie?
Ważne żeby była hala, dobry dojazd komunikacją i sensowna cena.
Z góry dziękuję  :kwiatek:
Napisz chociaż w której części Warszawy i co znaczy sensowna cena tzn ile max.
do 1000 zł miesięcznie
i dobrym dojazdem komunikacją
nie biorąc pod uwagę agmaji
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
30 listopada 2011 14:22
a w jakiej części W-wy cie interesuje stajnia?
Bischa   TAFC Polska :)
30 listopada 2011 14:28
revoltowiczka, Podolszyn- hala, dojazd komunikacją pod samą stajnię, cena 800 albo 900 zł. Padoki, karuzela, myjka zewnętrzna, wewnętrzna, lonżownik kryty i odkryty. Jeden minus- sprzątanie raz na dwa tygodnie (można samemu wybierać i dorzucać słomy ile dusza zapragnie).
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
30 listopada 2011 15:31
revoltowiczka. - za 1100zł jest Stajnia Siekierki dojazd autobusem pod samą stajnię (w 1 strefie biletowej) hala, padoki, pastwiska, myjka zew., lonżownik odkryty, komplet przeszkód, boksy angielskie (obecnie 1 wolne miejsce) i w murowanej (obecnie 2 wolne miejsca), stajnia przyjmuje ogiery, mamy też możliwość wyjazdów w teren, Codzienne czyszczenie boksów,Trener/instruktor na miejscu

Z centrum 10 min autobusem.
Bielany, Żoliborz, Centrum, Truskaw ew bliskie okolice Wawy z dobrym dojazdem z Bielan.
30 listopada 2011 15:38
a gdzie stałaś do tej pory?
revoltowiczka., polecam stajnię Zielonki - jest dojazd z pętli na Górczewskiej pod samą stajnię autobusem. Warunki bardzo fajne, tylko hali brak 🙁

30 listopada 2011 15:44
A stajnia Klaudyn-Kampinos?
karolciaequilano
Sielanka- no tyle, że to kawałek od Wawy. 50 zł.
Do Klaudynu jest dobry dojazd, bo perę metrów od stajni, ale autobus chyba rzadko jeździ - co 40min w tygodniu...

Do KJ Truskaw jest dobry dojazd 708 🙂
hali nie ma - to minus, ale poza tym fajnie 🙂
a w klaudynie hala jest?
Medziik, gdzie na siekierkach jest wyjazd w teren? Jakie teraz jest podłoże na hali i placu? pytam, bo pamiętam, że pojawiła się opinia, że bardzo słabe.
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
30 listopada 2011 17:23
D+A - niestety o terenie dużo nie powiem bo ja nie byłam jeszcze (ale wiem, że 2/3 konie od nas jeżdżą), co do hali teraz jest piasek zmieszany z bodajże kawałeczkami drewna? z tego co widzę równany dość często
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się