moda, ciuchy etc...

Jak dla mnie trochę niezbyt. Kojarzy mi się z jakąś wizytą oficjalną, a nie z wesołą zabawą ;P Na pewno dodałaby Ci lat 🙂
Pursat   Абсолют чистой крови
27 listopada 2011 11:00
Sukienka fajna, zdecydowanie wolę taką niż w stylu 'burdel' z dupą na wierzchu. 😉 Do tego szpilki w soczystym kolorze. 🙂
robakt boska! zdecydowanie na tak 🙂
właśnie coś w tym stylu chciałam na połowinki, ale bałam się zamawiać z allegro  😉
robakt   Liczy się jutro.
27 listopada 2011 13:29
Też się boję, czy trafię z rozmiarem. Przemyślałam to trochę i teraz zaczną się 18-tki, więc nie będzie to sukienka na jeden raz 🙂
Jak ją kupię to Was poinformuję, teraz czas na poszukiwania butów 😉
czy ktoś zna ciuchy firmy Abercrombie
to firma z USA, droga
zastanawia mnei jakość, czy warto
Ja ma troche takich ciuchów , kupuje zawsze prosto ze stanów bo podróbek jest od groma. W polsce w sumie to trudno trafić na oryginał.
Ciuchy są super jakości , jak się weźmie do ręki to od razu czuc ze są warte swojej ceny.
Prawda jest taka , to sa zdjecia katalogowe z ich strony  i pytanie jak bardzo kurtka która dostaniesz do ręki będzie sie różniła od zdjeć.
Pamietam ze kiedys znalazłam gdzies forum gdzie ludzie wstawiali zdjecia z opisami jak poznać podróbke abercrombie pokazywali metki a nawet przeszycia w oryginalnych ciuchach.
ciska a ile Cię wychodzi przesyłka ze Stanow jesli zamawiasz?
Zawsze zamawiałam z koleżanką albo z kimś jeszcze to chyba po 20 zł wychodziło ale dokładnie nie pamiętam bo ostatnio juz jakis czas temu zamawiałam.
Jakie doradziłybyście mi rajstopy do tego? I jakiś pomysł na górę? 😉

[img]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2011/D70%2095963%2038031%2091%207518%200.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&call=url[file:/product/large][/img]
+
(buty niemalże identyczne, ale bez tego brązowego paska)
[img]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2011/D70%2095933%2009090%2056%202702%201.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&call=url[file:/product/large][/img]
a z jakiej okazji?
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
28 listopada 2011 20:20
Dziewczyny pomocy  :kwiatek:

Co myślicie o tej marynareczce?

fajna  🙂 uwielbiam marynarki  😍 ale ten kolor mi się średnio podoba
Scottie   Cicha obserwatorka
28 listopada 2011 20:42
Ładna, ładna. Mnie się kolor bardzo podoba i fason też ma fajny. Skąd i za ile? 😀
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
28 listopada 2011 20:44
Mona a mi się kolor w miarę podoba 🙂 cobaltową  i czarną mam już,to teraz jakaś jasna się przyda 🙂😉 A ta mi wpadła w oko 🙂 bardziej by mi się podobała taka jasna pudrowa ale nigdzie nie mogę znaleźć 🙁

Scottie a stąd 🙂 http://allegro.pl/figl-marynarka-zakiet-blazer-l-40-nowosc-2011-i1937913418.html
napisałam do sprzedającego o te kurtkę Abercrombie, skąd taka niska cena (299zł a 200E na www abercrombie jednak robi różnicę) czy to jakiś model z poprzedniej kolekcji czy jak, i czy dają jakiś paragon whatever potwierdzający oryginalność, oto jaką dostałam odp:

"Kurtka HARLEY jest produkowana niezmiennie od 2 lub 3 lat. Zmianie ulegają tylko kolory podszewki. Kurtki pochodzą z fabryki A&F w Chinach, a atrakcyjna cena wynika stąd, że omijają wszystkich dystrybutorów. Firma A&F, twierdzi ze wszytskie kurtki kupione po za ich oficjalnym sklepami to tzw. PERFECT FAKE."

Czy to brzmi sensownie?
28 listopada 2011 21:15
Brzmi jak sensowna podróbka 🙂
cavaletti, żadna poważna impreza, na początku jakaś domówka + potem klub. 😉
juliadna, podoba mi się, bardzo!
rajstopy widzę tu takie:

lub w zwykłe kropki
a na górę coś o prostym kroju, najlepiej w kolorze białym lub czarnym
i 2 duże bransolety  😜
Mam sweterek Abercrombie od chyba 4 lat i muszę powiedzieć, że jest genialny - nie zmechacił się, jest cały czas mięciutki i przyjemny w dotyku, nie wyciągnął się. 🙂
Z czystym sumieniem polecam.
aa co powiedzie o tych pięknościach 😀 😀
29 listopada 2011 07:32
Okropne są :P poza tym mamy wątek osobny o butach.

Epikea, rozwijając swoją myśl: gdzie oryginały Abercrombie są produkowane? W Chinach? Jeśli nie, to jest podróbka. Poza tym sam sprzedawca Ci napisał, że "wszytskie kurtki kupione po za oficjalnymi sklepami to tzw. PERFECT FAKE". Czyli jeśli nie kupujesz z oficjalnego sklepu Abercrombie, tzn. że on sprzedaje replikę. A takich pełno na www.ioffer.com i w dodatku tańszych. Jeśli się czaisz na ubrania z tego sklepu, a na oryginały Cię nie stać, to polecam szukać tam. Materiał, z którego są wykonane ich ciuchy może się różnić, ale z pewnością po metkach/przeszyciach/szwach. Poza tym nie napisał nic o paragonach- a nawet, jeśli jakiś byś dostała (a sprzedawałby podróbkę), to ciuch oznaczony byłby na nim jaki "bluza" "koszulka".
karolonaa ja bym celowała w top, ale nie czarny, może beż ? I jakaś krótka marynarka
juliadna cudna, uwielbiam taki styl  😍
29 listopada 2011 08:32
Agaleon, z niższą platformą - super, ale z taką wyglądają już karykaturalnie. 😉

Wciąż jestem zafascynowana metalicznymi ciuchami i od dawna podkochuję się w srebrnych spodniach z Zary:
[[a]]http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-I2011/122013/387542/METALLIC%2BTROUSERS[[a]]

Udało mi się znaleźć srebrne legginsy o 150 zł tańsze niż pierwowzór. 😉 Trochę ciemniejsze, z grubszej eko-skóry, z tyłu mają taki sam szew przez nogawkę jak z przodu:

w cieniu

z lampą

Ciuch dość kontrowersyjny, ale ja jestem zachwycona. 😉
kojarza mi sie z seksmisja 😀

sama bym sie w nie nie ubrala, ale ja mam uda jak baleronki, a z takimi nogami jak Twoje to mozesz sie ubrac doslownie we wszystko... 😜
cavaletti, masz rację, jakieś wzorzaste mogą wyglądać ciekawie. 😉
equi.dream, mierzyłam właśnie z czarnym topem, ale chyba Twój pomysł z tym beżem powinien być ok, nie będzie tak ciemno

Pursat, bardzo mi się na Tobie podobają! 😀
Agaleon pachną wielka tandetą  😉

Pursat ciekawe , metaliczne kolorki sa w modzie  😉
29 listopada 2011 18:25
sienka, ja bym się chętnie lekko odtłuszczyła. 😉

Dzięki dziewczyny. :kwiatek:
wez mnie Pursat nie irytuj.

w kompleksy ludzi wpedza 👿
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się