zielony jest prze mega śliczny drugi ma kolorystykę na zamówienie klienta, mnie nie przekonuje;] na razie oba bez ogłowi ale czekam na paczkę z tasiemkami
Sznurka a robisz może jakieś zabawki z dzwoneczkami w środku? 🙂 jeśli tak to wiem u kogo będę mogła zamówić 🙂 napewno za jakiś czas zamówię to coś z metkami ale moja jest narazie za mała na to 🙂
Z mydła 😉 Topię "białego jelenia", dodaje swoje dodatki, olejki eteryczne i wszystko jedzie do pojemników do zastygnięcia 🙂 Z tym, że pierwszy raz się za to zabrałam i nie jestem do końca pewna jak to wyjdzie. Mam wrażenie, że kawa z mlekiem wyszła zbyt rzadka, oby zastygła...
W planach mam jeszcze musujące kostki do kąpieli i może kostki do masażu. A na deser świece do kompletu!
a ja niedługo zabieram się za szalik (na drutach 😁 ), bo stwierdziłam, że nigdzie nie ma takiego, jak chcę, to czemu nie zrobić samemu? 🤣 Trzymajcie kciuki, bo z moim talentem manualnym, to pewnie skończę na wiosnę 😂
I tak jesteś niezła - przewidujesz koniec. Ja bym nie wiedziała jak zacząć 😁
Kokos "się robi" 🙂 W życiu bym nie pomyślała, że to tak szybko. Druga sprawa, że całą masę przekładam do pudełka od lodów i będę to musiala jakoś pokroić... spodziewam się problemów. Niestety, mniejszych pojemników nie mialam.