... ślub :) ...

ash   Sukces jest koloru blond....
25 listopada 2011 09:40
My kamerzysty mieć nie będziemy, bo nie lubimy.
Mąż mojej chrzestnej jest operatorem filmowym i będzie kręcił tylko samą ceremonię zaślubin.
Nam został w zasadzie tylko fotograf z tych najważniejszych spraw 🙂

ja mogę przyjechać 😉 w końcu i tak miałam być na ślubie :p 😉
Nam został dokładnie miesiąc. Zaczynam się stresować  😜
maleństwo   I'll love you till the end of time...
25 listopada 2011 12:05
No to będziesz miała fajny miesiąc i duuuużą ulgę na koniec 😀
tajnaa, Ty odgapiaro! 🙂 Ślub w grudniu to najfajniejsza opcja. Nam 26.12 stuknie pierwsza rocznica, ale ten czas leci 😉
Dołączam do was Kochane. Właśnie zaczynamy organizacje :-) Wstępne koszty powaliły mnie na kolana...

nie bój nic, damy radę!!

no niestety ceny z kosmosu, mu wyszło ok 40tys, ale prawie wszystko się zwróciło

ja chcę już grudzień  🏇
armaquesse mogę Ci polecić super babeczkę z moich okolic, ale dojeżdża w każde miejsce w PL, nawet zagramanicę 😉
tajnaa, Ty odgapiaro! 🙂 Ślub w grudniu to najfajniejsza opcja. Nam 26.12 stuknie pierwsza rocznica, ale ten czas leci 😉

No pewnie, że najfajniejszy. Magiczny 🙂
Aprilla ja tez bym prosila o liste  🙇 🙂

ja narazie sobie spokojnie nic nie robie 😀 tzn troche mysle, moj men zaprojektowal zaproszenia, juz sobie wymyslilam obraczke, musimy tez do stycznia przygotowac menu. Reszta sie nie przejmuje jakos 🙂 Jeszcze  🤣

czy ktos z was ma obraczke w takim stylu?
[img]http://j.luxlux.pl/l413/7e0935a2001490b846798f1d[/img]

z tej bylaby z bialego zlota ewentualnie
Ja wybrałam zwykłą, klasyczną obrączkę, z tego względu, że jak mam jej nie zdejmować to musi być bez żadnych udziwnień, dodatków, cyrkonii coby nie haczyło, nie przeszkadzało w pracach stajennych, domowych itp., ale ta pierwsza, którą pokazałaś piękna  😍
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
26 listopada 2011 17:25
No dobra odebrałam w końcu oficjalne  fotki  i dvd ze ślubu.. Przejżałam na szybkiego, wybrałam te cztery...
macie 🙂  🙂 
( plus jedna fotka poglądowa sukni).

Powiem wam minęły 2 miesiace od ślubu i dziękuję Bogu że to wszystko jest już za mną. Za nic w świecie nie powtórzyłabym takiej jazdy w moim zyciu 🙂
Mąż jest tego samego zdania 🙂
Fakt był to nasz dzien, nasz ślub, ważna chwila.. ale to ile nerwów na tym zjedliśmy to nasze.

a no, masz racje Tajnaa.. musze polazic po jubilerach i przymierzyc, zobaczyc jak sie nosi. Chcialabym zeby diamenty jak najmniej wystawaly, boje sie tez ze jak jest ich tak duzo to moga bardziej wypadac.. nie wiem. Nie chce wydac kupy kasy zeby potem przezywac tragedie jak cos wypadnie i szukac diamentow z lupa tropem ostatnich przechadzek 🤣

Fajnie zabeczka! A masz juz fotki z sesji z Fryzem? 🙂
Zabeczka pieknie wyglądaliście. Fajna ta Twoja suknia.
Ja kiedyś chciałam mieć coś z czerwienią, potem zrezygnowałam - może trochę szkoda. No ale już za późno.
Zresztą jak sobie teraz o tym myślę - w sensie o swoim ślubie - to z całą pewnością zmieniłabym tylko jedną rzecz. Więc chyba nie jest źle 😉
o ile nie jest to maz mozna powiedziec ze bardzo dobrze  😀
Hehe nie mąż 😎
Zmieniłabym chyba fryzurę bo jakoś sama się sobie dziwię że dałam się namówić na te pierniczone loczki 😉
26 listopada 2011 20:19

Fajnie zabeczka! A masz juz fotki z sesji z Fryzem? 🙂

Mam ale nie dam 🙂 nie no nie mam wszystkich 🙂 połowę chyba 🙂 ale póki co nie zapeszam 🙂

Muffinka
dzieki
znalezione:

platyna, jedyne 9962.67 zł
Może to i głupie pytanie, ale serio fotografom się płaci za tego typu zdjęcia?

yegua, super pomysł! Chociaż osobno pewnie nie robią takiego wrażenia.
Co masz na myśli ' tego typu ' ? 😉
kisielek, dawaj namiary 🙂
Ostatnio nasz zespół pokazał nam takie zdjęcia z wesela , że szok! Przepiękne! Chcę takie!

nerechta, no właśnie zastanów się czy chcesz się stresować czy coś Ci powypada. Ja ciągle patrzę na mój zaręczynowy (mam w nim 8  diamentów i 3 szafiry) czy przypadkiem coś mi nie wypadło. Z obrączka nie chce przechodzić takich schiz 😉
Moja siostra miala na swoim slubie super ekipe filmowa, tutaj mozna obejrzec trzy minutowy trailer z ich swieta 😉 http://vimeo.com/31513389
Karutek jak dla mnie mało profesjonalne.
gopi, ależ ty przepięknie wyglądałaś! I jaka podobna do siostry jestes! A ekipa z Poznania?
Bardzo fajny ten filmik, taki naturalny i wzruszający 😉 gopi Twoja siostra z mężem super wyglądali, ale która to Ty to nie wiem 😉
Alveaner niestety dużo jest takich fotografów, którzy robią dość przecietne zdjęcia, a pieniądze biorą czasem też niezłe. No ale to wszystko od Młodej Pary zalezy 😉

gopi filmik naprawdę super, zrobiony dość profi, fajne ujęcia i widać, ze sprzęt ma też całkiem niezły pan filmujący 😉
Gopi, wow bardzo fajny profesjonalnie zrobiony filmik. Przyjemnie się ogląda i będą mieli piękną pamiątkę 🙂
Zabeczka, osz Ty!!! Ale dalej bedziemy grzecznie czekac 😀

Co do dziwnych obraczek to znalazlam taka strone dosc hm ciekawa haha, luksusowa, i na niej sa rozne ciekawe linki. Sa obraczki obrotowe o ktorych juz kiedys mowilam (ale ceny tych powalaja..), czy wlasnie takie nietypowe jak z odciskami palca itd - bardzo indywidualne, gosc zrobi wam co chcecie.

tu strona na ktorej to znalazlam
[[a]]http://www.luxlux.pl/tag/obr%C4%85czki[[a]]

a tu te dziwnosci
http://www.inneobraczki.pl/

powiem szczerze ze pomysly sa super, ceny powalaja, ale kurde, fajne 🙂

A co do fimikow, w Stanach jest bardzo popularne wysylanie gosciom kartek czy filmikow na tzw "Save the date" (na czyjs slub), ludzie maja takie pomysly ze szczena opada!! Poogladajcie sobie na youtubie! 🙂
A filmiki ze slubow, jakas australijska firma robi boskie, co prawda na jedno kopyto, ale po prostu no masakra, chcialoby sie taki miec!
Kurde nie moge teraz znalezc! Ale wrzuce na pewno jak odkopie 😀
Ekipa chyba gdzieś ze śląska. Nie ukrywam, że dość kosztowna, ale uważam, że warto było. Przyjechało dwoje ludzi, którzy wiedzą co i jak robić, żeby wyszło super. Ogólnie cały film trwa około godziny, poskłądany tak, że ukazuje wszystko co fajne i najważniejsze, a nie pijanych wujków zasypiających przy stołach pod koniec imprezy 😉

Armaguesse - noo z wiekiem coraz bardzije podobieństwo między mną i siostrą widać 😉
muffinka - ja to ta od sztuczek z psem 😉
gopi, ale rewela ten filmik! super sa takie pamiatki! od razu mi sie przypomina pewna prezentacja z kolosow (spotkania podroznikow), ktora opowiadala o rowerowej wyprawie w podroz poslubna do skandynawii! ahh i ehh ludziki tak przepieknie zmontowali opowiesc ze na sali absolutna cisza, zachwyty i ja to sie az wzruszylam pamietam 🙂 cos cudownego takie pamiatki! 🙂
29 listopada 2011 15:26
Mam jeszcze taką fotkę a propos mojej sukni 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się