no kobity jestem ta zła i podszyłam sie pod potencjalnego kupca Lanvestera no i napisałam to
"Witam chciała bym się dowiedzieć coś więcej o tym ogierze czy ma licencje, jakie konkursy chodził i z jakimi wynikami, czemu pisze pani ze koń spokojny a chodzi na munsztuku, phelamie?
Czy koń posiada aktualne zdjęcia RTG nóg?
Jaka była by cena za niego i czy jest możliwość miesięcznego lub chociaż dwu tygodniowego okresu próbnego?
PS trochę poprzeglądałam pani youtuba i zastanawia mnie tylko czemu tak szybko sprzedaje pani tego konia bo widać że naprawdę dobry z niego skoczek."
dostałam taką odpowiedź
"o spokojności konia nie decyduje rodzaj wędzidła,jest filmik gdzie skacze podemna na oklep bez ogłowia na samym sznurku {!}.
cena 25tys do neg.bez mozliwosci próby gdyz poczatkiem przyszlego tyg najprawdopodobniej zostaje sprzedany więc jeśli jest Pani ardzo chętna to radze szybką decyzje.
To nie moj kon ,kupiła go moja kolezanka.Jak sie okazało ona sie uczy a on lepiej sie sprawdzi pod doswiadczonym jezdzcem.ja go tylko jeżdże. Z tąd decyzja o sprzedazy.
lepiej zeby postartował niz sie marnował.
Wiele wygranych na zawodach w konkursach kl C filmij z konkursu jocker z potęgą skoku:
"
podaje mi link do zawodów w Damaszce i to jeszcze pod starym jeźdźcem więc co ona chce pokazać