Ogłowia

Mons   nowe życie z gniadą lasencją;)
24 listopada 2011 10:12
Katja, Schokomohle miałam, mam obecnie napierśnik i jak dla mnie to jest mój numer jeden. Kieffery też nie najgorsze, oczywiście wszystkie firmy biorę pod uwagę, ale raczej z tych lepszych, bo chce kupić porządne ogłowie, które mi się szybko nie rozleci. 😉 Passiery oczywiście też ok, wszystkie te lepsze firmy, dobre jakościowo 😉
no to zdecydowanie passier  😎
Mój koniuch ma wieeeelkie czoło i każdy naczółek który na innym koniu będzie luźno opadający, na niej jest wyprostowany ;/ Ale i tak mi się podoba - spodziewałam się takiego efektu niestety...  😁

odnośnie nachrapnika - jest szeroki jak cholera, tylko armaniuch taki łeb ma wielgaśny i nawet taki grubas wygląda na niej szczupło  😵

emuu znam ten bol wielkich lbow  😉 jak sie kocha wielkokonie to tak juz jest  🤣 wlasnie sie zastnawialam czy Twoje konisko tez ma wieksza glowe, czy to zludzenie optyczne, czy jednak inne foty mnie zmylily 😉 tak czy siak- laaaadnie wyglada :kwiatek:
jest opadający i podszycie też mocno widoczne 😉 Na moim zwierzu aż nadto
moze to cob poprostu? ale nachrapnik tez jakos inaczej wyglada...

zdjęcie z galerii equi.dream :kwiatek:

[url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,41211.msg819527.html#msg819527]galeria[/url]
w galerii ogłowi zdjęcia nachrapnika sa podobne, ale producenta wyglada jakos chyba inaczej, ale ja tam jestem dosc ekhm mało spostrzegawcza 🙂

Edit: ale i tak bardzo wyglada slicznie, tak delikatnie i kobieco 🙂  zastanawiałam sie sama czy nie kupić tego, ale nie wiem czy trzy oglowia i jeden kon to nie jest czasem juz przesada:P
24 listopada 2011 10:19
Katja, ok, a gdzie jest największy wybór Passierów w Polsce? Lamri ma tylko 3.
na zdjęciach producenta jest mocno wybłyszczony, stąd pewnie efekt 😉
a tak niesmialo sie zapytam, bo hooks to dla mnie makabra poszukiwan. samego naczółka nie mozna kupić?
Isabelle  3 oglowia na konia sztuk 1 to nie przesada  😎 (  😁 )

Mons nie wiem jak w PL, ja praktycznie w PL sprzetu nie kupuje. Na glownej stronie www passiera maja meeega wybor  😜 mozesz zapytac jaki koszt wysylki do PL ew znalezc sobie kogos kto by Ci z Niemiec przywiozl. warto  😍
Tu dla odmiany ogłowie Villa Horse Luxus jasny brąz

Jak widać musiałam wymienić pasek potyliczny i wziąść z innego ogłowia, bo ten willahorsowy powodował że miałam wiecznie przekrzywione ogłowie. Było to spowodowane pewnie tym że przywykłam do przeplatanego paska od nachrapnika na potylicznym, a to tego nie miało i całość mi się bujała na głowie przed zapięciem i krzywo wędzidło w pysku było.
To zdjęcie dodatkowo udowadnia nasz wielki łep - wyraźnie za mały naczółek - a to rozmiar full.
24 listopada 2011 10:36
I już wiem co będzie - w końcu ziści się ogłowie od Pana Marka 😉
Mons no widzisz, super  😀 takie wyjscie ma ten plus, ze dostaniesz oglowie dokladnie takie jak sobie wymarzysz  😀
Isabelle nie da się 😉 są co prawda naczółki bling bling opadające, ale grubsze, trzyrzędowe
koń musi mieć ładną i sporą głowę, żeby dobrze w nim wyglądać, ale jest piękny  😜
ten aramisowy naczólek wydaje sie duzo bardziej lśniący niż inne, tak jakby się duzo mocniej błyszczał.

oglowie zapewne warte swojej ceny. ale chyba bym zostala wyeksmitowana z domu. trzeba jedno oglowie rozwalic :bad:
equi.dream mam trzy wielkie konskie lepetynki wiec ten argument jest jak dla mnie na plus  😁
Katja
ale cacuszko 👀 może na moją czarną główke będzie pasować. Ew. z czasem dokupie nachrapnik szwedzki, bo taki po prostu musze mieć 😉
mój ma poniakową łepetynę, więc wuglądałby jak w kasku  😁
nie wiem tylko jak z jakoscia skory w tym oglowiu, jak nastepnym razem bede w MegaStore Kremera i to oglowie beda mieli na stanie to obmacam  🙂 czysto wizualnie jest po prostu piekne  😀

equi.dream "jak w kasku" fajny tekst  😁
kiedy będziesz ❓ ❗  🙂
mogę liczyć na info  ❓  :kwiatek:
aktualne zakupy z kraemera mi przysla do domu, wiec mysle, ze dopiero w drugiej polowie grudnia, jak bedzie kolejny szal zakupow  😁 oczywiscie zdam relacje 🙂 sama jestem niesamowicie ciekawa jak ta skorka... jak bylam ostatnio w MG to akurat kurcze tego oglowia braklo... no ale do grudnia uzupelnia braki  mam nadzieje 🙂
noen   A story of a fighter of our human race
24 listopada 2011 14:33
emuu, mi tam, sie podobalo Twoje poprzednie oglowie 😉 Pasowalo do siodla, bo o ile dobrze pamietam, masz brazowe 😀
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
24 listopada 2011 23:15
Katja - naczółek piękny w tym ogłowiu  😍
btw. czy ktoś może widział na re-volcie kogo kto robi naczółki opadające na zamówienie (w miarę tanio)? moje z ogłowia rurkowego z padającego zrobiło się prawie normalne bo roz full,  a naczółek jednak przymały reszta ogłowia leży super 🙁
Katja Hansbo ma coś w ten deseń 
krysiex213 dziękować ci za to  💃

a ja, jak bym sobie odpuściła podszywany na biało nachrapnik....to mogłabym zdecudować się (wreszcie) na:

TO: http://www.kraemer-pferdesport.de/Zaum-Ivy.htm?websale7=kraemer-pferdesport&pi=320365&ci=247485

lub

TO: czarne razem z TYM:

a drodze głosowania pomóżcie :kwiatek: myśle że i tak jestem kolejny krok bliżej zakupu bo zawęziłam wreszcie pole wyboru 😁
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
25 listopada 2011 09:14
http://www.kraemer-pferdesport.de/Zaum-Ivy.htm?websale7=kraemer-pferdesport&pi=320365&ci=247485

szkoda, ze tego naczolka nie da sie osobno zakupic  💘

da się, U Szarych w sklepie equi pro 😉
możesz podać konkretny adres tej strony gdzie można zamówić ten naczółek?  😍 :kwiatek:
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
25 listopada 2011 09:26
niestety nie, ale mają profil na facebooku, moze napisz do nich? stronki jakoś nie mogę znaleźć

na 100% mieli takie naczółki na swoim stoisku na zawodach w krakusie, moze tez popytac Davę, ona tam konia trzyma 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się