Azbuka Pierwsza fotka rewelacja 😀
gabb Imponujaca kolekcja 😲 nici olive wypada mały?
Może być?
DramkaDla mnie spoko tylko strasznie wyostrzone 🤔
Ta wersja super.
Poprawiłam
Teraz koń jest delikatnie rozmazany
Dramka, nadawałoby się po obcięciu góry (fatalnie wykadrowane!), ale wtedy będzie już za małe.
Burza, cudowne zdjęcie, a Piorek wygląda obłędnie w granatach 😜
Cieszę się, że się podoba 🙂
Dramka, twoje drugie foto dla mnie może być 🙂
Burza, super zdjęcie 🙂
Burza Mistrzostwo Świata 🙇
teraz??
Dramka, może imponująca, ale kończę z niciakami, więcej nie kupuje 🙂 Co prawda mam jeszcze inne, ale teraz kupuje już inne eskadrony, es-y i szokmole 😍 A olive nie wypada mały, jest wielkości hazla 😉
gabb., off top ale PIĘKNY AVATAR 😍
juliadna, ale nie rozumiem, to są nowe zdjęcia Nirv? Czemu je wstawiasz? O ile pamiętam to Nirv ma bana na forum, to nie oznacza, że ma sobie przez kogoś tu wklejać zdjęcia...
co jak co, ale ten dralon jest obłędny 💘
epk tak Nirv ma bana,ale ja mam z na kontakt i wymyśliłyśmy że za pośrednictwem mnie możemy dodać zdjęcia🙂 później wrzucę więcej 🙂 Zawsze jak wrzucam zdjęcia nie moich koni to konsultuje to z Właścicielami 🙂
ale czy my chcemy tu jej zdjęcia? po coś chyba tego bana ma...
Farta ale zdjęcia idą do galerii, przecież nie udziela się jako "ona sama" tutaj. Zdjęcia nie są szkodliwe. A wręcz wzbogacą naszą galerię.
Burza, dziękuje, jedyne zdjęcie gdzie Pielgrzym łaskawie się spojrzał w obiektyw. 🙂 już przepraszam za 🚫
🚫 Nirv dostała bana nie bez powodu, zgadzam się z epk
Nirv na forum nie chcemy ale chcemy jej zdjęcia, rzeczywiście coraz bardziej wartościowa ta galeria się robi 😎
Zdjecia chcemy 😅 Nie dostala bana za fotki 😉
Kurcze za tyle razy mialam doczynienie z nirv i w sumie pozytywnie.
nirv dostala ban za podwojne, w dodatku ukradzione konto. jednak zalozyla je dlatego, ze naoszukiwala forumowiczow. ja nie wiem, wy decydujcie.
Albo ktoś jest na forum albo nie, obcy ludzie zdjęć tu nie dodają, więc nieobecni?
mi to nie przeszkadza, przecież dostała bana za te podwójne konta, a przez zdjęcia chyba nikogo nie oszuka, w końcu juliadna wstawia te zdjęcia, więc o co chodzi ? Wzbogacają nasza galerię, a nirv się tutaj nie wypowiada,więc nie widze problemu,żeby jej zdjęcia były w galerii.