A ja mam pytanie z innej beczki 🙂 może mi ktoś podac na PW jak moge dostać się w sobotę i niedzielę z ulicy Warszawskiej 105 na Żołnierską 45 (Agora. Dom Kultury Spółdzielni Mieszkaniowej Pojezierze) 🙂 Chodzi mi o dokładne numery autobusów. Mam na 9 na szkolenie a nie jestem z Olsztyna i proszę was o pomoc, gdyż będę nocowała u siostry na stancji. Będę wdzięczna za wszelkie info. To już w ten weekend🙂
Alicja 8 też nie jestem z O. i bardzo w komunikacji (zresztą po całej Polsce) przydaje się Google Maps. Masz tam opcję wyszukaj trasę i zaznaczasz komunikacja miejska. Rozkłady są aktualne... 😉
[quote author=Alicja_8 link=topic=216.msg1195712#msg1195712 date=1321910465] A ja mam pytanie z innej beczki 🙂 może mi ktoś podac na PW jak moge dostać się w sobotę i niedzielę z ulicy Warszawskiej 105 na Żołnierską 45 (Agora. Dom Kultury Spółdzielni Mieszkaniowej Pojezierze) 🙂 Chodzi mi o dokładne numery autobusów. Mam na 9 na szkolenie a nie jestem z Olsztyna i proszę was o pomoc, gdyż będę nocowała u siostry na stancji. Będę wdzięczna za wszelkie info. To już w ten weekend🙂 [/quote]
numerem 3 i wysiadzasz na dworcowej i kilka kroków idziesz
jak zobaczyłam to zdjęcie, to pierwsza myśl była, że fajnie by było spotkać takiego konia idącego sobie drogą i go sobie zgarnąć 😉, ona tak wygląda,że sobie sama idzie i jeszcze taka odpicowana🙂