Gra jest bardzo rozbudowana i sporo się dzieję 🙂 Na początku ciężko ją ogarnąć ale przez to ciekawa 😉
Alten, teraz to się sporo ciekawych rzeczy dzieje. Jak ja zaczynałam (22 kwietnia 2010) to była wieeeeelka nuda. Teraz co rusz nowy event, szybko będziesz poziomy zmieniać (im wyżej tym więcej pkt do kolejnego do zdobycia), kupe fajnych rzeczy. Próbowałam grać w Wolnych Farmerów, do Farmeramy się nie umywają.
Wczoraj się zarejestrowałam, a dalej nie ma linka aktywacyjnego...
[s]Przepraszam, że nie edytuję... Robię samouczek, kupiłam kurnik, i kliknęłam w miejsce gdzie chcę go zbudować. Teraz już go nie mam w inwentarzu, a ta głupia sowa ciągle mówi "otwórz inwentarz i wybierz kurnik" już to zrobiłam![/s] [...]
edit: nieważne, wylogowałam i zalogowałam i wszystko jest ok 🙂
edit: da się jakoś obrócić pole? Jak daję średnie pole, to cały czas jest zwrócone na południowy zachód, a chciałabym by było na południowy zachód, znalazłam narzędzie do obracania, ale nie da się obrócić nim pola...
Kto chce do znajomych? Mój nick: Yearotta
Może głupie pytanie, ale jak się zbiera punkty doświadczenia? 🤔 Ciągle pokazuje mi, że mam tyle samo, a już dużo plonów zebrałam?
Kto zostanie moim sąsiadem? Jeszcze nie wiem, jak to działa, ale wiem, że do czegoś jest to potrzebne 🤣
Pole obracasz podnosząc je (przenoszenie) i klikasz na spację i Ci się obróci (tak samo zagrody, ozdoby).
PD zbiera się zbierając plony/drzewa/zwierzaki no i różne nagrody- pierwsza ikonka po prawej stronie u góry powinna się przesuwać w miarę zbierania. Kiedyś pokazywało, ile masz PD i ile brakuje do kolejnegopoziomu, a teraz lipa.
Masz sówkę z wiadomością ode mnie na farmie 😉
Dziękuję za krówkę :kwiatek:
Twój nick to Monia[jakieś dwie litery]? Jak to leciało? xD
Jak dodać do znajomych? Da się tylko mailem? Czy do sąsiadów?
Znacie jakieś kody bonusowe (oprócz: shule, award, pretzel i farmhelp)? I tak właściwie skąd się one biorą?
Oj kobitko, napisałam Ci wiadomość na farmie 😁
Wchodzisz w wiadomości (w mieście dolny prawy róg z kopertą) i tam masz wiadomości, wchodzisz w przychodzącą pocztę i masz nick od kogo wiadomość, klikasz na plusik obok nicka (poniżej screen z tego i w kółku masz ów plusik :hihi🙂 i już masz mnie w znajomych.
Bisha Nawet nie wiedziałam, że poczta jest xD Myślałam, że tak jak w większości gier po prostu ma się gdzieś na boczku nieważne gdzie się jest xD Ale fajnie, że tak jest 🙂
Alten, też niedawno zaczęłam grać i nie wszystko ogarniam. Coś mi słabo idzie chyba 😁
Bo gra jest rozbudowana i nawt kilka miesięcy przerwy i już 🙂 człowiek jest zacofany, ale jak się osiągnie konkretny poziom to się zaczyna robić ciekawie
Na razie próbuję wybrnąć z 9lvl 🙄
Mi przejście na następny poziom zajmuje od 2 do 3 tygodni... 😵
Dlaczego po ekranie chodzi mi zwierzak a'la Sid z epoki lodowcowej? 👀
pewnie dostałaś w kole fortuny np. +50% PD ze zbiorów 🙂
Aaaa... no fakt, dostałam +100 😁
To jest leniwiec można dostać albo ekstra punkty doświadczenia albo zbiory - ja dzisiaj wylosowałam 100% zbiory i było wielkie sianie pszenicy 😀
Hihi kiedyś musi być ten pierwszy raz, gratuluje 🙂 I na początku lecą szybko tylko trzeba siedzieć nad tym bo mało punktów PD za zbiory, a ja posiałam trochę jęczmienia i za 50 godzin zbiory (super pole) 🏇
Mnie Bisha wprowadziła w Farmę, męczyłam ją na gg 😀
Do dziś odpowiada na głupie pytania 😀
A mnie braciszek i warto na forum zaglądać żeby być na bieżąco, przy okazji nowe runy będą 💃 czeka na nie 252 gwiazdki 🤣
Jara, oj tam głupie, każdy ma prawo nie wiedzieć 😁 Ja zawsze chętna do pomocy w kwestii farmy 😉 W innych też, w miarę możliwości 😎
Dziewczyny możecie się zalogować na farmę? Bo ja ani wczoraj wieczorem ani dzisiejszego ranka nie 😤 Dochodzi do 99% i koniec 🤔
Dziewczyny możecie się zalogować na farmę? Bo ja ani wczoraj wieczorem ani dzisiejszego ranka nie 😤 Dochodzi do 99% i koniec 🤔
Mogę. Ale faktycznie najpierw wyskoczyło 99%, ale zaczęło ładować się od nowa.
Jak zrobić, żeby kury znosiły jajka, a nie robiły młodych ( :hihi🙂? I czy króliki/kozy też mogą robić coś innego niż swoich potomków? Daje im siano, wodę...
A u mnie cały czas nie mogę się zalogować,
Alten, zagrody są tylko do hodowli zwierząt, do innych produktów masz warsztaty i tam produkujesz ale to musisz mieć poziom odpowiedni, tak ze cierpliwości siej zbieraj i zdobywaj poziomy 🙂
To źle, bo dostałam zlecenie specjalne, i potrzebuję 3 jajka. A drugie specjalne wymaga 1 łosia xD