ciri, ewentualnie polecam hotel F1
wojenka, ceny są powalające, to prawda. Choć myślę, że warto wysupłać, wszak to zupełnie inny wymiar jest! 😜
nie ukrywam, ze w moim przypadku zapłacę jedynie za lot. Cały pobyt mam już zapewniony. Wypadaloby tylko w jakieś kieszonkowe się uzbroić 😉
Jara, Sienka-dzieki! :kwiatek:
my ostatnio intensywnie zwiedzamy Bretanie, ostatnia sobote spedzilismy nad oceanem a w tym tygodniu jedziemy do Mont Saint Michel i St Mahlo, juz nie moge sie doczekac 😍 jak zrzuce kiedys zdjecia to sie podziele, bo jak na razie na wszystko brakuje czasu...
Dziewczyny, znacie może jakieś hostele albo inne tanie noclegi w Mediolanie? Lecę tam na 4 dni i chętnie bym się nie spłukała 🙂 Poczytam też chętnie o fajnych miejscach, knajpkach i takich tam.
Był ktoś może w Marsa Alam w Egipcie?
Jakie wrażenia?
Wybieram się tam w najbliższym czasie, szukam więc ciekawych opisów i informacji na temat regionu.
Dzionka Mediolan? i nic nie mówisz :P ? mam tam pewne... fory 😉
a ja Wam już mówiłam, że lecę do Rzymu 😎?
Zgarniając nasze zniżkowe bilety? 😎 za dużo latacie i dla nas już nie starczyło 🤬
hahaha, znizkowe bilety? dobry zart 😉
dla nas też nie było... 🙄
lece Łajzerem 😉
mery, czadowo, odzywam się zaraz do ciebie w tej sprawie 😀
My strasznie tanio kupiliśmy bilety - 300zł w dwie strony, aż żal było nie kupić 🙂 Nigdy nie byłam w Mediolanie, Włochy to dla mnie tylko i wyłącznie narty jak do tej pory 🙂
hahaha, znizkowe bilety? dobry zart 😉
dla nas też nie było... 🙄
lece Łajzerem 😉
ale i tak kiedyś brałaś te zniżkowe 😎
halo halo, pomocy!
ma ktos jakas idee na nocleg w czasie sylwestra w Paryzu? 2 maks 3 noce, zebrala nam sie troszke wieksza ekipa niz myslelismy i nie ma nigdzie miejsc, hotel, ktory zarezerowalismy okazal sie jednak niedostepny O.o oczywiscie jak najtaniej, help 🙇
Moze kogos zainteresuje - blog mojej przyjaciolki, ktora ze swoim chlopakiem jest wlasnie w trakcie dwuletniej podrozy po Azji. Aktualnie - w Nepalu.
http://banana-manana.com/
a ja się pochwalę kolejnym wypadem do Madrytu, cieszę się jak dziecko 😁
będę tam 2 tyg, licząc od 20 grudnia
nigdy nie byłam w madrycie zimą, mam nadzieję, że nie zamarznę tam aż nazbyt :P
aaa nananaa sylwester w Londynie!!! 💃
buyaka, ale zaaaaaaaaaazdroszczę!!!!!!
sienka, super! ja za tydzień lecę na weekend 😉
Jesteście okropne 🙁 jak tak bardzo mam ochote się gdzieś wyrwać, a nie mam z kim i nie mam za co 😵
a Wy mi tu jakieś Londony, Madryty coś coś 🙄
P.S. Ponia Ty pamiętaj o moich zakupach w Londynie 😁 ale to jeszcze Ci się przypomne przed wyjazdem
Mam okropną ochotę lecieć GDZIEŚ. Kierunek zasadniczo... hmm... interesuje mnie każdy. Ja po prostu lubię latać 😁
Londyn znam, ale jakby co to nie pogardzę. Chętnie Paryż. No już nieistotne, bo najważniejsze jest to, żeby zrobić to naprawdę niskim kosztem :P
Kiedyś Siostra upolowała mi bilet za grosz. Kilka lat temu, w jakiejs przedsprzedaży chyba czy jakoś tak (po 2-3 minutach kosztował już kilkadziesiąt złotych, chwilę później już normalnie). Na takie cudo nie liczę, ale chętnie skorzystałabym z biletu w "śmiesznie niskiej cenie" 😉 Data jest nieistotna, bo się do niej dostosuję.
Jak/gdzie szukać takich okazji? Bo tego nie wiem 😉 Niby pokazują mi się tanie loty, ale po doliczeniu wszystkich oplat ta cena i tak wychodzi ładnie ponad 100zł, co przestaje mnie bawić 😉
Zatem - GDZIE TE SUPER OKAZJE? :p
Tu jest stronka, za pomocą której można wyszukac tanie połącznie do różnych egzotycznych miejsc, zbierająca tanich przewoźników:
http://www.attitudetravel.com/lowcostairlines/europe/bycountry.html#bycountry
ewabe, egzotycznych? w Europie? 😁
Ciri co do Paryza mozecie wynajac apartament - cenowo wychodzi fajnie, zwlaszcza jak wieksza ekipa sie jedzie, jedynie co to depozyt trzeba wylozyc ale to wiadomo ze zwracaja w ostatni dzien. Super oferty naprawde.
http://www.only-apartments.com/apartamenty-paryz.html
ewabe, dzięki.
Chociaż ja wielkiej egzotyki nie potrzebuję 😁 Tak bym sobie gdzies poleciała na max. 2 dni.. połazić po obcym mieście i zaliczyć kolejne starty...
Obecnie Wizzair podpowiada mi Skandynawię. Był ktoś...w... yyy... chwila, sprawdzę cóż to było.
W Stavanger? 😁 Albo w Turku? Co tam ciekawego można zobaczyć itd. Loty są za śmieszne pieniądze, więc już jedna przyjemność by była, ale fajnie by było jednak mieć co ze sobą zrobić na miejscu. Poza wysłaniem kartki i zrobieniem pamiątkowego zdjęcia.
Coś czuję, że znowu skończy się na Londynie... Tyle szczęścia, że można zostać na dlużej, bo nocleg na miejscu jest...
Dworcika, pamietaj tylko ze kraje skandynawskie i Finlandia sa drogie. za przelot placisz grosze, za utrzymanie na mijescu - duzo.
PARYŻ nocleg ->
http://www.globrelations.com/pokoje/topic3/index.html u Polaków dodatkowo z tego co pamiętam 20euro za noc ale ręki nie dam uciąć 🙂
magda, dlatego na dłużej niż 2 dni nawet nie będę próbować jechać 😁 Nooo... może 3. Jakbym mocniej pomyślała, to w sumie w Oslo miałabym się gdzie zatrzymać...
A najbardziej kocham teraz codzienne pytanie - "to gdzie lecimy?" :|
ja mam nadzieje ze tez mi sie uda latem - do szwecji najchetniej! najwyzej zabiore absolutne minimum ciuchow i jakies jedzenie tylko haha a spac mozna ponoc pod namiotem w kazdym miejscu jedna noc i nie maja prawa cie pogonic wiec moze to jest opcja 😉 a moze promem i rowerowa objazdowka ahh byloby cudnie!
polecacie jakieś pormocje lotów do Włoch? najlepiej na grudzien
magda, taki plan też był. Na lato oczywiście :P
Ale ja chcę teraz, już, zaraz... albo w lutym.
Jak tam re voltowi podróżnicy? Ja właśnie wróciłam z 8 dniowych wakacji z Cypru, i było cudownie 🙂 Potem wstawię kilka fotek.