Końska rewia mody cz. V (2011)

Isabelle Rude w rózach jest piękne ;>
a propo, moja Ruda w cottonie exclusive <nie wiem jak sie kolor nazywa> , ten wychwycony od KLAMI 😀

edit: raspberry?
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
13 listopada 2011 17:44
natt, super 🙂 Nie jest to ten Raspberry? 🙂
wątek zamknięty
tak, to raspberry. Pięknie jej  😍
wątek zamknięty
tak cos myslalam, <wstydnis>

Livia, Dynamiciak dziekuje  :kwiatek:  :kwiatek:
wątek zamknięty
ale Twoje rude jest piękne! moje to takie dziwne rude, z pasemkami na grzywie, w lecie cala w jabłkach, ale z tych jasnorudych. boje sie ze nie bedzie piękniasta, ale uparłam sie na róż i już:P

moje rude, jest rudziejsze niz na tym zdjęciu nawet :P taki brzydal😉 (a mowiłam- "nigdy kasztana"😉

ujdzie na niej różyk?
wątek zamknięty
Isabelle co Ty chcesz od tego twojego Rudzielca? Jest śliczna, ! Zobaczysz, ze w rózach bedzie jej do pyska. Ja będe Cie popierac w tej decyzji, bo sama ostatnio do róży mnie ciągnie, Moja Ruda nie bedzie jedyenym Rudym cukiereczkiem tutaj 😉 ;p Musze dorawać w koncu tą scape rozowa  💘 KLAMI ❗
wątek zamknięty
do mnie idzie fuksja, no i pink pink, ale będę jeszcze kompletować z fioletem 🙂

róż jest boski 😉

macie pomysl na różowe kaloszki?

szukałam jakiejs niedrogiej derki treningowej w tych odcieniach, ale chyba zostanie mi produkcja własna 🙁
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
13 listopada 2011 18:00
Isabelle, moim zdaniem będzie fajnie. Mi tam kasztany w różach pasują.
natt, znowu mi się podoba!

Znalazłam jakieś zdjęcie z Hubertusa, gdzie odrobinkę widać szmaty: microfaser beige + owijki navy; Royal-Navy. Kuc cały ociekający błotem - tak się zmęczył. Jak dobrze, że ktoś wymyślił te czapraki, super mi się je pierze, innych już nie chcę. Tylko czemu takie drogie...

Zdjęcie zrobione przez A.Prill
wątek zamknięty
empty, ten kon po prawo to ten z poprzedniej strony?

boze alez boski komplecik 😀 tylko starszna płachta na tym koniku, pad wyglada na przeogromny!
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
13 listopada 2011 18:08
Nie, to jest Bakoma, mniejsza od mojego jeszcze. Ze sto-trzydzieści-kilka centymetrów w kłębie. Komplet fajny, ale co to nie wiem. Daje po oczach równo w każdym razie. 🙂
wątek zamknięty
IsabelleJa zamowilam ostatnio z hooksa rozowe kaloszki dla Bambino na padok 😉 A derke treningowa mam rozowo siwa od IVETT podajze. 😉 i jest naprawde FAJOWA. Chociaz nie mialam okazji, zeby jej duzo pouzywac, ale jakosciowo i wizualnie jest swietna 😉
emptyline znowu dziekuje!  :kwiatek: alez ten Twoj kucol jest przesliczny  💘
wątek zamknięty
natt szalejesz z tymi różami  😀
wątek zamknięty
Dynamiciak ponosi mnie, fakt  😡
wątek zamknięty
nat, rzuc no linką, bo ja jestem w zagranicznych stronach tak srednio zorientowana 🙁

a nad derką też sie zastanawiam, ale to poki co poczeka, chyba ze dorwę różowy polarek to sama udziergam 🙂

(facet stwierdzil, ze jak bedzie haft jego firmy na derce, to mi moze zafundowac paradną, jak juniorka pojedzie na rudzielcu zawody :kocham🙂

natt, różowe jest piękne! takie urocze, zabawne, dziewczęce, i od razu sie mordka cieszy jak widac takiego cukieraska!
wątek zamknięty
Isabelle www.hooks.se   
jestem tego samego zdania 😉 kazda kobyłka powinna miec rózowy komplecik! o ! 😜
wątek zamknięty
natt92, ślicznie Rudce w tym cottonie, lepiej niz mojemu. 😉
Co do zamówienia, mam nadzieje, że w tym tygodniu to ogarniemy. 😉
wątek zamknięty
(ciii, gdzie tam szukac kaloszkow??)

i błękitny
i lazurowy
i pistacjowy
i lososiowy
i fuksjowy
i groszkowy
...

😀 ach te kobylki, takie wymagające 😉
wątek zamknięty
hehe, ja staram sie ograniczac moja kolekcje do kilku kolorow, zeby pozniej wszyztko do wsyztkiego pasowalo, tak mniej wiecej, wiec ja stawiam na RÓZE  ❗ , fiolety, niebieskosci, zółcie ;D no i jedna brzoskwinke nowa mam przeciez <jak moglam zapomniec ! ;p >
Klami serio? Mi to tam Kajtek sie bardziej podobał ;p Skarym to we wszystkim ładniej niz Rudzielcom ;p juz sie z tym pogodziłam ;p na ciemnych to zawsze wsyztko wyglada bardziej spektakularnie 😉
wątek zamknięty
natt co ty gadasz?? Kompletu apricot i tego dralonu coffe-berry nie wyobrażam sobie na żadnej innej maści, jak rudej!  😉
wątek zamknięty
Dynamiciak hmm. Fakt, ten komplet zajebiscie sie na Rudych komponuje, jakos tak wsyztko do siebie pasuje, ale jestem przekonana, ze na ciemnych koniach wygladało by rownie pieknie  💘
wątek zamknięty
Oj nie. Na skarym wyglądałby okropnie !!
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
13 listopada 2011 19:59
Pytanie do tych co może ostatnio byli w stacjonarnych sklepach:

czy dostane gdzieś od ręki białe kaloszki neoprenowe XL ?  😀
wątek zamknięty
natt i to jest róż a nie ten majtkowy komplet co ty masz. Ślicznie.
wątek zamknięty
Aga powtórze to już którys raz tutaj. Uwielbiam te majtkowe roze, milkowe fiolety i pastelowe błekity!  🙄
ale ciesze się, ze sie podoba 😉
wątek zamknięty
młody w starlighcie, owijeczki horze. zastanawiam się poważnie nad anką navy albo black dla niego... co myślicie ?  😉
wątek zamknięty
ententa w navy będzie ponuro.

Bragosław w komplecie lemon

oraz młody w hv polo. Nie dość że mgliście było, bez słońca to młody ma bardzo zimny kolor po goleniu 😉

wątek zamknięty
Ententa kasztanom pięknie w granatach  🙂
Aga fajny ten lemon!!
Rudy w Alt Rosie  😉
wątek zamknięty
Azbuka  💘
Aga w lemonie slicznie 😉 to chyba kolor, w ktorym wszytskie masci wygladaja bosko  😁
wątek zamknięty
Azbuka, jakie Ty masz owijki? Jaka to jest firma?
wątek zamknięty
Monny, to Jarpol z herbem w kolorze fiołek alpejski. Bardzo porządne owijki  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.