Farmerama.com

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
12 listopada 2011 08:42
😡 a jak mam wysłać ten prezent ze skrzynki jesli nie mam Cię w sąsiadach  😡
wchodzisz w urząd pocztowy i tam w prezenty
Bischa   TAFC Polska :)
12 listopada 2011 10:07
JARA, napisz do barnabika jakąkolwiek wiadomość, wyślij, wejdź w pocztę wychdzącą i masz tam tą wiadomość i obok użytkownika plusa masz, naciśnij, doda Ci się do znajomych i będziesz mieć go na końcu listy znajomych, która pojawia się po kliknięciu na prezent. Na początku listy są Twoi sąsiedzi, dalej reszta tak właśnie dodanych znajomych 😉

Edit: Uważajacie na TYCH DEBILI
12 listopada 2011 10:14
JARA, napisz do barnabika jakąkolwiek wiadomość, wyślij, wejdź w pocztę wychdzącą i masz tam tą wiadomość i obok użytkownika plusa masz, naciśnij, doda Ci się do znajomych i będziesz mieć go na końcu listy znajomych, która pojawia się po kliknięciu na prezent. Na początku listy są Twoi sąsiedzi, dalej reszta tak właśnie dodanych znajomych 😉

Uważajacie na TYCH DEBILI

Dziękuję, już wysłałam prezent  :kwiatek:

p.s. pochwal się nową fryzurą :>
12 listopada 2011 10:15
Mam na telefonie tylko zdjęcie w nowej fryzurze, a nie mogę znaleźć kabelka 😎
🚫też mam taki sam nick jak tutaj 🙂
a jak mam wysłać prezent dla barnabik kiedy nie mogę dodać jej do znajomych, bo ona ma już full?
Bischa pisała już o tym dwa razy zobacz dwa posty wyżej, zaraz Ci prześle wiadomość i nietoperki i powinnaś mnie mieć w znajomych
12 listopada 2011 10:32
Wiadomość się nie wyświetla wiec możecie tu przytoczyć o co chodzi?
Ale wiadomość ode mnie? U Ciebie brzmiała chyba dddd ale nie jestem pewna 😀 Wysyłam cokolwiek bo tylko w ten sposób mogłam Cię wpisać do znajomych 🤣
niby wyskoczyło mi, że dodano do znajomych, ale w znajomych nie widzę. który masz poziom?
12 listopada 2011 10:37
calore, na samym końcu listy. Zapewne na 3 stronie będzie.
79 🙂 ale znajomi to nie sąsiedzi, musisz wejść do urzędu pocztowego, wybrać prezenty i będę na samym końcu za sąsiadami 🙂
uff, znalazłam 🙂
Dzięki za kolejną porcję desek i gwoździ  😉 Jestem w szczerym szoku jak wątku na forum farmerski przybywa wiadomości o prezentach 😲prawie 1600 stron w jeden dzień  😵
a o czym oni piszą? chwalą się co kto dostał? (nie czytam forum właśnie z tego powodu, milion postów na dzień, a jak o coś zapytasz, to piszą, że już było :icon_rolleyes🙂 mogę ci częściej coś podsyłać. i tak nikomu nic nie wysyłam, więc nie zapomnę ;p
12 listopada 2011 10:53
Czasem jest problem z dodaniem, byłam pewna, że będę na czarnej liście, bo się z dziewczyną umówiłam na wymianę ode mnie kasztanowiec, od niej daktyl XXL. No i ona daktyla wysłała, a ja nie mogłam jej do znajomych dodać i wysłać kasztanowca i zaczęła się dobijać do mnie, gdzie jej kasztanowiec, przelogowałam, pojawiła się w znajomych, wysłałam i doszedł do niej. I oczywiście z przeprosinami i wyjaśnieniami wysłałam wiadomość zwrotną. Na oszusta jeszcze nie trafiłam i mam kilka mirabelek, drzewo jajeczne, reniferki (jeszcze raz podziękowania dla barnabik za renki :kwiatek🙂 i tylko tych motyli i świetlików nie mam 😕
Na forum masz głównie ogłoszenia do wymiany z tego co zauważyłam.
Bischa mirabelek mam w pasku 50 i ze 3-4 na łące, miałam do nich to samo szczęście co do nietoperzy 😵
12 listopada 2011 12:01
Motyle mi przepadły dwa razy, bo ktoś miał dwa jajeczne drzewa a ja jedno jedyne (na które się wymieniłam, ale byłam gotowa poświęcić, bo mam 4 kurze fabryki, kończę misję "jaja lusi", więc jaj będę mieć pod dostatkiem), świetliki też pare razy mi uciekły bo ktoś był szybszy/nie mogłam się zalogować/nie miałam tego co ktoś potrzebował. Może będę mieć szczęście w kole fortuny (świetliki lub motyle czasem się pojawiają na kole, jako taka kopuła), chociaż skoro do wczoraj nie wygrałam na kole reniferków, to marnie te motyle/świetliki widzę...

Mam świetliki 😅

Grrrr a tak się cieszyłam na motyle, a tu oszust, straciłam na szczęście gówniane dwie brzoskwinie tylko 😤
i znowu problemy z logowaniem i znowu nie zbiorę do konkursu. nigdy nie spotkałam tak zawodnej gry :/
No bo to jest właśnie wada tej gry 🙄 A u mnie intensywna produkcja goździków 🙂
13 listopada 2011 21:42
Matulu, ciagle ktoś mówi o problemach z logowaniem, a ja gram prawie 2 lata i problemy miałam może z 5 razy, z czego większość w ostatnim czasie 😉
Ja powywalałam fabryki zagrody, sadzę na potęgę goździki, a teraz to nawet jeszcze chabry, czekam aż urosną i posadzę na ich miejscu goździki, w nocy co 2,5 godziny wstaję (tyle rosną goździki z wodą) z budzikiem sieję i dalej idę spać, szczęśliwie z zasypianiem nie mam problemu 😉

Jakie zbiory po wymianach?
Ja zdobyłam pare mirabelek, pare drzewek xxl, anakondę xxl, świetliki, reniferki (barnabik :kwiatek🙂, jedno złotolistne, wiewiórki (zagapiłam się i oddałam wywalone wiewiórki ze względu na event), jajeczne drzewko, które oddałam potem za świetliki, drugą fabrykę guano. Jeden oszust mnie okantował na dwie brzoskwinie, więc mała strata (miałam dostać upragnione motyle 🤔), o mało nie zdobyłam motyli, ale laska powiedziała, że nie wyśle mi pierwsza, a ja miałam zbyt cenne rzeczy na wymianę, żeby zaryzykować.
14 listopada 2011 08:14
Z każdym przejściem na nowy poziom dostaje wesołe pozdrowienia co to jest, po co to jest i z czym to się je?
14 listopada 2011 09:30
Jak sama nazwa wskazuje, są to pozdrowienia 😁 Możesz coś od siebie napisać, pozdrowić i wysłać do jakiegoś gracza ze swoich sąsiadó, nie wiem czy także znajomków. Wysyłałam chyba raz coś takiego,ale nie pamiętam już jak 🙁
Ja też mam te pozdrowienia ale ich nie wysyłam, jeszcze jeden zbiór goździków dzisiaj i jeden jutro rano i koniec, ale tak sobie myślę ze zanim uruchomię z powrotem hodowle i produkcje w warsztatach to trzeba będzie uzupełnić trochę roślinek 🙂
14 listopada 2011 19:16
Mmnie będzie ciężko skończyć ten event. Jadę do przyjaciółki i nie będę wstawać co 2,5 godziny goździki posiać. Dojadę dziś do niej, to posieję, rano też posieję i potem jak wrócę do domu też posieję, mam nadzieję, że mi czas starczy.
Bischa SUPER POLE to idealne rozwiązanie dla tych co nie mają czasu, co prawda wiem że traci się na punktach i plonach ale jak się może wejść do gry czasami lub chce się przespać jest idealne 🙂 I do tego dżemik z dyni 🙂
15 listopada 2011 08:43
Superpole nie daje mi możliwości zbioru samoistnego w nocy i siania co 2,5 godziny 😎 A o to mi choidzi, nie mam szans na skończenie eventu poprostu przez to. Znaczy i tak nie skończę go zupełnie, bo nie mam 20 motyli. Oby się chociaż udało złotą misję skończyć, bo na kombajn na 36 godzin nie mam szans.
Ewent przedłużony tak że masz szansę 🙂
15 listopada 2011 17:00
A dupa z przeproszeniem, dopiero teraz się zorientowałam :emot4: Wszystko na swoje miejsca wróciło 🙄
Nigdzie dzisiaj nie jadę 🍴
Jeszcze na farmę się zalogować nie mogę 👿
Nie wiem czy się zarejestrować, grałam już w Zielone Imperium, Wolnych Farmerów ale już po 3/4 dniach znudziło mi się to. A jakoś mam ochotę spróbować :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się