To przeniesione spotkanie na nast. tydzień czy zostajecie przy tym czwartku?
Kurde z chęcią bym się spotkała z Wami, ale ten czwartek niestety odpada, już prędzej sobota lub nast. tydzień.
To przeniesione spotkanie na nast. tydzień czy zostajecie przy tym czwartku?
Kurde z chęcią bym się spotkała z Wami, ale ten czwartek niestety odpada, już prędzej sobota lub nast. tydzień.
Następna środa tj 16.10.2011r
Nastepna sroda 16.11.2011 Pizza Hut na rynku, godzina 20
łeeee ja bylam pewna, ze na grunwaldzie! nie moze byc na grunwaldzie? zaciszniej i lepiej parkowac...
jaz też jestem za grunwaldem 🙂
rynek jest posrodku miasta, wiec najsprawiedliwiej chyba jednak, ale mi obojetne 🙂
ja dalej lobbuje grunwald, ktory niewiele dalej, a z dojazdem dobrym, parkowaniem dobrym i bez tloku. moge kogos odwiezc pozniej 😎
Jesli spotkanie jest 16 to ja na pewno wpadnę 😀
Ale będzie zlot czarownic 😀iabeł:
Mi wszystko jedno czy Grunwald czy Rynek, jedn i drugie to środek miasta. Może Grunwald rzeczywiście lepszy jeśli chodzi o swobode parkowania i mniejszy tłok.
Fajnie, że będzie spotkanie, dawno niektórych nie widziałam 🏇
grunwald, grunwald bo mam blisko 😀iabeł:
będzie nas więcej niż w tamtym roku po paradzie, co? 😀
Haha, wtedy to w końcu prawie nikt nie przyszedł :P
Teraz macie być i nie ma, że sie nagle połowa wykruszy przed środą!! Bo będę bić! 😀iabeł:
Re-voltowa gównażeria również deklaruje się przyjść w środę się napić... i pojeść 😁
kurechii, wcale nie na -2. Na +1!
Ja się piszę w takowym razie 😉
tak sie zastanawiam, w sumie na grunwaldzie nie powinnio byc problemu z miejscami, ale dumam nad rezerwacja jakiegos wiekszego stolika, albo loz tych co sa buziami do siebie.
tam na samym końcu lokalu są ze 2 takie bodajże, mogę jutro podejść i się zapytać o rezerwacje 😉
no rezerwacja to bedzie chyba dobry pomysł, bo mozemy zajść w środę i stanąć wszystkie jak jeden mąż z taką miną 🤔 jak nie bedziemy miały gdzie usiąść 😀
wtedy mogę zaprosić do siebie na kolacje, bo mieszkam niedaleko 😁
W którym miejscu na grunwaldzie jest pizza hut? 😉
karolinaaa, na poczatku szczytnickiej, po lewej stronie jak sie od grunwaldu idzie.
ententa, to zajzyj tam i zobacz.
ententa - szalona Ty ! nie ryzykuj, bo jeszcze nam sie pomysł spodoba i wlecimy Ci wszystkie na chate ! 🏇
katija, :kwiatek: To będę szukać, mam nadzieję, że znajdę 😀
Ja potwierdzam moje przybycie. Azhaelową tez przyciągnę.
Grunwald to bardzo dobra opcja.
ententa ja na Twoim miejscu uważałabym na słowa 😁
hahaha, dobra, to ja będę już cicho 😂
ok, to jutro napiszę wam czego się dowiedziałam 😉
ententa a duże masz mieszkanie ? 😁
ja mam do 16.30 zajęcia na uczelni, zaraz po nich chętnie wpadne!
Z tą rezerwacją to wiecie jak może być? Deklaruje się 20 osób, a i tak przyjdzie 5, bo reszta powymyśla ..
jak zawsze 🤬... Ty Jara tez juz kilka razy mialas byc 😎
jak zawsze 🤬... Ty Jara tez juz kilka razy mialas byc 😎
Ja nic o tym nie wiem 😀
Teraz będę na 1000% :P