Poszukuję konia o imieniu PALM , wałach, kuc grupy D , tarant, pochodzenia nieznanego (plotka niosła, że jest po ogierze Bongo) ur 1996 roku.
W latach 2004-2005 jeździła na nim Monika Stelmach, zarówno na ogólnopolskie zawody poniaków, jak i dużych koni.
Palmik był koniem słusznej budowy, z przodu był kary, a zadek miał mocno nakrapiany ( chociaż maść akurat mogła mu się zmienić).
Koń stał w Amazonce w Borkowie od 1999 roku do jesieni 2005 ( może 2006?), może ktoś wie co się z Palmem stało bezpośrednio później, albo co z nim się dzieje teraz? Prawdopodobnie został sprzedany z koniem o imieniu Belg- podobnym z budowy, gniadym wałachem.
Ja z miłą chęcią za to dowiem się zarówno gdzie jest w teraz
Palm i
Belg - pierwszy konik na którym siedziałam, pierwszy z którego spadałam. Większość rzeczy na nim zaliczyłam po raz pierwszy. Gniady wałach, koło 150cm, nie pamiętam niestety dokładneij daty urodzenia, coś koło 1995 roku.
Skoro już trzymamy się Amazonki w Borkowie, może ktoś wie, gdzie znajduje się jasno-gniada klacz
Traszka. Około 155 cm w kłębie. Znałam ją 1999roku, miała wtedy 4-6 lat. Nie pamiętam za cholerę rodowodu. Była strachliwa. Mam wrażenie, że
TO jest ona, ale nie mogę się skontaktować z dziewczyną.