Stajnie w Lublinie

Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
05 listopada 2011 10:28
No Banach swoje bierze ale ja z kolei uważała bym na Pomorską, nie dała bym jej mojego konia do leczenia.
Kobiety świetnie radza sobie z tarnikowaniem zebow - zapewniam i polecam dr Pomorska
Wow prawie przeczytałam 150 stron o naszych Stajniach na lubelszczyźnie 🙂 nie powiem ciekawe informacje, dużo się dowiedziałam o Stajni Drwal jak i o innych. Wow KJ Kapriola- kilka postów zrobiło na mnie wrażenie 😉
Newsy z naszej stajni w ramach jasności i przywitania na re-volcie:
w ramach jasnosci i przywitania zapraszam do zapoznania sie z regulaminem tego forum. w sprawie reklamowego nicka prosze zglosic sie do administratora forum z prosba o zmiane, chyba ze uzytkownik chce sie udzielac tylko w ogloszeniach
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] reklama na forum, ogloszenia poza wlasciwym watkiem, reklamowy nick, reklamowy avatar i podpis.
czy wie ktoś coś na temat zawodów w PIKERZE 19.11 - jakie koszty, propozycje itp itd ?🙂
[quote author=stajnia-drwal.pl link=topic=80.msg1178107#msg1178107 date=1320581471]
Wow prawie przeczytałam 150 stron o naszych Stajniach na lubelszczyźnie 🙂 nie powiem ciekawe informacje, dużo się dowiedziałam o Stajni Drwal jak i o innych. Wow KJ Kapriola- kilka postów zrobiło na mnie wrażenie 😉
Newsy z naszej stajni w ramach jasności i przywitania na re-volcie:
w ramach jasnosci i przywitania zapraszam do zapoznania sie z regulaminem tego forum. w sprawie reklamowego nicka prosze zglosic sie do administratora forum z prosba o zmiane, chyba ze uzytkownik chce sie udzielac tylko w ogloszeniach
 reklama na forum, ogloszenia poza wlasciwym watkiem, reklamowy nick, reklamowy avatar i podpis.

[/quote]

supercenzor!
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
07 listopada 2011 22:47
Słyszałam że jakiś czas temu u Drwala koń sobie nogę na wybiegu urwał  🤔 To prawda?
Karmelek1700   Go Go Power Rangers!
08 listopada 2011 16:45
Dziewczyny, przepraszam za zapłon ale jakoś omijałam ten wątek 🤬 Eskadron Eurostar i Pikeur już pod koniec listopada powinny być dostępne w baskilu 😀
Dzięki za informacje, a wiadomo już jak będzie cenowo?  🏇
Słyszałam że jakiś czas temu u Drwala koń sobie nogę na wybiegu urwał  🤔 To prawda?

nie koń, tylko rower, nie urwał, tylko ukradli, nie u Drwala, tylko w Erewaniu.
Tak, to prawda!
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
10 listopada 2011 17:07
No Banach swoje bierze ale ja z kolei uważała bym na Pomorską, nie dała bym jej mojego konia do leczenia.

Dlaczego? 😉
karolciaequilano   marzenia się spełniają
10 listopada 2011 19:42
karolciaequilano wielkie dzięki  :kwiatek:
ktoś z Was zamierza brać udział 19.11.2011 w zawodach w Pikerze ? 😉
karolciaequilano   marzenia się spełniają
12 listopada 2011 18:08
tajfunowaa - nie ma za co 🙂 na zawody pewnie ja zawitam ze swoją kluską 🙂
My się pewnie zjawimy FaMaGustową ekipą.

mogę się podzielić nowinkami z placu budowy....w sumie już prawie nie budowy a wykończenia 🙂

Oo robi wrażenie! Jak będę w okolicy, to muszę Was koniecznie odwiedzić! 😉
krysiex213 ale rewelka 🙂😉 macie może stronę internetową ?🙂

przydałoby się odświeżyć pierwszą stronę z informacjami o stajniach, bo w niektórych dużo się zmieniło, doszły nowe, oferty się powiększtły i nie do wszystkich jest info...
Krysiex,

W Sadłowicach pensjonat podrożał o 100zł w związku z podwyżkami cen siana, owsa, prądu etc. A tak po za tym jest tworzona łączka za stajnią oraz czworobok (wymieniane podłoże).
jett   success is the best revenge
15 listopada 2011 19:01
krysiex213, efekt jest powalający  😜
stronkę mamy chociaż ciągle się buduje i coś staram się dodawać (jako global administrator  😎 )

edit: www.famagusta.dbv.pl
/reklama/
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] reklamowy nick i avatar, reklama na forum. w celu zmiany nicka nalezy zwrocic sie  do administratora, jesli chce sie swobodnie korzystac z forum. jesli chcesz pozostac przy tym nicku i avatarze mozesz udzielac sie w ogloszeniach. prosze poinformowac mnie o decyzji.
Z ciekawości zapytam-czy na powyzszej nowej stajni jest jako dach goła blacha bez izolacji termicznej(niska stajnia..)? To bedzie ładna parówa latem.... 🤔
właśnie się kłazie warstwa izolacyjna  więc no stress 🙂
Jasnowata, ceny owsa spadły. Siano od kilku lat jest na podobnym poziomie, słoma niestety poszła w górę, bo ciężko kupić.
A ja nie wiem dokładnie 😉 W każdym razie podwyżka jest spowodowana wzrostem cen za różne, ważne elementy w życiu pensjonatu.
Czy ktoś był już może w nowym sklepie jeździeckim na Jasnej?
Wiecie, że to jest drugi sklep Rafalskiego?
odnośnie wzrostu cen pasz to jest to koronny argument podwyżkowy w większości stajni, a pasze z reguły w tym czasie utrzymują swoją cenę... stałam w stajni, w której pensjonat podrożał, bo stajenni szantażowali właścicieli, ze się zwolnią jak nie dostaną podwyżki - pensjonat poszedł do góry, a pensjonariuszom powiedziano, ze podrożała pasza :P ha-ha
Wiecie, że to jest drugi sklep Rafalskiego?

Wiemy. Dzięki temu teraz aż przyjemnie przychodzi się do LKJ'otowego sklepu, bo jest tam bardzo miła, pomocna i uśmiechnięta pani.
😀
fin masz rację  😁
Racja kortina i fin bo tam pracuje moja kumpela więc na pewno będzie super obsługa 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się