co prawda ida do reklamacji bo lewy jest super a prawy jest jakis dziwny nie dopina mi sie ( a jak sie juz dopnie to trace czucie w nodze) 😁 i ida do reklamacji
croopie te kremowe i granatowe są ładne 😀. Do mnie doszły oficerki z hippiki po naprawie zamków. Co zastałam po? Nowe podeszwy, wkładki, nowe oba zamki, i zszyli mi tą kosteczkę do ostróg 😍
W Lamri - a teraz mnie wszyscy straszą, że się nie doczekam...
Ja też czekam na Cavallo z Lamrii i liczę na to, że przyjdą na czas :/ epk na kiedy masz ustaloną datę? Ja mam niby na 25.11 więc już liczę dni 😉 Daj znać jak je dostaniesz i jak wrażenia.
W teorii 8 tygodni od 22 września. Więc jakoś za niecałe dwa tygodnie. Miały być niby wcześniej - ale za bardzo na to nie liczę. Szczególnie, jeśli więcej jest zamówień z terminem koło 25 😉
Ja nabyłam na allegro Konigs Favorit w okazyjnej cenie. Mam nadzieję że przyjdą szybko i mam nadzieję że opadną jak najwięcej bo inaczej nie zegną mi się kolana 😁
Ile czasu trwa opadanie butów? Czy np.Deichmanie kupię takie wkładki na piętę żeby podwyższały nogę do czasu aż opadną?