JARA wolę nie, ja ją przywiozę 😁 Zresztą dowód jej zabrali jak jechała do mnie na hubertusa 😂
Ja mogę iść wszędzie, jestem otwarta na propozycje byleby się spotkać 🙂
ej, ej, ej- musisz wszystkim rozpoiwadac? po pierwsze moge na tym kwitku jezdzic 30 dni, po drugie zabrali tylko dlatego, ze w dowodzie nie bylo jednej adnotacji, wiec nie ma to nic wspolnego ze stanem seaciny. i to JA cie przywioze :P
edit: dobra, ty mnie przywieziesz, a ja bede pila pivo 😎
Przecież ja wszystkim nie rozpowiadam, to było skierowane tylko do JARY 😁 Mozesz pić to piwo, a ja będę się objadać 😜 No to dawajcie dziewczyny jakiś termin!
Czwartek? W piątek jest wolne.
moze byc czwartek tylko koncze prace o 20, albo sobota na wieczor bo mam jakies konskie sprawy do zmierzchu pewnie 😉 to tak jesli chodzi o mnie. ale w sobote studentki pewnie nie beda mogly bo pewnie do domu jada.
Haaaaloooo!
A gdzie reszta Wrocławia!?
Ja jeśli zdrowie mi pozwoli to jestem chętna. Jak coś to wieczorami, np czwartek.
zrobimy z branką kącik połamańców ahahah 😂
Będziemy wam wózki pchały i kroplówki z wódką zmieniały 😉 Żebyście miały komfortowo i były równie mocno znieczulone co my 😉
to trzeba się spotkać w pizzy hut- tam było fajnie bo było jedzenie 😍
Tylko coś mało chętnych jest 🙁
to dajcie znac jak w czwartek to sobie do pracy pojade pociagiem 😉
Ja nikogo z rv prócz darolgi nie znam bliżej, więc mi głupio się pakować jak jakieś ufo;p
incognito ufo będziesz jak nie przyjdziesz 😀
Ja nikogo z rv prócz darolgi nie znam bliżej, więc mi głupio się pakować jak jakieś ufo;p
Ja też znam tylko Zairkę i Karolinę, chociaż znam to bardzo dużo powiedziane. Wiem jak wyglądają na żywo 😀 Więc przyjść musisz.
Mowa o 10.11 tak? Mam wizyte u ortodonty,a potem widzę się z moim M i wątpie żeby on chciał bawić się w moje spotkania z ludźmi z forum, chociaż musze przyznać, że z chęcią bym poznała Was na żywo.
ja bym byla chetn, ale jade w ten czwartek do Berlina kurde 🙁
incognito - ja nie znam nikogo, wiec mialabym gorzej ;d
No to nie musi być akurat w ten czwartek, możemy się umówić na przyszły tydzień, aczkolwiek mi czwartek pasuje 😉
dajcie dłuższy termin, to za krótko zeby sie dopasowac
dobra to dawajcie przyszly tydzien. po weekendzie, tak zeby wszyscy byli, i studenki byly we wro a nie w domu.
Ja też nie znam nikogo 😁
Tylko... za tydzień będę, ale dwa tygodnie pod rząd mamy imprezy w czwartki w akademiku, w tym jedna w naszym pokoju, więc nie mogę sobie ich odpuścić. Jak nie to spotkanie to inne. Zawsze jest tak, że się wszystko nakłada na jeden termin.
ale wcale sie nie musimy widziec w czwartek w przyszlym tyg, mozemy sie spotkac w jakikolwiek dzien, ktory bedzie pasowal wszystkim.
To ja też się piszę ! 🏇 Ja się dopasuję w każdy dzień od środy w zwyż 🏇
To myślę, że ja też wpadnę skoro nie będę jedyna, która nikogo porządnie nie zna(tylko JARĘ widziałam i dwa słowa zamieniłam). 😉
Ja też znam nie wiele osób 😁