Wiecie gdzie dostac Body buildera spillersa?
I jakie jest jego dawkowanie?
glukozamina - mistrzostwo pod kazdym względem. serdecznie polecam
pata, Ekhm, czyli pod jakim względem?
Mam pytanko czy witaminy Horsemix Universal Dolfos są koloru ciemnego??Mogę jutro zrobić dokładne zdjęcie proszku.
Dostałam witaminy jakiś czas temu od znajomego w pakowaniu po innych i nie wiem jakie to są. U naszego weta dostępne sa tylko hipovita i te Dolfosa. Jesli to nie będą Dolfosa będę musiała wyrzucić.
z tego co pamiętam to jest to ciemny proszek.
To dobrze, pamiętam jak je kiedyś kupował,i nie byłam pewna czy to też będą Dolfosa. 😉
Dawałam mojej klaczy dolfosa i proszek był jasny 🙂
Bo są różne rodzaje. Ja pytałam o tego ze zdjęcia.
Miałam tego z twojego zdjęcia.
To w takim razie nie wiem.
Ale na 100% to witaminy, więc mogę spokojnie podawać.
Czy ktoś stosował glukozaminę Dolfosa? Bardzo proszę o jakieś opinie.
mam zdjęcie.
Po lewej prawdopodobnie Dolfos po prawej bestermine.
Te 1 mają taki słodkawy zapach.
siwaaa a nie odwrotnie? mam bestermine i wyglądają identycznie jak te po lewej.
Po lewej są "jakieś witaminy" tylko w opakowaniu po Bestermine ,a po prawej na 100% są bestermine- sama kupowałam w worku foliowym 4 kg.Mają ten jabłkowo-chemiczny zapach.
A z tym Dolfosem to kupie u weta jedno opakowaniu i zobaczę czy to będzie ten sam ciemny proszek.
Czy ktoś używał PAVO Musclecare?
Mam pytanie. Widzę, ze polecacie Chevinal Plus. Czy mogę go podawać kobyłce tak profilaktycznie na ten trudny okres jesienno-zimowo-wiosenny, bez obaw, że przedawkuję czy coś? 🤔
dodatki Makana na allegro - ktoś korzystał?
ceny aż za niskie. czy ktoś korzystał? czy rzeczywiście można dawać samą glukozaminę?
w naszej stajni powszechne - szczególnie msm - glukozamina nie wiem - ja pierwszy raz kupowałam od weta; teraz nie kupuję ale dziewczyny biorą regularnie więc chyba sobie chwalą...
Basia16816 to już było wałkowane: najpierw badania krwi i na ich podstawie dajesz uzupełnienie.
Ile kosztuje hoveler e-vita bez promocji ?
http://atos.sklep.pl/?p=productsMore&iProduct=758&sName=promocja-!!!!-hoveler-e-vita-1-kg
Zu dzięki wielkie :kwiatek: Przeczytałam kilka pierwszych stron wątku i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi. A w kwestii minerałów, suplementów, witamin itp. jestem zupełnym laikiem 😡
Klacz mi się naciągnęła (niby nic poważnego - tylko mam jej wolne dać - nie będzie trudne od dwóch lat ma) i chciałabym jej kupić coś dobrego na więzadła, ścięgna i stawy. Co polecacie? Klacz jest źrebna, więc pewnie nie wszystko można jej podać.
Jakieś opinie o tym preparacie? ->
http://animalia.pl/produkt,21722,512,Maxavita_MaxaPower__900g.html 👀
widzę po składzie, że zalecana dawka ma 4 razy mniej gamma oryzanolu niż (często polecany) Derbymed. Czy to oznacza, że preparat odpada już w przedbiegach, czy może inne składniki dają ostatenicze kompleksowe działanie?
według najnowszych badań pozostałe dwa składniki nie wpływają aż tak jak sądzono na rozwój mięśni i robią więcej kuku niż wszyscy myśleli
bezpieczniej czysty GO lub łączony z HMB🙂
Karla🙂 dziękuję :kwiatek: polecasz jakies konkretne suplementy z HMB lub HMB + GO?
w PL zarejstrowany dla koni jest tylko jeden prep z HMB (beta advantage), laczonego w ogole nie ma.
W USA z tego co kiedys wyszukalam bylo chyba kilka preparatow z hmb,ale niestety nie powiem dokladnie jakie,bo nie pamietam
HMB jest silnym przeciwutleniaczem i chroni kom.miesni przed uszkodzeniem,rozpadem itp. a w polaczeniu z go-duet wzajemnie wzmacnia swoje dzialanie🙂
Czy znacie jakiś sprawdzony preparat zawierający głównie witaminę E? Miło, jakby cena była niezbyt wysoka 😉
Cena atrakcyjna, ale troszkę przeraża mnie odmierzanie 2,7 g.