chyba trochę przesadziłam z nasycaniem kolorów w tym terra bo Siwy się zrobił niebieski. ;P więc wrzucam niezmodyfikowane zdjęcie, może ktoś będzie potrafił wydobyć dobry kolor terra bez zmiany maści konia. ;P
Może być drugie, jeśli dasz w naprawdę dużej rozdzielczości i da się z tego zrobić jakiś poprawny kadr. Nada się któreś? 😉 Jasny kasztan w Eskadron NICI Navy duże: KLIK duże: KLIK
Livia, 😀 dobrze ze sie nadaja. A wiesz.. uznalam, ze wroce do swojego "starego" przezwiska, wymyslonego przez moich rodzicow jak sie urodzilam a nie do tego co sobie sama nadalam przez milosc do Wladcy Pierscieni. Cos mnie jakos naszlo, uznalam, ze to takie sztuczne :P
juliadna, jak zawsze śliczne fotki 💘 a Czek jaki słodziusi 😀 ale zwalił mnie z nóg kasztan w eurostarze superieur grey melange 😍 cudnie mu w tym kolorze 😜
Ojej ale Ci dobrze! To niesprawiedliwe ze wszyscy maja przytulaski a moje WSZYSTKIE zwierzaki w ogole nie lubia tego 🙁 Waz to rozumiem, ze nie lubi... (wybaczcie maly OT)
juliadna, pyza, mój "kotuś" (moja mama nazywa go tak) 😁 też niby lubi, ale jak ktoś idzie do niego tylko w celu pogłaskania go, to ma go gdzieś, ale jak już ten ktoś się przestanie nim interesować to jeździ po nim nosem i robi rewizję osobistą w poszukiwaniu "nielegalnych" smakołyków 😁 sorki za 🚫