gratuluję wszystkim przyszłym mamuśkom 🙂 wątek jak widzę trzyma się dzielnie i oczekujących nie brakuje 🙂
majek, GRATULACJE!
Kopyciak, Ninka prześliczna taka prawdziwa panienka z buzi
ash, ja w sumie tez oddałam w bezpłatną dzierżawę. koń miał super opiekę dzięki jednej z forumowiczek 🙂 a macierzyństwo z końmi pogodzić się da. u mnie zrobiło się fajnie jak Misiu skończył 3 latka. jest typem dziecka które potrafi godzinami siedzieć w jednym miejscu przesypując koparkami piasek z wywrotki na ziemię i odwrotnie. i jak zrobiło się tak fajnie urodził się Grześ 😉 mam na szczęście dziadków z obu stron którzy zawsze chętnie przygarną kropki 😉
Cierp1enie, Aniołek mały 🙂
aszka, Zuzka chyba buźkę ma za tatą co?
RaDag, łezka w oku się kręci jak sie takie fotki ogląda prawda?
u nas wszystko jakoś się kręci. macierzyński się skończył, dziećmi zajmuje się niania. Przyjeżdża do nas bo wyprawa z dwójką na 8 rano jest dla mnie abstrakcją 🙂 Rano idę na 4 godziny do jednej firmy, potem do Jarpolu, do stajni i wracam do dzieci 🙂
Grześ za chwilkę będzie miał pół roczku, jest bardzo duży. Waży jakieś 10 kg. kupuję mu ciuszki na roczek bo ma tak długi tułów że bodziaki się nie dopinają w kroku ..
jeszcze nie siedzi ale sadzę że jest bardzo blisko.
Michałek brata uwielbia a ja godzinami mogę patrzeć jak Grześ rechocze się z wygłupów brata. Obaj są cudowni i przekochani. Walczymy właśnie o niekarmienie w nocy i niestety w okolicach 2-3 wstaję w nocy jakies 4-7 razy żeby dać smoka przewrócić na drugi boczek, dac herbatki żeby zapomniał o jedzeniu i spał. o 3 zasypia i śpi do 5-6.
Michałek jest cudowny, zna już cały alfabet, ostatnio sam napisał słowo ZŁOTO które przeczytał pół godziny wcześniej podczas gry na kinekcie.. oczywiście zapamiętał tylko ciąg liter, w jak zapytałam co napisał przeliterował pięknie
Z Ł O T O
... i zaraz potem całe słowo "meeedal" 😉
liczy już do 9 potrafi policzyć na rysunku ile jest przedmiotów i napisać odpowiednią cyfrę. A ostatnio zwalił mnie z nóg jak chciał narysować koło i wyszło mu jajo. a na moją uwagę że to jajo nie koło odpowiedział " nie mamo. to nie jest jajo. to jest elipsa" 😵 😵
kilka fotek i juz nie zanudzam