po pierwszej jezdzie w koenigsach favorit, uwazam ze to moj najlepszy zakup w zyciu 😍 jakos tak sie noga od razu ulozyla i lezala sobie gdzie powinna 😁
w prawie rocznych Mountain Horsach Supreme High Rider poszedł mi wczoraj suwak 😲 mozliwe zeby byla na niego jakas gwarancja? czy od razu isc do jakiegos szewca badz człowieka zajmujacymi sie takimi naprawami?
bede bardzo wdzieczna za jakies podpowiedzi :kwiatek:
po pierwszej jezdzie w koenigsach favorit, uwazam ze to moj najlepszy zakup w zyciu 😍 jakos tak sie noga od razu ulozyla i lezala sobie gdzie powinna 😁
chodzi o butki w środku tu dobrze widać różnicę kolorów: [[a]]http://petrie.nl/fotoalbum/libraries/thumb.display.php?max=757&q=80&img=galleries/Dressage/7%20Elegance%206022.jpg[[a]]
Anka chyle czola, mialas 100% racje 🙂 :kwiatek: myslalam, ze to tylko kwestia mojego odczucia, ale kurde, no widac to i juz, lyda lezy i nie ma sklo nnosci do migracji jak zwykle 🙂
epk- jakie petrie brałaś? ja chciałam oficerki z wysokim łukiem, zamkiem i dobre jakościowo, wiec z petrie byłyby to pewnie anky, na które mnie nie stać 😉 a tańszych i gorszych jakościowo modeli nie chciałam brać, bo już na jednych petrie się przejechałam niestety..
Lovely te Twoje Koenigsy sa na zamek? Wyglądają świetnie!
Ja mam swoje Petrie Perfect i w sumie okropnie żałuję, że mają taki niski łuk, jak będę kupowała drugie to napewno jakies Koenigsy bo te modele ujeżdżeniowe wyglądają naprawdę świetnie 😜
na zamek, jest od środka 🙂 no ja niestety też się w tabelce nie zmieściłam, a na wymiar musiałam dopłacic ok 90 euro.. masakra gdzie kupowałaś swoje cavallo?