Świąteczne kartki re-voltowiczów II edycja

puf puf
*odgłos tematu lecącego niczym chmurka na saaamiutką górę*

kiedy zamykamy listę?? na konkretnej ilosci userów czy terminowo?

Wszystkie terminu są w pierwszym poście!
Do końca miesiąca zbieramy chętnych tak aby nikt nie chętny nie przegapił

Przypominam, że nie tylko do końca miesiąca się zapisujemy ale też do końca miesiąca wysyłamy do mnie adresy! Mam mniej niż połowę adresów  😉
UP UP!
Pisałam do moderatorki z prośbą o przyklejenie, teraz czekamy 😉
Przypominam 31.10.11 Zamykam bazę danych!
heh... ja pisałam dzisiaj po południu, ale Wawrek coś się obija  😎
Katija napisała mi "już 😀 " na PW ale chyba się odkleiło  🙂

edit:

Minimum to 3 wysłane kartki z losowanymi przeze mnie numerami (możecie mi jedynie zasugerować niechęć co do jakiegoś numeru , poprosić aby nie dostać np. wszystkich osób piszących głównie w towarzyskich aby móc je znać)  ponad to służę pomocą, mogę dać dodatkowe numerki jak ktoś ma chęć wysłać więcej kartek, mogę wysłać konkretne adresy osób, którym chcecie ponad zabawę wysłać kartkę 🙂
Ważne abym wszystkie te prośby miała do końca miesiąca!
Losując wypisuje sobie po kolei numerki i lecąc rozpisuje aby każdy numerek był 3 razy i miał przypisane 3 kartki. Jak nr. X nie chce adresu Y piszę przy nim "bez Y", więc proszę w razie próśb pisać bo nie patrzę na nicki !
W razie pytań służę na PW  :kwiatek:
43. Chess
Powysyłałam PW do osób, których adresów nie mam 🙂 Mógł mi też jakiś uciec (raz edytowałam dokument i nie zapisałam, wpisując od nowa mogłam jakieś PW pominąć ), więc jak dostaniecie takie PW a adres był wysyłany i pisałam zwrot "Dziękuję, zapisałam" to proszę, wyślijcie mi jeszcze raz  :kwiatek:
44.Presja

mam nadzieję że można jeszcze 🙂
jasne, że można 🙂😉 do 31.10 zapisujemy 🙂
może w końcu Cię wylosuję Presjo 😀
Cassie   Kanalia niepospolita :)
14 października 2011 13:49
45. Cassie
46. ostat
Cierpienie - a ja Ciebie  :kwiatek:
Ja tez nie dostałam rok temu 1 kartki, a nadawca pisał, ze wysłana 😉 ciężko wiec wpisywać do nieuczciwych, jak nie ma jak tego sprawdzić 🙂
zabawa tak czy siak była przednia, oby i w tym roku się udało 🙂!!

47.mery
Aeż to łatwo też sprawdzić, bo jeżeli nie doszła jedna z trzech, no to raczej zostały wysłane. A jeżeli trzy nie doszły? To wiadomo, że ktoś kręci. Dla mnie nie ma bata, jak wyślesz, to dojdzie  😉
48. hanoverka
najlepiej wysłac poleconym, wtedy pewniejsza wysylka 😉

fajnie, ze bedzie mozna do kilku osób dodatkowo wysłac 🙂

juz sie doczekac nie mogę  😅
i ja, i ja! 😀

49. MsCarmen
ash   Sukces jest koloru blond....
20 października 2011 10:49
50. ash
Zostało 10 dni na zapisy i wysyłanie mi adresów !  Od 1.11.11 nie przyjmuję adresów ani kolejnych osób! Jeżeli ktoś nie wyśle adresu do tego czasu to zostanie wykreślony z listy.
51. anita333
Gdyby ktoś chciał do mnie list napisać prócz kartki, zapraszam, odpisuję zawsze 😉
i finisz  😅
to mamy 51 osób 🙂 super
finisz, finisz 😉
Numer 48, nie dostałam adresu! Na prawdę każecie mi się skreślać?  🙁
jak skreślać?
Do 31.10.11 Miały mi zostać również wysłane adresy, inaczej miałam skreślać z listy  😉
a tylko jedna osoba nie dała??
Nie mam adresu tylko od numeru 48
edit:[s] Jest to aktywny, znany użytkownik, więc wysłałam PW, jak dośle mi w miarę szybko adres to jej daruję  🙂[/s]
edit2: To mam już komplet 😉 Do 15 wyczekujcie na adresy  🙂
Przyjmę jeszcze ewentualne prośby o czyjeś adresy, wiem że niektórzy chcieli się wstrzymać aż będzie cała lista bo nie wiedzieli kto będzie brał udział  :kwiatek:
ja chcę dodatkowy adres do alabamki 🙂  😍
co z osobnikami,które zarejestrowały się w ciągu ostatniego miesiąca dwóch i mają na koncie tylko kilka postów?
czy będzie jakaś weryfikacja takich osobników? bo mhm no jak już pisałam chciałabym wysyłać kartkę do kogoś kto jest revoltowiczem takim wiecie 😉 no z  krwi i kości, a nie...
Od was wszystko zależy, ja tu tylko sprzątam  😡
Jeśli jesteście za weryfikacją, podejmę się i naskrobię osobniką niespełniającym waszych oczekiwań PW  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się