margaritka, kawał roboty dobrej odwaliłaś, brzuch podkasany, dupsko i szyja lepsze- super 🙂
Hanula, ja widzę tu przede wszystkim na razie zmianę motoryki, ostatnie zdjęcie z 'dupy strony' 😉 ale przy takiej robocie efekty są albo będą szybko, fajnie to wygląda 🙂
Dzięki dziewczyny. Ciężka praca jednak się opłaciła. Burza masz rację motoryka się znacznie poprawiła. Żałuję że nie mam zdjęć w pozycji zootechnicznej z początków bo wtedy najlepiej byłoby widać czy się coś zmieniło. Mnie najbardziej cieszy mięsień szyjny który zaczął się budować tam gdzie powinien.
To ja jeszcze wrzucę jedno z października. Wydaje mi się, że jest jakaś różnica w porównaniu z lipcem, jeśli chodzi o zaangażowanie zadu, ale nie wiem, może to moje pobożne życzenie - proszę o opinie. :kwiatek:
Czy ja widzę coś, czego nie ma, czy też naprawdę Cynamon rozbudował się w 1,5 miesiąca? 🤔 Przyznam, że trochę mnie zbija z tropy tempo koksowania tego konia 🤣
Dwie pierwsze fotki były robione w pierwszy weekend września, dwie drugie w połowie października (koło 15)
W tym rzecz, że jak przyszedł do mnie, to był w dobrej kondycji - również mięśniowej - mimo że był brany do pracy 1-2 razy w tygodniu. Teraz poza owsem i sianem dostaje symboliczne ilości musli equifirsta omegi 3 - 1-1,5 miarki dziennie :P
No ale teraz dostaje miłość od dwóch współdzierżawców, może stąd takie efekty 😀
busch, fajny kon do roboty Ci sie trafil. Cynamon nawet jak nie pracowal w ogole to wygladal jak nakoksowany, wiec teraz przy regularnym tluczeniu prawdopodobnie rozrosnie sie do rozmiarow malej wysepki na Pacyfiku.
tajnaa: pozytywna zmiana : ) Ale na tym zdjęciu gdzie sie cofa wygląda na strasznego grubaska 🤔 Po fotce w stój widać jednak że to tylko tak sie wydaje : D
Demonowa: jak dla mnie na zdjęciu z cofania wygląda na "za bardzo" pulchnego : ) Napisałam że koń nie jest gruby tylko tak na zdjęciu wyszło. Takie jest moje odczucie.
...nawet jak nie pracowal w ogole to wygladal jak nakoksowany, wiec teraz przy regularnym tluczeniu prawdopodobnie rozrosnie sie do rozmiarow malej wysepki na Pacyfiku.
Mam nadzieję, że z Gadem tak samo będzie 😁 u niego już trochę widać że coś z szyją zaczyna się dziać, zad się buduje, myślę że po zimie się tu zjawię 😀