Meega dawno mnie tu nie było, nadrabiam zaległości 🙂 I w międzyczasie wrzucam dwa zdjęcia w weekendowego wypadu na działkę. Tu żałuję uciętego palca...
nine, odwiedzę! Tylko kasy chwilowo brak, bo prawko robię. Do Anki też na razie jechać nie mogę, jeszcze kilka innych rzeczy wzięło w łeb. A Ty byłaś w Wawie i nic nie powiedziałaś!
MsCarmen, piękną miałyście aurę. I Jak tu nie kochać jesieni?!
Przepraszam ale byłam ze znajomymi i nie bardzo mogłam im tak codziennie na długie godziny znikać. :kwiatek: Teraz w warszawie będę częściej więc przy następnych odwiedzinach stolicy na pewno będę piszczeć i krzyczeć 😉
Mam nadzieję, że za ogłoszenie mnie nikt nie pogoni 👀
Wpadliśmy na pomysł, ale aby go zrealizować potrzebna nam pomoc "profesjonalnych fotografów". Marzy nam się profesjonalna sesja zdjęciowa np. w studio dla naszych psiaków fundacyjnych. My sami nie dysponujemy profesjonalnym sprzętem ani zapleczem. Aby pomysł doszedł do skutku, musicie nam pomóc! Może ktoś z Was ma chęci pomóc swoim czasem, zdolnościami Fundacji AST w miastach Warszawie i Radomiu (w tych okolicach przebywają nasi fundacyjni podopieczni) prosimy o kontakt z nami: fundacjaast@o2.pl