Second hand, ciuchland, szmateks...

Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
14 października 2011 10:33
nopebow, fajowska ta kurteczka.

Ja być może jutro wybiorę się na jakieś łowy. Może uda mi się znaleźć jakiś płacz nadający sie na ciążowy brzuch 🙂 ostatnio przymierzałam świetny fioletowy za 30zł, niestety okazał sieza wąski w ramionach 🙁

Podłączam się pod pytanie Mii (dobrze odmieniłam?) o ciuchlandy w Poznaniu.
Czy ktoś z re-voltowiczek buszuje w poznaniu i mógłby polecić jakieś miejscówki? 😀

taki off trochę, ale bywasz w poznaniu? może jakiś miting zapoznawczy w przyszłym tygodniu i pobuszujemy gdzieś? 😉
21 października 2011 21:54
Moje ostatnie zdobycze:

kamizelka

spódniczka, na zdjęciu wyszła prawie jak czarna, w rzeczywistości na ciemno brązowy kolor.

czarna tunika - foty brak, bo jest w praniu

bluzeczka i butki dla przyszłego synka

Horciakowa wiesz, że jesteś moim Mistrzem Łowów Lumpeksowych!  😍  😁 
Dzisiaj z samego rana poszłam z moją przyjaciółką na łowy. Wstawiam zdjęcia moje jak i jej ubrań wraz z ceną. 😉
Horciakowa, no, no kamizelka z futerka, poluję na coś w tym stylu.  😀
Moje poprzednie łupy, o których już wspominałam, ale nie pokazywałam rzeczy. Tutaj link https://picasaweb.google.com/115439799426923708492/SecondHand?authkey=Gv1sRgCLiaj9j0xuHrSw
pomińmy moją "wyspaną" twarz na zdjęciach.  🤣
bluzeczka 3zł

18zł

3zł

3zł

Kiedy zobaczyłam tę koszulę nie mogłam się oprzeć i jej nie kupić. Pomińmy to, że nie jeżdżę na zawody, ale w końcu kosztowała mnie 3zł

sweterek 1zł

4,80zł

1,90zł

I ubrania mojej przyjaciółki.
2zł

3zł

3zł

6,60zł
kisiel, dopiero zauważyłam ... . Tak, bywam bo studiuję tutaj 😀 Ale na miting jak najbardziej jestem chętna! 🙂
Scottie   Cicha obserwatorka
22 października 2011 14:11
savoir, bosszzzzz, dziewczyno! oddaj mi brwi!!! 🙁
nopebow rurki są świetne!  😀
Frania, Horciakowa dzięki  😀 Dziś byłam na krótkich łowach z mamą. Wróciłam z granatową bluzą za całe 7 zł  🙂
Chyba też się wybiorę. Tylko gdzie najlepiej w Szczecinie?  👀
Scottie nie wiem co widzisz w nich tak cudownego, ale nie chciałabyś ich widzieć jeszcze rok temu  🤣
Scottie   Cicha obserwatorka
23 października 2011 21:19
Grube, gęste i ciemne- bozia pokarała mnie, szatynkę, blond oprawą oczu 🙁
Frania  w Szczecinie to na Jagielońskiej koło deptaka Bogusława London coś tam, obok na Rajskiego w takim małym po schodkach w górę znalazłam kiedyś bryczesy,których zdjęcie wstawiałam kilka stron wcześniej.Ewentualnie jeszcze nowo powstały Botani na rogu Jagielońskiej i Bohaterów Warszawy,tam tez można wyrwac świetne ciuchy. 😉
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
24 października 2011 16:36
Czy koło poznańskich targów i dworca PKP w Poznaniu jest jakiś godny polecenia ciuchland? 😁
A jest tutaj może ktoś z Wrocławia? 😉
savoir, podobają mi się, szczególnie ta druga bluzka i torebki 😉 no i mega ładna jesteś!
kurechii   look at my horse, my horse is amazing!
24 października 2011 17:47
karolinaaaa- ja mam jutro wolne i planuje przejsc sie po wroclawskich lumpach, a przynajmniej ich poszukac ;d reflektujesz ? 😁

ktoś chetny, ktoś poleci jakiś lump ?
karolinaaa dziękuję 😉
kurechii, z chęcią bym poszła, ale jutro mam cały dzień na uczelni zawalony, ale gdybyś szła w przyszłym tygodniu to z chęcią się podłączę! 😉
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
24 października 2011 19:17
oo ;p we Wro ja się piszę, ale następnym razem, jest trochę fajnych lumpów we Wro  😁
24 października 2011 19:32
Kopyciak,dzięki za przyznanie takiego tytułu 🙂 Swoją drogą uwielbiam szukać perełek dla maluszków  🍴
savoir, fajowska ta granatowa bluzka, a z galerii na Picassa te dwie, ostatnie, białe 🙂
Notarialna, całkiem niedaleko jest chyba bodajże największy lumpeks w Poznaniu. Z dworca wychodzisz schodami na górę, stoisz twarzą do Targów, skręcasz w prawo i idziesz aż do Ronda Kaponiera z przejściem podziemnym. Skręcasz na nim w prawo idziesz ulicą Św. Marcin prosto tak długo, aż miniesz Zamek i dojdziesz do centrum (ze sklepami). Bez trudu znajdziesz po lewej stronie ulicy ogromny napis na I piętrze budynku "SECONDHAND FROM LONDON" 😉 Jest nad restauracją Sphinx.
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRI4b2q58DB-SUHmbM_6YPPg73uAhA32Nmyk1wwqND85SKAPqgMKg[/img]
Wczoraj kupilam w lumpie La Sportivy o takie o

za 35 zl 😜

a tydzien temu portugalskie bezowe kowbojki, cale ze skory (musze podbic podeszwe) nowki sztuki - bosskie 🙂
moje dzisiejsze zdobycze  😜 wybaczcie za moją zmęczoną twarz, ale miałam ciężki dzień
bluzka H&M, legginsy BikBok

czapka River Island

Kisiel, Mia, Kenna, może chciałybyście się wybrać na buszowania i ze mną?
Jako studentka z planem wyjazdu do Madrytu jeszcze w tym roku i wizją nadchodzącej zimy, jestem zmuszona kupić coś, co mnie utrzyma przy życiu, jak najmniejszym kosztem  😁 
ovca   Per aspera donikąd
11 listopada 2011 09:46
Wrocławianki fajne lumpy są na Kołłątaja, Pułaskiego (tylko tam najlepiej trafić w nowy towar) i na Komuny Paryskiej (na wagę, mnóstwo markowych szmat  😁 )
serio?
nigdy nie byłam w lumpie, może któraś wrocławianka chciałaby sie przejsc?:P
Ostatnio niechcacy bylam na nowej dostawie, myslalam ze strace zycie  😵

Dobrze ze ubrania ktore mnie interesuja (w rozmiarze 146) nie maja powodzenia takiego  🤣
buyaka, baardzo chętnie o ile się orientujesz gdzie pójść! Teraz zjechałam do domu, ale od poniedziałku jestem już w posen 🙂😉
A ja niestety nie będę w najbliższym czasie w Poznaniu, a potrzebowałabym wyszperać coś fajnego do ubrania, jakiś golfik, czy cuś... ale na razie no can do 🙁
O, dzięki.  :kwiatek: We Wrocławiu też jeszcze nie byłam, czekam na kasę i pójdę. 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się