Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Quendi, powiem tak- kupowanie konia (szczególnie źrebaka) na studiach/ tuż przed studiami jest skrajnie nieodpowiedzialne, wymaga mnóstwa poświecenia i będzie Ci się śnić po nocach. Moja rada? Kupuj 😁 Ja nie żałuję.
wątek zamknięty
Hypnotize twój rudzielec wygląda kwitnąco 🙂
wątek zamknięty
delta   Truth begins in lies.
23 października 2011 18:04
Quendi, powiem tak- kupowanie konia (szczególnie źrebaka) na studiach/ tuż przed studiami jest skrajnie nieodpowiedzialne, wymaga mnóstwa poświecenia i będzie Ci się śnić po nocach. Moja rada? Kupuj 😁 Ja nie żałuję.

A ja dodam do tego, że kupowanie konia w którymkolwiek momencie życia jest nieodpowiedzialne 🙂 Zawsze jest jakieś ale i czasu też zawsze brakuje 🙂
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
23 października 2011 18:57
Precelek-jestescie piękni  😜 I nie mialam pojecia, ze taka bidule kupilas  😲 Super przemiana.Gratuluje! 🙂
Burza-bardzo, bardzo mi sie podobaja wasze klusy  😀
wątek zamknięty
kate
Nie wydaje Ci sie. Zaokrąglił się minimalnie. Ale bez szału. Ciagle jest zbut chudy i bezmiesniowy. W tym roku bardzo duzo stracił na wadze i cieżko nam wyjątkowo to odrobić, mimo stawania na głowie i starań wielu osob.

darolga
Fajne, pozytywne zdjecie 🙂
wątek zamknięty
Milusia dziękuję  :kwiatek: miło mi słyszeć 🙂
wątek zamknięty
piękne wszystkie fotki!

U nas kryzys  🙁
regres właściwie... i zdrowotny i jeździecki...
od feralnego pogorszenia, nie możemy wrócić do normy  😕 raz mniej, raz więcej, kobyła ciągle kuleje. A było duuużo lepiej.
Strasznie spadła z mięśni zadu i grzbietu. Mało więc chodzi. I jak raz na jakiś czas wsiądę porzeźbić w stępie, to czuję, że poza tym, ze gorzej pracuje z braku treningu to i doskwiera jej kontuzja.

Jestem praktycznie zdecydowana, że wyjedzie na rentę, gdzieś na rok minimum  👿
Oby nie musiała to być trwała emerytura, bo uwielbiam z nią pracować.
Ale jak będzie, to trudno, i tak ją kocham  🥂

Osta wspominkowo, letnio-myjkowo, z rzeczonym winowajcą renty w górze oczywiście  😤

wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
23 października 2011 19:53
Ramires, a co! 😀 powiedzmy sobie szczerze- z 7 różnych wykładów w tygodniu, chodzę na jakieś 2 😎 także wiesz jak Ci ktoś potrzebny, to ja chętnie 😁

A ja dzsiaj urosłamw duszy przez Gadzinę 😍 porównując do wczorajszej jazdy, niebo a ziemia, chodził jak masełko, skakaliśmy sobie krzyżaczki, jak mu się nie udało zmienić nogi to robił to zaraz na łuku sam z siebie 😉 czyli mogę powiedzieć, że mój koń umie lotne? 😍
wątek zamknięty
Mój też zmienia nogi w galopie. Jak się potknie 😎.
wątek zamknięty
Hypno, nie gadaj! Fajnie rudy wygląda!! 🙂🙂
wątek zamknięty
ankers, hahahahah 😉 moja zmienia jedynie tył  😎

a ja mam milion zdjęć dzięki Tristii  :kwiatek: , bo dzisiejsza jazda należała do tych udanych, kontakt nam się poprawił

i buzi buzi
wątek zamknięty
milusia milo mi, ze niektorzy sa w staniezobaczyc to, co ja widze we mnie i Rożu  :kwiatek: super wygladacie ze Zwiastunem.
Zu wy to zawsze z przygodami  🙄
Precelek  👍 świetna przemiana! i piekne zdjecia  😜

a dzisiaj byla u nas Burza i nas pofocila  😀 

Rożald to Rożald  😍
wątek zamknięty
Zu dziękujemy bardzo  :kwiatek:
Mąka, Fantazja piękne konie, ślicznie się ruszają!

młody dzisiaj przechodził samego siebie, ciężko uwierzyć, jak szybko załapuje nowa rzeczy!  🏇
wątek zamknięty
Fantazja, super jakości macie zdjęcia, cieszę się z progresu! 🙂

Mąka i cordkowa dziś hulały z aparatami... 🙂

wątek zamknięty
Burza- Jaki ładny krajobraz. jesien jest przepiękna i taka nastrojowa  💘
Dzisiejszy dzień miło spędzony w stajni. Najpierw spacer i zdjęcia w plenerze z najlepszą ekipą (a dokładniej z jej częścią)- naprawdę mamy cudownych ludzi i fajne konie 🙂 na dodatek Gabi super chodził na lonży  😜 Czego chcieć więcej? 😉

(od lewej: Fantazja, Romka1o1, Tristia i Milusia)

Zdjęcia by Ada Szewczak  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ale mega ekipa i super zdjęcie!
wątek zamknięty
Tristia, super😉 Zazdroszczę Wam takiej fajnej ekipy😉
wątek zamknięty
Alice a co u Chonia? Tak mało Was ostatnio.
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
24 października 2011 08:54
Tristia, bossskie to grupowe zdjęcie!!!

A młody przyjął wczoraj wędzidło i ogłowie! Ha!  💃
wątek zamknięty
Tristia ekipa "kopytka" była, jest i na pewno będzie najlepsza! Aż mi się płakać chce jak sobie pomyśle, że ja już taka nie Wasza 🙁 Super to zdjęcie z terenu i w ogóle fajne jesienne zdjęcia macie. Do mnie w piątek przyjechały 2 koniki i mam fotorelacje. Matador z Ramorsem-zapoznanie

Debor z Matadorem

niedzielny poranek we mgle

Chłopaki szybko się dogadali, nie było żadnych zgrzytów, jak się ostrzegali to też bardzo kulturalnie. A z mojej twarzy to zaciesz nie schodził przez cały dzień 😀
wątek zamknięty
Deboreeeek!
wątek zamknięty
24 października 2011 11:55
Burza, zajeb... avatar!!!! 🙂
wątek zamknięty
Konczyna zawsze będziesz nasza!!!! Super że masz nowe koniska w swojej stajni 😉
Tristia zdjęcie jest PRZECUDOWNE 😍 aż mi się humor poprawił jak je zobaczyłam 😉 i z tym optymizmem pędzę na ćwiczenia! Do zobaczenia w weekend 🙂
wątek zamknięty
I tak nie dam rady nadrobic od razu zaleglosci KR, cos naskrobie poki co 🙂

Trzymajcie kciuki za siwego prosze, w srode ruszamy do niemiec na przeglad techniczny i naprawe 😉

Dzieki pomocy Milusi  :kwiatek: :kwiatek:, moj kaszlaczek znalazl zajefajne miejsce na przezimowanie 🙂
Wlasnie w piatek rudy zagoscil i forumowej Koniczyny, z powodu czego ja sie bardzo ciesze  🏇
Jeszcze kilka zdjec przedwczesnego emeryta, ktore teraz wyglada nieraz lepiej niz jak byl  "w pracy". z reszta czuje sie sie oddechowo swietnie 🙂

Precelek
sesja spontaniczna - obed w ciapki! Zostalo ci jeszcze ten las zima obfocic  🤣
milusia
Rudy tak wyglada jak by w ogole przerwy nie mial! super te zdjecia, kiedy nastepnym razem do aro, moze podjade?  🙄
efka
ale masz teraz zabawe od poczatku, to ja mysalam ze sie w mlodziaki wpakowalam, ale u ciebie zupelnie podstawowka🙂
amnestria
a ja jeszcze pamietam jak szukalas konia, jak ten czas szybko leci! oby jeszcze duzo takich rocznic bylo!
Lov
za malo zdjec wstawiac malucha 🙂 co u was tam? kiedy pierwsze zawody?
Burza
Piorun wygada swietnie na tych zdjec, strasznie mi sie podoba jaka robote teraz robice!! chcialabym na zywo cos zobaczyc, jest jakas szansa ze bede w waszych okolicach w listopadzie,  🙄
Deborkowi troche sie wychudlo, ale daje rady w stadzie, i mimo ze z rudym sie nie lubia to walki nie ma 🙂
Quendi 
nie rob sobie tego, !  😀iabeł:

wątek zamknięty
24 października 2011 18:21
Arimona, jaka ładna stajenka w tle 🙂 jak siwy???

dziś dostałam smsa ze stajni że koń stępował w karuzeli jak stary a jak się zmęczył to "zamruczał" do obsługi żeby go zdjęli  💘 💘 💘

kocham tego konia i kocham tę stajnię coraz bardziej  😍
wątek zamknięty
Burza, na tym awatarze Piorek wygląda jak super sportowy w 100% szlachetny champion 🙂
wątek zamknięty
Arimona, ojej dziękuję :kwiatek: Ja nadal mam wrażenie jakbym Duszka miała od wczoraj, niesamowite 😜
Rudy wygląda kwitnąco! I założe się, że do treningu to nie tęskni hihi 😁

Właśnie, przyłączam się do pytania Efki, jak Siw?

Efka, oj widać po Tobie, że jesteś zakochana 😀 I ja czuję, ze to BĘDZIE ten koń :kwiatek:
Skakał kratkę? 😎

Tristia, ale Wam zazdroszczę takiej foty i ekipy! 😜

Averis, ejże ejże - a co u Was? Zmieniliście stajnię, jak Wam teraz? Jeździcie, trenujecie? Opowiadaj! 😀

Burza, jestem naprawdę pod dużym wrażeniem! Ależ Piórek to szczery koń, jak się stara! A Ty też laska siedzisz coraz lepiej 🙂 zazdroszczę (pozytywnie)

A ja do swojego miśka nie dojechałam dzisiaj, w ogóle dzisiaj to mam wrażenie, że głowę w domu zostawiłam. Ale ciocia archeo zdała mi relację co z D. i jego nóżkami 😅 Więc póki co jestem spokojna.
wątek zamknięty
Koniczyna, fajnie, że Matador ma towarzystwo
amnestria, jeszcze brakuje kilku osób
ewciaa_, szkoda, że my już się nie spotkamy 🙁

hahahah Fantazja odkryła dziś swój instynkt macierzyński,
normalnie prawie płakałam ze śmiechu.... a potem pomyślałam: dobra mama z niej będzie 🙂 rżała, biegała, lizała.... zabawkę "koń"  😁

wgrywam filmik z tych szaleństw
wątek zamknięty
Fantazja nie ładnie naśmiewać się tak z uczuciowego konika  🤬
wątek zamknięty
efka,amnestria
Siwy niestety na mnie wielce obrazony, ostatnio mnie gryzie notorycznie.  😂 Nie dziwie mu sie z reszta bo odkad zaczal gubic podkowy to ma szlaban na padok - strasznie sie nudzi,  chodzi tylko krotko na karuzeli do wyjadzu do niemiec. Pewnie potem jeszcze troche bedzie musial postac po operacji.
Nie jest kulawy mocno, wszystko dopiero wyjdzie na zginaniach i zdjeciach, bo odkad odstawilam go od roboty duzo duzo lepiej sie rusza.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.