I tak nie dam rady nadrobic od razu zaleglosci KR, cos naskrobie poki co 🙂
Trzymajcie kciuki za siwego prosze, w srode ruszamy do niemiec na przeglad techniczny i naprawe 😉
Dzieki pomocy
Milusi :kwiatek: :kwiatek:, moj kaszlaczek znalazl zajefajne miejsce na przezimowanie 🙂
Wlasnie w piatek rudy zagoscil i forumowej
Koniczyny, z powodu czego ja sie bardzo ciesze 🏇
Jeszcze kilka zdjec przedwczesnego emeryta, ktore teraz wyglada nieraz lepiej niz jak byl "w pracy". z reszta czuje sie sie oddechowo swietnie 🙂

Preceleksesja spontaniczna - obed w ciapki! Zostalo ci jeszcze ten las zima obfocic 🤣
milusiaRudy tak wyglada jak by w ogole przerwy nie mial! super te zdjecia, kiedy nastepnym razem do aro, moze podjade? 🙄
efkaale masz teraz zabawe od poczatku, to ja mysalam ze sie w mlodziaki wpakowalam, ale u ciebie zupelnie podstawowka🙂
amnestriaa ja jeszcze pamietam jak szukalas konia, jak ten czas szybko leci! oby jeszcze duzo takich rocznic bylo!
Lovza malo zdjec wstawiac malucha 🙂 co u was tam? kiedy pierwsze zawody?
BurzaPiorun wygada swietnie na tych zdjec, strasznie mi sie podoba jaka robote teraz robice!! chcialabym na zywo cos zobaczyc, jest jakas szansa ze bede w waszych okolicach w listopadzie, 🙄
Deborkowi troche sie wychudlo, ale daje rady w stadzie, i mimo ze z rudym sie nie lubia to walki nie ma 🙂
Quendi nie rob sobie tego, ! 😀iabeł: