kot Dziękuję, babcia mogłaby być ciut grubsza, ale niestety niedawno poroniła i nie wyglądała w 100% tak jakbym oczekiwała. drawa14 Dzieki, urosła Ci Twoja dziewczynka !
ankers To Assad 👀 ? Ładnie wygląda, na ZT był dość okrągły (aż za bardzo 😁 ).
Slojma- Jak poszedł Hubertus? Gratulacje z dosiadania Emiczki :kwiatek: Pamiętam ją zaraz jak się urodziła, a tu już taka klaczucha 😉 - Hubertus rewelacja Draska zero stresu jak sary wyga a tak naprawdę to był jej pierwszy tego typu wyjazd. Jestem z niej dumna. Cały weekend udany Draska świena, Emi zero stresu przy wsiadaniu, też nie wiem gdzie ten czas minął. A widzę, że Gąbi coraz bardziej puchnie i ja puchnę z dumy, nad Twoją pracą.
Amara : Urosło Maleństwo... Chyba nawet podskoczyła troszkę w górę ale to dobrze 😀 Z takiego szczypiorka robi się kawał konia 🤣 Hypnotize ; Śliczne fotki , takie nastrojowe 😀
Efka trzylatki ale wypierdki przy Krzysiu 🥂 kawał chłopa z niego Hypnotize Ty cześciej zaganiaj tego swojego męża do robienia zdjęć 😀 Armara Arizona bardzo w moim typie. Piękna jest. Wstaw jeszcze jakieś fotki 😀
baffinka To akurat nie Mąż robił. To Przyjaciółka. Swojadroga mój Mąż chyba raczej zostanie zupełnie przy fotografii analogowej. Bo sie ciagle wkurza ze wiecej jest aktualnie fotografików niz fotografów 😉 A jego zdjecia analogowe śa na parwde ciekawe i dla mnie magiczne. Maja w sobie o wiele więcej niż fota cyknieta cyfrą.
Hypnotize faktycznie- rzadko kto teraz bawi się analogami. A zdjęcia z analogów są zupełnie inne niż z cyfrówek. Miałam raz sesje w plenerze analogiem i różnica jest ogromna. Mają coś w sobie te fotki 😉