mów mi Bogu 😎
Dobrze Bogu 🤣 😁 😁
No to przecież wiadomo, że koń zebrany to koń z głową w pionie, a zad do tego po co? Przecież zbierać zaczynasz od przodu, nie od tyłu. Ale my jesteśmy niewykształcone! 🤬
wątek zamknięty
Bogu wie to wszystko 😉 Bogu przecież czytuje zapytaj na onecie 😎
wątek zamknięty
Wybacz Bogu! O ja niedouczona! 🙇 🙇 😂 😂
wątek zamknięty
ommmmmmm :jogin: ommmmmm
słuchajcie zaprawdę powiadam Waaaammmmm, konia zbiera się wędzidłem szarpiąc na boookkiiiii, a batem uderza się lekko bo sie kon ploooszyyyyy.... ooommm
🥂
wątek zamknięty
Wyryję sobie to na ścianie cyrklem 🙇 🙇
O boska bemyself! To wszystko najlepiej wiesz 🙇
😁 😂 😂 😂
wątek zamknięty
Mój ulubiony
blog - czyli zbiór najróżniejszych pytań i odpowiedzi z różnych forów 😁
wątek zamknięty
mam podobne klimatycznie
blog ze screenami z rozmów w tokustarsze są duzo lepsze, ale nowsze tez nie tragiczne :P
tak pierwsze z brzegu:
Mateusz, 21 latnie kochał się nigdy z kobietą, bo to niehigieniczneAsia, 30 latmarzyła o karierze Cindy Crowford, ale nie mogła wyrwać się ze wsiTomek 24 latachciałby kapac kobietę w płatkach róz, ale niestety nie ma lazienkiKlaudia 18 latna portalach randkowych szuka facetów, którzy mają zdjęcia z Egiptu, bo to znaczy, że mają kasęRadek 25 lat"podziękuj rodzicom, ze cie zrobili" - to jego sprawdzona bajera na laski w dyskoteceZuzia 17 latprzed wyjsciem na dyskotekę bierze prysznic przez 2 godziny, żeby zmyć z siebie zapach obornika
wątek zamknięty
Zuzia 17 lat
przed wyjsciem na dyskotekę bierze prysznic przez 2 godziny, żeby zmyć z siebie zapach obornika
Widziałam ten odcinek! 💃
wątek zamknięty
Haha mi sie najbardziej podoba to :
Kasia, 22 lata
jej szefem był Pakistańczyk , codziennie proponował jej " dżigi dżigi " w łazience
Te odcinki serio wchodzą na antene ; d ?
wątek zamknięty
Ten z Zuzią był 😁 Klaudia Mateusz i Radek też mięli swoje "pięć minut" 😂 😂
Niektóre rozmowy w toku są mega prześmiewcze 😂
wątek zamknięty
Marzena 35 lat
twierdzi że dzięki krótkiej "posiadówce" na cudownym kamieniu została mamą 👍
Małgosia 48 lat
jej 90-letni podopieczny ubrany jedynie w pampersa próbował się z nią przespać 😲
wątek zamknięty
Małgosia 48 lat
jej 90-letni podopieczny ubrany jedynie w pampersa próbował się z nią przespać 😲
😂 😂 😂
Darek, 20 lat
całując na mrozie, poznał smak kataru panienki 😵
wątek zamknięty
Kiedyś ten program miał jeszcze jakąś wartość, ale teraz 😵 😂 🤔wirek:
wątek zamknięty
czesto oglądam go gotując obiad.
czasem wartosc ma, teraz Ewa niedawno robila reportaż z Kambodzy. bardzo ciekawy, okropne wiadomosci, ale fajnie przeprowadzone.
z resztą sama wystepowalam kiedys w rozmowach jako gość i wiem jak to wygląda od kuchni 😉
wątek zamknięty
[quote author=Bischa link=topic=1320.msg1162538#msg1162538 date=1319126018]
czesto oglądam go gotując obiad.
czasem wartosc ma, teraz Ewa niedawno robila reportaż z Kambodzy. bardzo ciekawy, okropne wiadomosci, ale fajnie przeprowadzone.
z resztą sama wystepowalam kiedys w rozmowach jako gość i wiem jak to wygląda od kuchni 😉
[/quote]
Reportaże z Kambodży rewelacja, chociaż tematy baarzdo trudne...
Myślę, że byłaś w związku z jakąś poważną sprawą niż wyżej wymienione?
wątek zamknięty
Dawno nie oglądałam (nie oglądam generalnie od pół roku tv, bo nie mam... pilota i nie chce mi się kupić 😂 Czasem u babci/rodziców/przyjaciółki coś obejrzę), więc nie wiem jakie w sumie są, trafiam widać na jakieś debilne, jak akurat u kogoś patrzę w telepudło. Jeśli bywają ciekawe, to fajnie.
bemyself, w związku z czym byłaś?
wątek zamknięty
nie no rewelacja te rozmowy w toku 😂 same hity 😁
wątek zamknięty
to z Kambodży było po prostu szokujące, ciężko mi się oglądało te 2 odcinki, jednak takich programów powinni robić jak najwięcej i w końcu zrobić coś z tym...
wątek zamknięty
ja byłam po części z hitem, po części z problemem, ale dużo takich podobnych tematów byli. zaczęli sie od zadzwonienia dla jaj, a potem poszli. wielogodzinne (!) rozmowy z edytorska, no i wyjazd do Krakowa🙂 mogę opisać dokładniej rano, jeśli moderator nas nie spupci (usłyszane od maluszka znajomej, odpowiednik=skarcić)
poza jednym wyrazem, post jest efektem sprawdziajki
wątek zamknięty
[quote="bemyself"]spupci [/quote]
Ciekawy odpowiednik. Mnie to się kojarzy tylko z procesem przeprowadzanym w "Ferdydurke".
Ale opisz te "Rozmowy", ciekawa jestem.
Chyba tematy im się wyczerpały. Mnie się podobały tematy z gotami zmieniającymi płeć, emo i innymi mrocznymi. 😉 Choć czasem tam takie biedy przychodziły, że nic tylko płakać nad głupotą dzisiejszego świata.
wątek zamknięty
w rozmowach w toku w trakcie programu lecą napisy" jesli costam costam to zadzwon". wtedy, gdy oglądałam z moim ówczesnym chlopakiem, napisane bylo " jesli twoj partner jest zazdrosny i masz tego dosc, zadzwon", i dla jaj zadzwonilam, powiedzialam o chorobliwej zazdrosci chlopaka. oddzwoniono do mnie dzien czy dwa pozniej, i zaczeli wypytywac o wszystko, po piędziesiąt razy kazali wałkować sytuacje, aż to się robiło wkurzające, to wydzwanianie. ustalili termin, zaoferowali calkiem miłą gratyfikację pienieżną, zwrot kosztów dojazdu do mnie i chlopaka i zwrot kosztów noclegu, ale z noclegu nie skorzystalismy, bo szlam do szkoly na nastepny dzien. dojechalismy na miejsce, do krakowa, pozwiedzalismy troszkę, i zadzwonili do nas, ze podjedzie zaraz taksówka i na hasło "rozmowy w toku" zawiezie nas do studia. dojechaliśmy, wejscie nie bylo łatwe, bo trzeba bylo miec identyfikator, zeby wypikać bramkę. obok krecili W11, a my sobie w oczekiwaniu na nagranie poflirtowalismy z Joanną Bartel. dali nam jesć w kawiarni w studio, nagrywane są od razu dwa trzy odcinki, więc czekaliśmy na nasz.
ogólnie atmosfera jest super sympatyczna, wszyscy walą do wszystkich na "ty" smieją się i dobrze bawią. ale niestety jest mocno moderowany, mówią Ci w wiekszosci co masz mówić, na co zwrócic uwagę. każą bardzo przejaskrawiac sytuacje. pytan nie znasz, ale zadają Ci caly czas podobne, wiec wiadomo, o co pytac będzie Ewa. ale show jest krecony na bieżąco, bez wycinania, i bez żadnych powtórek. jak wyjdzie tak wyjdzie.
ogólnie bardzo pozytywna przygoda, choc te wszystkie stwierdzenia"dostaniesz nr psychologa" to fikcja totalna😀 a no i nie obejrzalam tego nagrania w efekcie, jak nikt rozmow w toku "absolutnie nie ogląda" to wtedy cudem wszyscy (nie wiedzac, że tam będę) widzieli:P tylko nie ja😀 i tytul w efekcie bylo cos tam "zostac cz odejsc" czy jakos tak. fajnie bylo😀
wątek zamknięty
Ile czasu temu to było? 😀 Poszukam archiwalnego odcinka 😀
wątek zamknięty
z 4 lata? 5? za cholerkę nie pamiętam😀 a odcinka znalezc nie moglam, kiedys szukalam 🙂 niezle płacili, to mozna bylo pokłamac troszkę tak jak chcieli:P
wątek zamknięty
No to faktycznie będzie problem .. a szkoda 😀
wątek zamknięty
też żaluję, bo to bylby dopiero kwiatek😀
wątek zamknięty
http://www.pudelek.pl/artykul/35844/rusin_mogla_spasc_z_konia/ ech, podoba mi się dobór słów w takich tekstach:
"Na szczęście Kinga wie, jak ujarzmić dzikie zwierzę"
"Odchyliła się w siodle, by utrzymać równowagę i popuściła wodze. Koń najwyraźniej zrozumiał, że ma do czynienia z doświadczonym jeźdźcem i szybko się uspokoił."
😎
wątek zamknięty
Stanął dęba a ona odchyliła się do tyłu żeby złapać równowagę? 😂
wątek zamknięty
Kolejny dowód na to jacy my jesteśmy niedouczeni 😵 🤬 Tak trzeba, a nie pochylić się do przodu 😀iabeł:
W sumie mnie po praktykach w redakcji nie dziwią takie teksty. W końcu piszą to ludzie, którzy z koniem mięli tyle doczynienia co ja z lotami w kosmos 😉
wątek zamknięty
"ujarzmić dzikie zwierze" 😂
wątek zamknięty