przeglądając tę stronę też te botki zwróciły moją uwagę. są super 😍 czegoś w tym stylu właśnie szukam tylko czarne najlepiej... 🙄 bo brązów u mnie aż nadto.
juliadna spoko są, tylko, jak są wywinięte to ten język tak wisi głupio :P dlatego rozumiem czemu wolisz wersje 'wysokie'. Dzisiaj wracając do domu złapałam gazetkę z Deichmanna i były tam takie jedne ładne, podobne do tych brązowych co wstawiła hanoverka, ale czarne właśnie i trochę niższe, ale w necie ich chyba nie ma 🤔
Edytka widziałam na żywo - SZAŁ! 😜 W ogóle bardzo podobały mi się w tym kształcie - jak oficerki, wyższe od zewnętrznej strony, tylko gładkie granatowe. No cudeńko!
nie potrafię się zdecydować na air maxy 😡 żadne mnie nie powalają, no ale muszę w końcu jakieś kupić, bo nie mam w czym chodzić. jak myślicie które z tych? 🤔wirek: 1) 2) 3) 4) 5) 6) [img][[a]]http://i55.tinypic.com/k4czyq.jpg%20class=[[a]][/img] 7)
mam jeszcze większy zamęt w głowie teraz haha 😡 tulipan, on jest fest ciemny fiolet? zmartwiłaś mnie 🙁 masz może jakieś zdjęcie które oddaje kolor? albo zdjęcie czegoś o podobnym kolorze? 🙂