Weterynarze- opinie o wetach, do kogo w potrzebie

chodorowski z opisu to taki mlody, mily, spokojny, jasnowlosy, sredniej budowy?
kiedys (oj juz kilka lat bedzie), tak na cito z braku weta blizej (sobota wieczór/noc), przyjechal do nas, do kolki ktos wlasnie z tych okolic.
bardzo pozytywnie oceniam, tylko wasnie nie pamietam jak sie nazywal (wzywany przez znajomych znajomych ...., a rachunku czy wizytowki nei zostawil i niepamietamy nazwiska)
horse_art, tak, dokładnie to on 🙂
witam jakie macie opinie na temat pana Andrzeja Kozieja ?
Potrzebuję namiarów na weterynarzy z okolic Tłuszcza-Wołomina. Chodzi o zwykłe szczepienie, jednak jest to pilne. :kwiatek:

ponawiam prośbę
a ja mam pytanie jakie macie zdanie na temat dr. Kozieja ? sa jakies opinie ?
Caira -sprobuj moze Gosie Baran wiem ze bywa w okolicach Wolomina albo dr Sebastian Kozioł..
Caira, Tomasz Nagas? Na 100 % to jego okolice.
Byczek, a czy mogłabym prosić o jakieś opinie na temat p. Tomasza Nagasa? w czym się specjalizuje?
wiesz... do szczepienia nie potrzeba mieć jakiejś specjalizacji.... 🙄
Endurka, wiesz, nie potrzebuję kolejnego weterynarza, który przyjedzie do mnie i okaże się, że boi się koni. Jeden już taki u nas był, podziękowałam mu, jak cały roztrzęsiony próbował rozpakować strzykawkę... Może chciałabym uniknąć tego typu sytuacjom?  🙄
A do bardziej rozeznanych... Dr. Sebastian Kozioł? Słyszałam, że robi też zęby, więc idealnie się składa, bo sprawdziłby je młodej. (nigdy wcześniej nie miała nic robionego w gębie, więc mogą być małe komplikacje) Jakieś opinie o tym Panu?
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
17 października 2011 20:43
Caira, Tomek Nagas- rozrod i wszystko co z nim zwiazane (inseminacja, usg itp), Sebastian Koziol - interna i sprawy dentystyczne, plus urazowka i kastracje- do tego moge polecic z czystym sumieniem, wiec dzwon smialo o szczepienie i przeglad paszczy
Z całego serca polecam cały zespół z kliniki we Wrocławiu, na czele z drem Radomirem Henklewskim oraz Anną Biazik. Dziękuję im oraz całej reszcie zespołu za uratowanie życia mojemu koniowi przez przeprowadzenie profesjonalnego leczenia oraz udanej operacji kolki.
Dziękuję również Bożenie Latocha za próbę leczenia bezoperacyjnego, przygotowanie konia do zabiegu oraz super współpracę z kliniką przed i po operacji.

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Gorąco polecam doktora Dariusza Filipińskiego. Ci co pamiętają jeszcze dr Fryca, być może będą wiedzieli o kogo chodzi, bo to jego wychowanek. Bardzo rzetelne podejście do tematu, dokładne badania, szczegółowe omówienie wyników i co bardzo ważne na umówioną wizytę stawia się w podanych przez siebie widełkach czasowych,  jeśli wypada coś niespodziewanego to zawsze dzwoni. Obsługuje Poznań i okolice.
wiem,że to może nie ten wątek,ale ma pilną sprawę!

Po czym poznać,że koń ma wodę w kolanie? i czy jest szansa,że później wróci do sportu?
witam jestem ze slaska i mam pytanie jakie zdania na temat dr. Kozieja ? kolezanka mnie namawia ale nie wiem moze ktos sie wypowie
ja ze Śląska polecam w/w Bożenę Latocha. Bardzo rzeczowa, z fantastycznym podejściem. Robiła mi kupno sprzedaż, jestem bardzo zadowolona (sprzęt cyfrowy, zdjęcia fantastyczne, z resztą bardzo pochwalone przez mojego znajomego fachowca z Francji).
klinikę polecam w Tyńcu, fantastyczny zespół i cudna opieka
omnia   żeby zobaczyć świat, trzeba przejść przez próg
24 października 2011 11:10
Jakis fajny wet ze Świętokrzyskiego?
witam jestem ze slaska i mam pytanie jakie zdania na temat dr. Kozieja ? kolezanka mnie namawia ale nie wiem moze ktos sie wypowie

Jak dla mnie - fachowiec. Wszystkie diagnozy wstępne które u mnie stawiał po rozmowach telefonicznych potwierdziły się w badaniach.
Oprócz tego bardzo sympatyczny facet  🙂
Polecam
ja ze Śląska polecam w/w Bożenę Latocha. Bardzo rzeczowa, z fantastycznym podejściem. Robiła mi kupno sprzedaż, jestem bardzo zadowolona (sprzęt cyfrowy, zdjęcia fantastyczne, z resztą bardzo pochwalone przez mojego znajomego fachowca z Francji).
klinikę polecam w Tyńcu, fantastyczny zespół i cudna opieka

a jakis namiar mozesz dac ??
dudzia kasia, ja niestety słyszałam inne opinie, osobiście uważam że bardzo miły, kulturalny, ale nie wiem jaki w pracy, ponieważ nie korzystałam z jego usług.
dudzia kasia, http://caballo.com.pl/v2/ 🙂
Kochani, mam bardzo pilną sprawę. Który z lekarzy w Warszawie zna Niemiecki i opisuje bądź mógłby mi  zrobic opis graficzny źrebaka po niemiecku? będę wdzięczna za info  :kwiatek:
Czy ktoś miał przyjemność z
dr Agnieszką Jakubowską oraz Agatą Porzuczek ?
Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na ich temat - mimo, że jestem z Krakowa do tej pory nie słyszałam na ich temat... mają jakieś specjalizacje?
Agnieszkę Jakubowską bardzo polecam. Zajmuje się moim koniem od roku i wyprowadziła go z naprawdę kiepskiego stanu (problemy płucne). Ma ze sobą zawsze endoskop i nie ma problemu ze zrobieniem endoskopii od razu bez znieczulenia. Kój koń od roku nie kaszle.
Polecam ją również do zębów. Dzięki konsultacji z nią naszemu kowalowi udało się też doprowadzić do porządku poważnie uszkodzone kopyto. A przy okazji niezwykle sympatyczna, kontaktowa osoba.
Pytam głównie pod kątem ortopedii i urazów nóg...

Swego czasu Jacek Kańka jeździł z panią Magdą (niestety nie znam nazwiska) na wizyty... wiem, że ona też jeździ na wizyty samodzielnie (chyba pracuje u niego dalej w klinice) - miał ktoś z nią przyjemność - ja miałam jakieś 2 lata temu przy okazji nie swojego konia więc to za mało by wiedzieć coś więcej na temat jej praktyki.
Z tym na szczęście nie musiałam się do niej zwracać, więc Ci nie pomogę. Na pewno ma aparat do USG. 
Czy ktoś miał przyjemność z
dr Agnieszką Jakubowską oraz Agatą Porzuczek ?
Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na ich temat - mimo, że jestem z Krakowa do tej pory nie słyszałam na ich temat... mają jakieś specjalizacje?

Agata Porzuczek zrobiła doktorat z usg u koni. Odbiera telefony, ceny ma przyzwoite. Zajmuje się zaźrebianiem mojej klaczy. Na efekty musimy poczekać  🙂

Ani jednej ani drugiej pani doktor nie ma w naszej bazie weterynarzy - może by je dodać?
Ja też nie mam namiarów więc będę wdzięczna za PW  :kwiatek:
Agata Porzuczek  - tel 693415164
Agnieszka Jakubowska 516 12 95 64
Cobrinha, obie Panie miałam okazję poznać niedawno.
Z tego co wiem to Agnieszka Jakubowska nie ma jeszcze RTG i niechętnie zajmuje się diagnostyką kulawizn, bo musi korzystać z usług innego weterynarza który przyjeżdża i robi RTG i wtedy dopiero coś można diagnozować, a jest to już koszt wizyty dwóch weterynarzy zwykle. Ale oczywiście można też w ten sposób.
Agata Porzuczek jest z okolicy Mogilan, bardzo sympatyczna, rzeczowa, również mogę polecić.
Obie Panie odbierają telefony i nie ma problemu z kontaktem.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się