Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
17 października 2011 21:16
dziecko ma fantazje  😜
ciekawe co by zrobiła gdyby to wyszło na jaw  😀iabeł:
wątek zamknięty
większym kwiatkiem jest to, że Wy w to wierzycie;p ja osobiście nie wierzę, że ktoś może być AŻ TAK tępy i nierozgarnięty więc to na pewno fejk  🥂
wątek zamknięty
bo wy to wszystkie takie mądrujące, a dziewczyna ma pojęcie, bo to przecież krycie naturalne. I ogier wychowuje z klaczką źrebaczka, a nie tak jak wszyscy drastycznie postępują i zostawiają kobyły samiuchne  😜
wątek zamknięty
nie tak jak wszyscy drastycznie postępują i zostawiają kobyły samiuchne  😜

A ogiery nawet alimentów potem nie płacą.  🤬
wątek zamknięty
Aroid, Altiria, macie rację!  🤣
Po prostu my się nie znamy, na (bezpiecznym) kryciu kobył.  😤 No przecie, my postępujemy jak w rzeźni! Nie mamy litości dla tych biednych stworzeń... Ogier powinien 'produkować' nowe dzieci i się nimi opiekować, a nie tak wszystko na te biedne kobylaki zrzucamy 🙁 Jesteśmy bez serca 🙁 Teraz to się załamałam...

wątek zamknięty
Hehehe, a tutaj "Lenka" to mój Erick, zdjęcie zrobione przeze mnie, z mojego photobloga  😂
http://www.photoblog.pl/werona2000/105483871/lenka-w-terenie.html
wątek zamknięty
Julie, hahahah, no to mamy dowód, że to nie są jej zdjecia ! 😁
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
18 października 2011 07:03
Można zgłosić do "władz" photobloga że laska kradnie zdjecia ; ) Powinni jej zablokować konto. Oczywiście to powinny zrobić których zdjęcia są na jej photoblogu : ) Ja osobiście nienawidzę jak ktoś wstawia moje i siwej zdjęcia t.t Jakaś dziewczynka nawet stworzyła kiedyś bloga, na którym była ogromna tapeta ze zdjęcia mojej i Nigeri. Obok opis siwej z dup* wzięty a w notkach wstawiała moje zdjęcia ukradzione z pb, i opisywała czego to ona z siwą nie robi   😵 No po prostu krew mnie zalała. Sama sie kiedyś w wirtualne stajenki bawiłam  😀 Miałam chyba z 12 lat , przyznam sie bez bicia... baaa nawet byłam "królową" na bardzo znanym końskim RPG 😀  ! Niestety młode koniaki często tak mają , nie mogą mieć własnego konia albo z powodów finansowych albo z powodu wieku ... i próbują odnaleźć sobie własny wirtualny świat. Mi przeszło jak wydzierżawiłam pierwszego konia ; )  Może jej z wiekiem też przejdzie : D  ?
wątek zamknięty
Wiesz, w pierwszym odruchu chciałam jej wysłać PW z rozkazem usunięcia zdjęcia, ale olałam to.
Bo bardziej mnie to śmieszy i wzrusza niż wkurza.
Gdyby na zdjęciu było wyraźnie widać mnie na moim koniu, to może inaczej bym postąpiła, ale takie tam zdjęcie z telefonu...
Niech se dziecko ma  😎
wątek zamknięty
http://kwejk.pl/obrazek/533106

kolejne kradzione zdjęcie..
wątek zamknięty
Hahaha, ciekawe czy na tym pb zobaczę zdjęcie mojej kobyły jako "przewodniczącego ogiera"  😁
wątek zamknięty
tajnaa, Twoja to będzie czysty holsztyn. Będą oferować krycie za 5000 horsów 😉
wątek zamknięty
O tak, będę podglądać jej poczynania, bo w końcu z tego krycia jakiś tam % mi się będzie należał  🤣
wątek zamknięty
Kejsa, było 😉
wątek zamknięty
Ten konik Werony2000 http://www.photoblog.pl/werona2000/105842998/maly-na-lonzy.html ,to niejaki Oliver Lake [[a]]http://monikawasik.prv.pl/oliver%2004-2009.htm[[a]]
wątek zamknięty
konia44, Hahha ! Ja już nie mam wiecej pytań XDD
wątek zamknięty
konia44  uff, mi to ulżyło, że to wszystko to w 100 % fikcja. Bo momentami miałam wątpliwości  😁
wątek zamknięty
Oj, fantazje to ona ma. Poza tym to są też zdjęcia z Lubaczówki, Amorek okazał się Gladiusem han itp. 🤔wirek:
wątek zamknięty
Ale jestem głupia!!!  😵
Stara a głupia... Ehh...
Napisałam, że oleję sprawę, ale nie olałam i napisałam jej PW, że to moje zdjęcie, ale niech sobie je ma.
A bezczelna gówniara odpisała mi że:
"a jakie ja ci niby zdjęcie ukradłam ?"
Na co ja:
"To: http://www.photoblog.pl/werona2000/105483871/lenka-w-terenie.html "
Ona:
"i to niby twoje foto ?! haha , to daj dowód !"
Ja:
Proszę bardzo: to film z tego samego terenu:

Mam gdzieś oryginały tych zdjęć.
Więc nie bądź bezczelna.
I nie jesteśmy na "ty".
Mam 35 lat.
Ona:
"taaa. tylko zapomniałaś dodać , że to inny koń, i  inny las . haha żałosne ,,! ;p"
Ja:
"A co to zdjęcie robi na moim blogu dwa lata temu? 🙂
http://konika-ericka.blog.onet.pl/1,AR3_2009-05_2009-05-01_2009-05-31,index.html "

Ciekawe co odpisze...
Mój mężczyzna ma ze mnie bekę, że się dałam sprowokować dziecku do kłótni.  😂
wątek zamknięty
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
18 października 2011 22:14
Julie masz 35 lat  😲 wyglądasz na jakieś 25 no max 28 lat.
wątek zamknięty
A dziękuję, nie powiem żeby mi było niemiło, gdy czytam takie słowa  :kwiatek:
wątek zamknięty
No bo się dałaś.
A najgorsze, ze "co jej teraz zrobisz?" "Nic" Tylko Ci dalej będzie ciśnienie podnosić takimi tekstami.
Wiesz co bym zrobiła?
Najnormalniej w świecie, po chamsku bym sobie ulżyła. napisałabym coś tak, żeby JEJ TEŻ się ciśnieni podniosło.
Nic bym jej już nie udowadniała, tylko bym napisała, jaka to ona jest żałosna. I poleciałabym tak, żeby TO JEJ się zrobiło przykro. O!
Widać zła kobieta jestem.  😀iabeł:
wątek zamknięty
No, na razie zrobiło jej się głupio, bo nic nie odpisała na moją ostatnią wiadomość. Jak odpisze, to może...
Ale na razie olewam sprawę.
Mam lepsze sposoby na ulżenie sobie 😉
wątek zamknięty
Julie masz 35 lat  😲 wyglądasz na jakieś 25 no max 28 lat.

Dokładnie, szczególnie patrząc na avatar, bardzo Cię odmłodził  😂

Nie, no przepraszam, musiałam. Bez urazy  :kwiatek:
wątek zamknięty
zapytaj  będzie moim nowym ulubionym portalem poradniczym😀
wątek zamknięty
o tak, mój też. Bardzo merytoryczny.

E:  😡
wątek zamknięty
Mozii   "Spełnić własną legendę..."
19 października 2011 14:27
bemyself Trzeba zacząć zasięgać tam porad, bo są hmm... bardzo życiowe 😂 😂
wątek zamknięty
bemyself Trzeba zacząć zasięgać tam porad, bo są hmm... bardzo życiowe 😂 😂

taaa, nawet konie mają swoją własną kategorię. coś cudownego.

dla mnie wszelakim hitem jest "zganaszowany kon", to taki cud wszechczasów, który nigdy chyba nie zniknie. zwłaszcza, ze o tym "zganaszowaniu" slyszę nawet od osób jezdzacych wiele lat. i to piekne " ale twoj kon chodzi pieknie zebrany!" a gdy odpowiadam, ze nie, ona sie tylko "ladnie" uwala na przodzie zamiast podstawic zad, słyszę" ee tam, i tak pieknie się zbiera, nawet bez tego podstawionego zadu"

kocham kocham kocham  😍
wątek zamknięty
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
19 października 2011 16:30
Dzięki bemyself  :kwiatek:
Dzięki linkowi który podałaś wiem już gdzie mogę zapytać w jakim kolorze będzie najbardziej do pyska młodemu, w jakim odcieniu powinnam najpierw kupić rzeczy no i przede wszystkim czy mój koń ma ładne imię. Wreszcie dowiem się wszystkiego co najważniejsze, uzyskam profesjonalną odpowiedź ekspertów na najwyższym poziomie  🙇 a to wszystko dzięki Tobie  :kwiatek:
wątek zamknięty
mów mi Bogu  😎
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.