Końska rewia mody cz. V (2011)

natt92, na pewno nie będzie, to coś podobne do coopera, i ma ciemną lamówkę, tylko owijki wybrałabym pod kolor lamówki
a coffee na pewno się nie zleje 😉
wątek zamknięty
dzieki dziewczyny! To biore  😍 ten roz tez mnie kusi, ale jak juz to cotton i moze nastepnym razem ;p a owijek nie kupuje <moze dokupie jak juz bd przecena> bo teraz bardzo rzadko ubieram Rudke w owijasy. Poza tym to bloto... az szkoda :P
Dziekuje jeszcze raz!  :kwiatek: pochwale sie jak komplecik do mnie dotrze 😀
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
15 października 2011 21:00
Zazdroszczę dralona straszliwie. 🙂
wątek zamknięty
[s]Będa pasowały do polopadu ?
[/s]
Już nieważne 🙂
wątek zamknięty
Natt92- jak dla mnie będzie cudnie wyglądać ,ale co do owijek to dla mnie o wiele lepsze będą pod kolor czapraka niż lamówki.

wątek zamknięty
A ja wpadłam na genialny pomysł połączenia dwóch kolorów owijek. Eskadronowego brown i mojego creme , albo różu 🙂 Będzie zabawa 🙂 Ogólnie to chciałam żeby to wyglądało tak jak to coś jarpolowego :

(zdjęcie ze strony www.jarpol-konie.pl  :kwiatek🙂
wątek zamknięty
angie560 jaka zabawa  🤔
te owijki działają przecież chyba tak, że jeśli potrafisz zawijać, to od we. mam niebieski a czekolada jest tylko na zewnątrz? (czy też się myle? 😉 ) -coś jak owije polar elastik 🙂
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
16 października 2011 13:16
Czy ktoś ma lub mógłby mi podlinkować gniadego w Eurostarze Stripe black-slate?
wątek zamknięty
Precelek - No jak się je zaiwnie to wygląda jakby była podkładka pod spodem , po prostu ładnie to wygląda 🙂Wiesz o co chodzi 🙂  I z moimi eskadronami chcę tak zrobić żeby ładnie się komponowały z padem . No właśnie o to chodzi żeby było widać ten kolor spod spodu . Zabawa będzie bo muszę to jakoś zrobić 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny !

Na allegro ktoś wystawił za 99zł czaprak Nici Rosa Dl - stan z tego co widziałam niezły, a więc sądze ze warto kupic  🙂
wątek zamknięty
Mons   nowe życie z gniadą lasencją;)
16 października 2011 14:51
na 99 % jest to poniak, niestety.  🙄
wątek zamknięty
to skzoda ze o tym w aukcji nie ma info
wątek zamknięty
asds - to się zapytaj 😉 ale mi też to wygląda na pony .
Słuchajcie te owijki są z jakiej kolekcji ?
[img]http://zalacznik.wp.pl/07/d645/owijki1.JPG?p=3&t=image&st=jpeg&ct=QkFTRTY0&f=owijki+1.JPG&wid=8529&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=131877552942580577&sid=7cf24aa5743869ec5f517859621ef42d[/img]
wątek zamknięty
dałam informacyjnie bo j pony nie potrzebuje.....

a klubowe poniaki majas iodła vs ,a więc takich poniakowych czaprakó jakby co szukam 🙂
wątek zamknięty
daj linka do aukcji

no to teraz my hubertusowo z niciakiem  🙂

wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
16 października 2011 16:43
natt, jak już wszystko do ciebie przyjdzie to porób szybciutko zdjęcia na koniu 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny !

Na allegro ktoś wystawił za 99zł czaprak Nici Rosa Dl - stan z tego co widziałam niezły, a więc sądze ze warto kupic  🙂

Chciałam sprawdzić, ale już sprzątnięty  😁
wątek zamknięty
Wedlug mnie ten rosa na allegro to byl pony  😉

Czy polopady maja siateczke oddychajaca od spodu?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Dramka nie, bawełnę 😉
wątek zamknięty
16 października 2011 17:59
Dramka - nie mają od spodu jest bawełna
wątek zamknięty
16 października 2011 18:01
Dramka, dziewczyny kiedyś pisały, że jedyne z siateczką są w Eskadronie new cottony (Melange) 🙂
wątek zamknięty
16 października 2011 18:03
Livia - ja  w new cottonie z Maritim nie mam żadnej siateczki też bawełna ..
wątek zamknięty
16 października 2011 18:06
Medziiik, nie? To co tam było z siateczką? Bo pamiętam, że tylko jeden rodzaj czapraków ją miał 🙂
wątek zamknięty
a nie microfaser?
wątek zamknięty
niektóre melange mają, bodajże Zairka pisała, że w jej melangu aubergine jest siateczka.  😀
wątek zamknięty
microfasery mają bawełnę  😉
wątek zamknięty
Jestem pewna ze moj dawny polopad z kolekcji olive mial siateczke  🤔
wątek zamknięty
natt ale poszalałaś 😀😀

Bragolin w ESie ujeżdżeniowym (Mka) pod skokówką 😉

wątek zamknięty
Kastorkowa dziekuje , napewno obfoce Rudke jak wsyztsctkie cudenka do mnie dojda 😉  :kwiatek:

Aga Nawet nie wyglada zle pod skokowka 😉 w tym kolorze mu do pyska 😉
wątek zamknięty
Ponawiam pytanie : Ktoś wie co to za kolor ? Prooszę o pomoc  :kwiatek:
[img]http://zalacznik.wp.pl/08/d645/owijki1.JPG?p=3&t=image&st=jpeg&ct=QkFTRTY0&f=owijki+1.JPG&wid=8529&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=131879047342580577&sid=698bf755af0fbe2e5a661cbeb1d3f4f6[/img]
[img]http://zalacznik.wp.pl/08/d645/owijki2.JPG?p=4&t=image&st=jpeg&ct=QkFTRTY0&f=owijki+2.JPG&wid=8529&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=131879047342580577&sid=033569bfa69cad26eaa752a0c2a1c878[/img]
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.