natt92, na pewno nie będzie, to coś podobne do coopera, i ma ciemną lamówkę, tylko owijki wybrałabym pod kolor lamówki a coffee na pewno się nie zleje 😉
dzieki dziewczyny! To biore 😍 ten roz tez mnie kusi, ale jak juz to cotton i moze nastepnym razem ;p a owijek nie kupuje <moze dokupie jak juz bd przecena> bo teraz bardzo rzadko ubieram Rudke w owijasy. Poza tym to bloto... az szkoda :P Dziekuje jeszcze raz! :kwiatek: pochwale sie jak komplecik do mnie dotrze 😀
A ja wpadłam na genialny pomysł połączenia dwóch kolorów owijek. Eskadronowego brown i mojego creme , albo różu 🙂 Będzie zabawa 🙂 Ogólnie to chciałam żeby to wyglądało tak jak to coś jarpolowego : (zdjęcie ze strony www.jarpol-konie.pl :kwiatek🙂
angie560 jaka zabawa 🤔 te owijki działają przecież chyba tak, że jeśli potrafisz zawijać, to od we. mam niebieski a czekolada jest tylko na zewnątrz? (czy też się myle? 😉 ) -coś jak owije polar elastik 🙂
Precelek - No jak się je zaiwnie to wygląda jakby była podkładka pod spodem , po prostu ładnie to wygląda 🙂Wiesz o co chodzi 🙂 I z moimi eskadronami chcę tak zrobić żeby ładnie się komponowały z padem . No właśnie o to chodzi żeby było widać ten kolor spod spodu . Zabawa będzie bo muszę to jakoś zrobić 🙂