Pensjonaty we Wrocławiu

maxowa, ja też nic - ale ja nigdy nic nie wygrywam 😉

ententa, T-Chillana
epka Ciekawość mnie w nocy zżerała a wystarczyło wejść na forum i wszystko wiadomo🙂😉)
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
15 października 2011 09:19
To kobyła poszła do kogo konkretnie? 😉 czy do obu dziewczyn ? 😀 (u mnie z kojarzeniem faktów jeszcze ciężko ...)

Gratulacje kobyły 🙂
jejejejeje! wszystko w rodzinie! dziewczyny gratuluje! najbardziej oczywiscie bombal 😀 ale reszcie tez  😅  😅  😅  😅
edit dla tych co nie wiedza:
bombal wygrala kobyle, branka stanowke, hanoverka weekend!  💃
15 października 2011 09:34
Ooo ! 🙂
Gratulacje jeszcze raz !
jejejejeje! wszystko w rodzinie! dziewczyny gratuluje! najbardziej oczywiscie bombal 😀 ale reszcie tez  😅  😅  😅  😅
edit dla tych co nie wiedza:
bombal wygrala kobyle, branka stanowke, hanoverka weekend!  💃

equi.dream paint balla
Gratulacje dla wszystkich szczęściarzy, a najbardziej dla Bombal  😅
Hahaha, to nie ja, to mój mężczyzna wygrał.
Oj, teraz będzie sprzątanie, gotowanie itp., żeby dał się karnąć 😉
ale się ustawił  😁 Dzięki T-Chillanie będzie miał raj teraz 🙂
Ja tez nic nie wygralam 🙁 za to pol tony paszy znowu pojedzie do duroku to jest fart dwa razy po pol tony zgarnac 😉
Dziewczyny, gratulacje 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇
Hahaha, to nie ja, to mój mężczyzna wygrał.

mój też - ino pakiecik od Vital Horse 😁
Gratuluje, było super! 🙂

a tak btw. to kiedy bylo niby losowanie tej paszy? Bo ja już nic nie ogarniam, a taak chciałam to zgarnąć 😉
Shantowa, w tej części co krycia i kobyłka 🙂
Gratulacje dziewczyny, cieszę się bardzo! ! Impreza była fantastyczna i czekam na kolejną 😀 Mnie udało się wygrać weekend w tym miejscu http://www.sgora.pl/ już nie mogę się doczekać 😅
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
15 października 2011 21:32
GRATULACJE komu nie zdążyłam ich złożyć 💃 😅
Bombalku Tobie super wielkie GRATULACJE!
Ja oczywiscie też nic nie wygrałam ehhhh, licze ze nastepnym razem sie uda 🏇

Escada jaka była reakcja Oli?? Bo nie mogłam jej znaleźć w tym momencie 😁
Gratulacje dziewczyny, cieszę się bardzo! ! Impreza była fantastyczna i czekam na kolejną 😀
ja tez czekam na nastepna impreze, ale nie bede sluchac hanoverki!
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
15 października 2011 22:05
co to znaczy? 👀
to znaczy ze hanoverka, to zlo, namawia do zlego i nie nalezy jej sluchac 😉
katija, czyżby hanoverka mówiła Ci jakie napoje masz wybierać?? 😉
Dokładnie tak było. Narzekała, że w ogóle się nie upiłam, więc wzięłam sprawy w swoje łapy no i...... skończyło się źle najpierw dla Katiji a potem dla mnie 😁 ALE ja jej do gardła nie lałam! Poza tym ten barman tak dobrze mieszał, że nie dało się mu oprzeć 😀
hanoverka, co to za barman był? I ile na zapas brałyście? Bo ja nie miałam szansy się upić ze względu na półgodzinny czas oczekiwania na drinki. Trzeźwiałam w międzyczasie 😉
Kochana następnym razem musisz stanąć z nami przy barze! My jak stanęłyśmy raz przy barze (trzeba było się porządnie wepchnąć) to stałyśmy z dobrą godzinę no i właśnie to plus kolejka za kolejką kamikadze nas wykończyło. Swoją drogą nie miałam przyjemności cię poznać, mam nadzieję, że następnym razem się uda 😉
hanoverka, No właśnie ja też katiji wczoraj marudziłam, że nie wiem jak to się stało. Ale ja sama katiję (no z jakąś wysoką ładną dziewczyną - to byłaś ty?) widziałam przez sekundę przy wejściu jak sobie piapieroska popalała 😉. A potem mi zniknęła z pola widzenia...
No całkiem możliwe, że to byłam ja, bo ja tam nikogo nie znałam więc cały wieczór włóczyłam się z Kachą. Następnym razem obowiązkowo musimy się poznać no i wypić conieco 😀
ps. dziękuję za komplement 😡
epk, pan barman byl lekko ryzawy, acz przyjemny niezwykle 😎 i jakos widzial nas, jak chcialysmy cos od niego 😉
zairka siedziały ze mną na górze to mogłaś ich nie widzieć, co do reakcji to było tylko: BUHAHAHAH 😉
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
16 października 2011 11:37
Stanówka jakim ogierem? :>
do wyboru zdaje sie. wechty ogiery 😀
16 października 2011 19:49
A może mnie kto powiedzieć gdzie to do kogo się zgłosić po masaże u M. Grajewskiej ? 😀 Bo próbowałam wrzucić na neta, ale nie mogę nic znaleźć,a na karnecie nie ma namiarów 😉
Napisz do niej na FB
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się