Sankaritarina, tak, obydwa zamki są jak najbardziej odizolowane w środku "zakładką"
myst, ja mam wąską łydkę i ciężko mi znaleźć buty do których włożę tylko jedną nogę a nie dwie :P Więc jeśli masz dużą łydkę i nie nosisz gładkich, obcisłych spodni, to mogą być za ciasne.
Pfyy, ja za Shannimala lub Tego pieknego spedalonego rozowego irokeza, lub ewentualnie starego Matta (tez byl ciacho) oddalabym wsyztskie buty i ciuchy, a nawet moglabym zdjac z siebie bielizne 😁 😂 niemiłek, My, ludzie z Marsa, musimy sie 3mac razem 😀
moje nie przemakają, lubie je, ale za tę cene nie warto- lepiej wybrać się po zimowce do decathlonu, ja więcej soreli nie kupię, ale te co mam służą mi dalej, muszę tylko dokupić filcową wkładkę
[quote author=Psycha ♥ link=topic=8215.msg1152040#msg1152040 date=1318083895] wie ktoś gdzie w Poznaniu można kupić glany ? 🙂 [/quote] Na pewno na Marcinkowskiego, koło przystanku blisko św. Marcina - od zawsze jest tam sklep z Martensami.
Pursat, akurat robilam zdjecia pokoju, bo mnie ktos poprosil, a mialam czas posprzatac, wiec jak naladuje baterie (bo padla) to pstrykne zdjecie, i moge jeszcze dodac najnowsze szpilki, bo jeszcze sie nimi nie chwalilam 😀
[quote author=niemiłek link=topic=8215.msg1154733#msg1154733 date=1318350357] Ja bym wyszła nawet w sztybletach końskich, więc jestem raczej na tak. 😉 Masz zdjęcie?
ja nie raz korzystając z obecnej mody czmychnęłam na miasto prosto ze stajni w sztybletach [oczywiście czystych] i nikt nic nie podejrzewał 😁 [/quote] Szkoda, że moje już zdychają, bo bym w nich czasem gdzieś śmignęła. 😁