Kącik Małolata...:D

Arroch, Justyna też, ale chyba tylko do odznaki, a potem już jej nie będzie raczej.
nie lubię jeździć do stajni w soboty  🤔 zawszę się z moim koniem pokłócę... dziś to już przeszło ludzkie pojęcie  🙁 Wszystko ładnie pięknie, przejedzie w okolicy traktor i koń od razu wiksa do przodu i nic nie da się zrobić... ile się dziś naszarpałam i nauspokojałam to moje...
robakt   Liczy się jutro.
08 października 2011 22:46
Komedie romantyczne z Maćkiem Zakościelnym powinny być zabronione. Wiem, że jarają się nim słitaśne nastolatki, ale on serio ma coś w sobie. Żałosna jestem...
madmaddie   Życie to jednak strata jest
08 października 2011 22:52
ja tam lubię. oglądam. przeważnie stwierdzam że główny bohater brzydki, (ale mi się podoba mimo niebieskich oczu), po czym siedzę samotnie przed kompem jęcząc, że nikt mnie nie kocha i wsuwając czekoladę liczoną w tabliczkach.
yeah, it's me.
mad, zolwiczek x1 000 000  🙄
Śniło mi się, że do mojej szkoły przyjechała jakaś sławna osoba i chciałam to opisać na re-volcie 😁
09 października 2011 12:27
09 października 2011 13:44
Wskakuję pod kocyk i zabieram się za polski i matmę.
Brzuch mnie boli (wiecie dlaczego)...
A dzisiaj wzbogaciłam się o spodnie i mega cieplutki sweter w stylu norweskim 🙂
09 października 2011 13:45
poka sweter  😜
szukam jakiegoś fajnego chyba od miesiąca i nie mogę znaleźć. lubię sweterki  🙁
Oo, ja te szukam.
Gdzie kupilas?
A ja jak juz znajde to kosztuje 150zl..  😵
09 października 2011 13:50
I tu się sprawdzają miejskie bazarki 🙂
Niestety teraz jestem bez aparatu, więc nie dam rady zrobić zdjęcia.

Kupiłam uwaga za 50 złotych!
09 października 2011 13:51
gdzie? w Oświęcimiu?  😉
09 października 2011 13:54
Tak 🙂
Mam taką babeczkę, która nie tak jak połowa bazarku ma to samo, tylko sprowadza ciuchy z jakiejś innej hurtowni. W zeszłym roku kupiłam u niej płaszczyk (czerwony) bardzo fajny, możliwe, że mnie w nim widziałaś mad, zwykle kupuję u niej spodnie, bo na moje niewymiarowe nogi i dziwny tyłek zawsze coś u niej dobiorę, a dzisiaj mama mi znalazła sweterek 🙂 Więc mad wbijaj do Oświęcimia 😀
09 października 2011 13:56
wbiję na pewno 🙂
ja spodnie zawsze skracam, bo jestem za gruba na moją długość nogawek. w lipcu kupiłam dwie pary i dalej czekają na skrócenie  🤔wirek:
mi mama zawsze spodnie zwęża  😀

Dziś farbuje włosy. Zmył się mój kochany czerwony, jednak zostały blond pasemka, które mi się strasznie nie podobają.. w dodatku mam odrosty, więc lecę dziś do sklepu po farbę z jakimś kolorem zbliżonym do mojego naturalnego. Mam nadzieję, że nie wyjdzie ciemniejszy.

Może tu mi ktoś pomoże?  🙂
Które pierwiastki mają następującą konfiguracje elektronów walencyjnych?
a)ns2
b)ns2-np3
c)(n-1)d1ns2
d)(n-2)f14(n-1)d1ns2
Najlepiej jakby ktoś mógł wytłumaczyć skąd to się bierze.  uśmiech
09 października 2011 17:35
nope czerwone włosy  😍

chyba powinnam umieć zrobić to zadanie z chemii, ale nie wiem o co chodzi  😂
Psycha ♥   okrutna rzeczywistość .
09 października 2011 18:06
A ja zamiast uczyć się mówki to siedzę na facebook'u i tutaj. -,- Czy coś ze mną jest nie tak ?
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
09 października 2011 18:32
A ja w środę tydzień temu wylądowałam z bólu brzucha w szpitalu :/ ostatnio strasznie dużo rzeczy dzieje się u mnie, masakra nie ogarniam tego 🤔
Arroch, Justyna też, ale chyba tylko do odznaki, a potem już jej nie będzie raczej.

Sama się zwolniła, czy Pan W? ;>

Badzioszka boli noga, chyba przez zmiany pogody... 🙁 nawet nie miałam serca go dzisiaj z boksu wyciągać... zrobiłam mu wcierę na noc i ubrałam w derkę, bo 2 stopnie wczoraj w nocy były w Lbn O.o mam nadzieję, że jutro będzie się lepiej czuł 🙁
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
09 października 2011 18:40
Arroch, pozdrowienia dla Badziocha! 🙂
09 października 2011 18:49
Umieram na brzuuuuuuuuch.
Arroch, pozdrowienia dla Badziocha! 🙂

Przekażę  :kwiatek:
Arroch, a nie wiem, nie wiem.

Żal. Nasza hala jest krzywa. ;/.
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
09 października 2011 22:48
Aaaaaa ! 🏇
Na dniach jadę do konia, prawdopodobnie z umową, jak dobrze pójdzie to zaliczkujemy i do nowego roku, po nowym roku zabieramy konia ! 🙂
Ajajajajajaj ! 😍
Jestem hardcorem. Wróciłam już od konia ;D.
Arroch, trzymam kciuki za moja noge! Bedzie dobrze, bo kwa musi.  👀
Dokładnie rok temu (10.10.10) siedziałam ostatni raz na Hrabie. Jak ten czas szybko leci  🙁
Arroch, trzymam kciuki za moja noge! Bedzie dobrze, bo kwa musi.  👀

Heh dzięki, dzisiaj znowu jakiś małomówny był i dodatkowo czymś sobie elegancko oko zatarł, ale to chyba (noga) przez pogodę... bardziej od serca mu wcierki robię i niby mniej spuchnięta ale sama już nie wiem  🙄

Sisisa a szkoła? Jakby dzisiaj rano Wiktoria do mnie nie zadzwoniła tobym nie wstała  😂
szkola... Jestesmy na masakrycznej wycieczce w Motyczu. Jest nudno i brudno. Masakra. Jak dobrze ze jest wifi w tel.

naucze się! nie ma bata ! 🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się