Arroch, Justyna też, ale chyba tylko do odznaki, a potem już jej nie będzie raczej.
nie lubię jeździć do stajni w soboty 🤔 zawszę się z moim koniem pokłócę... dziś to już przeszło ludzkie pojęcie 🙁 Wszystko ładnie pięknie, przejedzie w okolicy traktor i koń od razu wiksa do przodu i nic nie da się zrobić... ile się dziś naszarpałam i nauspokojałam to moje...
Komedie romantyczne z Maćkiem Zakościelnym powinny być zabronione. Wiem, że jarają się nim słitaśne nastolatki, ale on serio ma coś w sobie. Żałosna jestem...
ja tam lubię. oglądam. przeważnie stwierdzam że główny bohater brzydki, (ale mi się podoba mimo niebieskich oczu), po czym siedzę samotnie przed kompem jęcząc, że nikt mnie nie kocha i wsuwając czekoladę liczoną w tabliczkach.
yeah, it's me.
mad, zolwiczek x1 000 000 🙄
Śniło mi się, że do mojej szkoły przyjechała jakaś sławna osoba i chciałam to opisać na re-volcie 😁
Wskakuję pod kocyk i zabieram się za polski i matmę.
Brzuch mnie boli (wiecie dlaczego)...
A dzisiaj wzbogaciłam się o spodnie i mega cieplutki sweter w stylu norweskim 🙂
poka sweter 😜
szukam jakiegoś fajnego chyba od miesiąca i nie mogę znaleźć. lubię sweterki 🙁
Oo, ja te szukam.
Gdzie kupilas?
A ja jak juz znajde to kosztuje 150zl.. 😵
I tu się sprawdzają miejskie bazarki 🙂
Niestety teraz jestem bez aparatu, więc nie dam rady zrobić zdjęcia.
Kupiłam uwaga za 50 złotych!
Tak 🙂
Mam taką babeczkę, która nie tak jak połowa bazarku ma to samo, tylko sprowadza ciuchy z jakiejś innej hurtowni. W zeszłym roku kupiłam u niej płaszczyk (czerwony) bardzo fajny, możliwe, że mnie w nim widziałaś mad, zwykle kupuję u niej spodnie, bo na moje niewymiarowe nogi i dziwny tyłek zawsze coś u niej dobiorę, a dzisiaj mama mi znalazła sweterek 🙂 Więc mad wbijaj do Oświęcimia 😀
wbiję na pewno 🙂
ja spodnie zawsze skracam, bo jestem za gruba na moją długość nogawek. w lipcu kupiłam dwie pary i dalej czekają na skrócenie 🤔wirek:
mi mama zawsze spodnie zwęża 😀
Dziś farbuje włosy. Zmył się mój kochany czerwony, jednak zostały blond pasemka, które mi się strasznie nie podobają.. w dodatku mam odrosty, więc lecę dziś do sklepu po farbę z jakimś kolorem zbliżonym do mojego naturalnego. Mam nadzieję, że nie wyjdzie ciemniejszy.
Może tu mi ktoś pomoże? 🙂
Które pierwiastki mają następującą konfiguracje elektronów walencyjnych?
a)ns2
b)ns2-np3
c)(n-1)d1ns2
d)(n-2)f14(n-1)d1ns2
Najlepiej jakby ktoś mógł wytłumaczyć skąd to się bierze. uśmiech
nope czerwone włosy 😍
chyba powinnam umieć zrobić to zadanie z chemii, ale nie wiem o co chodzi 😂
A ja zamiast uczyć się mówki to siedzę na facebook'u i tutaj. -,- Czy coś ze mną jest nie tak ?
A ja w środę tydzień temu wylądowałam z bólu brzucha w szpitalu :/ ostatnio strasznie dużo rzeczy dzieje się u mnie, masakra nie ogarniam tego 🤔
Arroch, Justyna też, ale chyba tylko do odznaki, a potem już jej nie będzie raczej.
Sama się zwolniła, czy Pan W? ;>
Badzioszka boli noga, chyba przez zmiany pogody... 🙁 nawet nie miałam serca go dzisiaj z boksu wyciągać... zrobiłam mu wcierę na noc i ubrałam w derkę, bo 2 stopnie wczoraj w nocy były w Lbn O.o mam nadzieję, że jutro będzie się lepiej czuł 🙁
Arroch, pozdrowienia dla Badziocha! 🙂
Umieram na brzuuuuuuuuch.
Arroch, pozdrowienia dla Badziocha! 🙂
Przekażę :kwiatek:
Arroch, a nie wiem, nie wiem.
Żal. Nasza hala jest krzywa. ;/.
Aaaaaa ! 🏇
Na dniach jadę do konia, prawdopodobnie z umową, jak dobrze pójdzie to zaliczkujemy i do nowego roku, po nowym roku zabieramy konia ! 🙂
Ajajajajajaj ! 😍
Jestem hardcorem. Wróciłam już od konia ;D.
Arroch, trzymam kciuki za moja noge! Bedzie dobrze, bo kwa musi. 👀
Dokładnie rok temu (10.10.10) siedziałam ostatni raz na Hrabie. Jak ten czas szybko leci 🙁
Arroch, trzymam kciuki za moja noge! Bedzie dobrze, bo kwa musi. 👀
Heh dzięki, dzisiaj znowu jakiś małomówny był i dodatkowo czymś sobie elegancko oko zatarł, ale to chyba (noga) przez pogodę... bardziej od serca mu wcierki robię i niby mniej spuchnięta ale sama już nie wiem 🙄
Sisisa a szkoła? Jakby dzisiaj rano Wiktoria do mnie nie zadzwoniła tobym nie wstała 😂
szkola... Jestesmy na masakrycznej wycieczce w Motyczu. Jest nudno i brudno. Masakra. Jak dobrze ze jest wifi w tel.
naucze się! nie ma bata ! 🏇