Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

orientuje się ktoś, gdzie w miarę tanio teraz można kupić kompresy żelowe do stosowania jako zimne (mrożone)? wiem, że jakiś czas temu były w biedronce, ale ostatnio ich już nie widziałam. Sprawa dość pilna - okolice Krakowa
Na pewno w aptekach ,ale niestety wychodzi trochę drożej niż w biedronce.
ALe jak potrzeba pilnie na kontuzję to da się przeżyć cenę.
emka ja stałam się posiadaczką brązowych kozaków 🙂 baaaardzo są ładne i ładnie leżą. "skóra" taka jak we wszystkich "targowych" kozakach, ale za taką cenę to nie ma co oczekiwać Bóg wie czego. Czekałam na nie, upolowałam ostatnie 38, i to jedyne buty jakie mi się podobały z butów szukanych na jesień 🙂
Alex, dwa kompresy effola kosztuja kolo 40zl. nie wiem czy oplaca sie kombinowac, bo te kompresy sa duze, porzadne.
TRATATA   Chcesz zmienić świat? -zacznij od siebie!
30 września 2011 07:53
W Biedronce są przeslodkie maskotki "koniki"

Widziałam jednorożce ale też kare i chyba gniade jak dobrze pamiętam. Super prezent dla koniary.
Alex, dwa kompresy effola kosztuja kolo 40zl. nie wiem czy oplaca sie kombinowac, bo te kompresy sa duze, porzadne.

a czy można je w którymś krakowskim sklepie dostać?
Alex, ja nie wiem jaki jest asortyment krakowskich sklepow 😉 ale pewnie tak. chodzi o takie:
[[a]]http://animalia.pl/produkt,15294,519,Effol_Kompresy_zimno-ciep%C5%82e.html[[a]]
No to "zaspałam" z tymi kozakami :/ grrrr
Cień na śniegu haha domyślam się, że do jazdy się nie nadają, ale chciałam gdzieś zobaczyć jak to wygląda 😀, no cóż może jeszcze jutro będą, jak będę w Galerii.
Ja też nieraz widz sprzęt do jazdy "do lasnowania" w centum handlowym 😀. Ostatnio widziałam "bryczesy" w Zarze.  😂

Wczoraj kpiłam sobie czarne kozaki w lidlu "oficerkowate". Może super skórzane nie są, ale za 69zł jak najbardziej się nadają  😀. Aby je zdobyć pojechałam rowerem 40 min. w jedną stronę, ale warto było.
Zostało ich jeszcze bardzo dużo, więc jak ktoś nie zdążył to jeszcze w niektórych Lidlach pewnie będą

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
04 października 2011 10:08
uszatkowa mam dokładnie te same 😀 Jutro jadę sprawdzić je na Siwym :P Na razie wydają się być wygodne, profil też fajnie jeździecki mają 🙂
A one mają zamek od środka czy z tyłu?
raczej nie... tam na zdjęciu widać końcówkę zamka
05 października 2011 06:16
Mona to była odpowiedź w stylu "wolisz czerwony czy niebieski?- Tak."  😁
Chestnutstalion niestety od środka. Dziś jadę je sprawdzić, to zdam relację :P
skoro maja zamek od srodka to zniszcza siodlo. nie nadaja sie do jazdy.
Julia1999   Gniady to nie maść, gniady to siła♥♥♥
05 października 2011 08:18
Wiecie kidy w Lidlu w Żorach będą jakieś rzeczy dla koni? Kidyś dawno były cukierki i pasza a do tego kantary ale wtedy nie jeździłam! Macie jakies info???
W kakadu sa cukierki ziolowe dla koni  😲
05 października 2011 08:45
katija i tak jeżdżę w dżinsach 😉 Więc suwak jest zakryty spodniami.
05 października 2011 09:01
Dramka co to jest kakadu?
05 października 2011 09:02
Julia1999 sklep zoologiczny. 🙂
05 października 2011 09:07
Aha dziękuje! To wiecie coś o lidl żory? Bardzo mi zależy
CzarownicaSa aaaa no tak  🤣, ale chyba wiadomo o co chodzi  🙂.
Czy ktoś widział dywan w lidl?
Dramka jaki dywan?

sporo kozaczków czarnych i brązowych jest/było dzisiaj w Lidlu na Okęciu przy Hynka.
Do pokoju dzieciecego, gdzies widzialam ale nie pamietam gdzie, czy w przyszlej ofercie ..?
Kurcze jakies dywaniki chyba były ale głowy nie dam.
Sporo kocyków, szlafroczków, butów i kurtek dla dzieci- to mi sie rzuciło w oczy. no i jeszcze nawilżacz powietrza ultradźwiekowy.
A w Biedronce są prześliczne pluszowe koniki za 12,99, prawie jak nici 🙂
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
05 października 2011 21:47
Taaa.... Piotruś pierwszego dnia zawinął jednorożca z mlecznym rogiem i kopytkami 😁
a ja dostałam gniadosza od moich kolegów z pracy z tekstem "Kupiliśmy Ci Twojego Bernarda żeby zawsze był z Tobą".....tylko mój koń nazywa się Bonnard nie Bernard xD
Dramka w którym kakadu ?  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się