Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"
Właśnie kliknęłam na allegro te śliczności, które odziedziczyła karolinaaa po Dodofon. 😉
ooo! Bierzesz swój rozmiar czy o numer większe?
Swój. Mierzyłam je kiedyś w sklepie i były ok. 🙂
ja nie w temacie. o jakich butach mowa? 🙂
Może się komuś przyda np. do wyszukiwania na allegro albo w internecie, znalazłam taką ściągę 😉
Wow...super. Tyle, że obawiam się że osoby sprzedające nie znają tych słów. 😉 Fajnie by było, gdyby wszyscy posługiwali się takim nazewnictwem, bardzo by to ułatwiło życie, nie?
Bardzoooo by ułatwiło życie, ale niestety tak dobrze nie ma.
Fajnie by było gdyby chociaż na allegro konkretne buty były wystawiane w dobrej kategorii, bo ludzie nadal się mylą.
W efekcie czego trzeba szukać wszędzie.
Naciau, koszmarek 😀
Tak samo jak Twoje, nie czujesz się w nich jak Lady Gaga ? 😀
edit:
👀 która z dziewczyn szukała tych Air Maxów?
http://allegro.pl/nike-wmns-air-max-90-309298-003-r-40-nowosc-i1833761461.html
ja nie w temacie. o jakich butach mowa? 🙂
Jeżeli chodzi o
Dodofonowo-karolinowe, to tu jest fotka:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,8215.6000.html 🙂
Albo w tytułach aukcji wpisują chyba wszystkie możliwe nazwy .. no cóż, idealnie być nie może 😉
Pursat, bardzo ładne 🙂 ty to lubisz takie wysokie.
ja się platform boję 😡 a odkryte palce chyba nie dla mnie 🙁
Zgadza się, lubię wysokie, ale jakby odjąć platformę, to obcas wcale nie jest taki straszny, bo ok. 9 cm. 🙂 Właśnie ta platforma sprawia, że możesz mieć wysokie buty, a czuć się prawie jakbyś chodziła po płaskim. 😀 Akurat w tych konkretnych szpilkach, wycięcie na palce jest dość małe, ja nie przepadam za takimi dużymi, że palce się wylewają. 😉
Pursat, jestem z nich bardzo zadowolona! 😀 Tylko boję się, że ta cholerna wrocławska kostka na chodnikach mi je niedługo wykończy, więc już muszę się porozglądać za podobnymi. 😉
muszę się do tych platform przekonać. lubię wysokie buty sobie od czasu do czasu na nogi zaaplikować. a z tymi peep toe to jest kiepsko ponieważ ja jestem jedną z tych 'szczęściar', których duży palec wcale nie jest najdłuższy 😡 😁
karolinaaa, myślę, że też będę, bo jestem w nich zakochana od momentu kiedy je tylko zobaczyłam i przymierzyłam, ale wtedy cena mnie odstraszyła, a do wyprzedaży nie dotrwały. 😉 Taaak, znam problem chodników, już niejedne buty mi ucierpiały przez to. 😤
sei, nietypowe palce utrudniają sprawę, ale na pewno istnieją idealne buty w tym stylu dla ciebie. 😀
Pursat, ja jestem w nich zakochana też pod tym względem, że myślałam, że się w nich zabije...ale przetrwałam już ze dwie imprezy i chodzenie po mieście i są bardzo stabilne. 😀
Taaak, znam problem chodników, już niejedne buty mi ucierpiały przez to. 😤
U mnie akurat cierpią kolana i spodnie 😉
JARA, nie podobaja mi sie wzory 😉 A nie, nie czuje sie jak LG 🙂
[quote author=Pursat link=topic=8215.msg1146750#msg1146750 date=1317567947]
[/quote]
Jak mam to rozumieć? 😉
[quote author=Scottie link=topic=8215.msg1146802#msg1146802 date=1317571843]
[/quote]
Jak mam to rozumieć? 😉
[/quote]
Pewnie Scottie słuchała płyt chodnikowych tak jak ja kiedyś 😁 Wracałam do domu w szpilkach i niestety na nierównościach po ciemku troche mi się noga omsknęła i bum 😂 kolano zdarte, legginsy do wywalenia
baffinka, ja też raz się w szpilach przewróciłam na wybojach, ciężka torba mnie przeciążyła. 😁
Hehe, bo już miałam pytać czy to utrata równowagi czy powrót do domu na czworakach. 😁
W moim przypadku to było po 3 kolejkach kamikaze, ale na trzeźwo też bym się tam przewróciła 😁
[quote author=Pursat link=topic=8215.msg1147043#msg1147043 date=1317583902]
[quote author=Scottie link=topic=8215.msg1146802#msg1146802 date=1317571843]
[/quote]
Jak mam to rozumieć? 😉
[/quote]
Pewnie Scottie słuchała płyt chodnikowych tak jak ja kiedyś 😁 [/quote]
dokładnie 😀 tyle, że ja trzeźwa byłam, wsadziłam obcas w szczelinę, kostka mi się zatrzęsła i bum... spodnie podarte, kolano zdarte 😉
W obcasach jak w obcasach, ja wczoraj prawie wyrżnęłam w maxach ... Ciemno było, a stan chodnika pozostawiał wiele do rzeczenia. Na szczęście mnie kolega złapał, ale kostka boli i spuchnięta 🤔
No i mnie dopadło - humor o dziwo rzeczywiście na chwilę podskoczył :p
Pewnie będą na jeden sezon, ale mi się podobają
http://allegro.pl/l4-1-botki-kolnierzyk-futerko-obcas-camel-38-i1833774896.html
kuuurcze!

💘 zakochałam się w nich! czemu nie mają skóry, tylko siateczkę?
we wrocławskim nike kosztują okrąglutkie 500zł 🤔wirek:
tulipan, gdzie we Wrocławiu można kupić maxy? :kwiatek:
w pasażu grunwaldzkim w nike na -1 i w galerii dominikańskiej w nike chyba też na - 1 🙂
Miałyście kiedyś tak, że chodziło Wam się w wysokich szpilkacg megawygodnie, a podczas siedzenia bolały stopy? Właśnie tak mam... 🤔wirek: